Melns Pasūtījuma Smokings Vīriešu Uzvalki, Kāzu 2Pieces Biznesa Uzvalks, Žakete Maksimālā Atloks, Kostīmu Homme Terno Puse Uzvalki(žakete+elsas)

€115.40
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Stils: Smart Casual
  • Vienuma Tips: 2 gabali(Jaka & Elsas)
  • Zīmola Nosaukums: Feliru
  • Elsas Slēgšanas Veids: Rāvējslēdzēju Lidot
  • Slēgšanas Tips: Viena Krūšu
  • Fit Tips: Brīvs
  • Materiāls: Poliestera

Laipni lūgti Manā Veikalā

Piezīme:

1 : Šī kleita nav nevienas aksesuāru, piemēram, cimdu, kāzu plīvuru un krinolīns apakšsvārki ( rādīt uz bildes).Cenu noteikšana ir, lai vienu kleitu tikai!

2 : Jo datora ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp CRT ekrāna un LCD ekrānu, mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs tieši tas pats ar fotogrāfijām, jūs redzējāt.

3: Tas ir ļoti normāli ir 1 collu mērījumu kļūda starp izmēriem, kas jums sniedz, un izmēru kleita, kas jums būs saņemt.Šāda veida kļūdas nav pieļaujama jebkādu preču atgriešanu vai apmaiņu.

Maksājums:

Šobrīd jūs varat maksāt ar Visa Karti, MasterCard un Bankas Pārskaitījumu.

Starptautiskās Pircējiem:

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

1.Cik ilgi tas veic, lai kuģošanas laikā?

a.EMS kuģniecības laiks ir apmēram 10-20days.

b.FedEx,TNT,UPS,DHL Kuģniecības laiks, parasti apmēram 3-7 dienu laikā.

2.Jums piedāvāt pielāgotus pakalpojumu?

a.Jā,mēs.Mēs varam veikt kleita, atbilstoši jūsu mērījumus, tik ilgi, cik jūs piekrītat, ka gala pārveidošana varētu būt nepieciešami, par labāko fit.Mēs iesakām, ka jums ir jūsu mērījumiem, kas veikti ar profesionāliem, pirms pērkot jebkuru kleita tiešsaistē.

3.Mēs varam izvēlējās citu krāsu kleita (dizaina)?

a.Jā, krāsu diagrammas apraksts ir obligāts, lai jūs.Lūdzu, pastāstiet mums, krāsu, numuru, no mūsu topā, tad mēs varam padarīt kleitu krāsu vēlaties.

4.Būs kleita izskatās tieši tā, kā redzams uz bildes?

a.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mūsu preces ir roku darbs, un viņi nevar būt 100% tieši tāpat priekšmetus, fotogrāfijas.Gluži kā ar roku apgleznoti bildes, gleznojot vienu un to pašu attēlu divas reizes nekad nevar būt tieši tāds pats.Katrā sarakstā ir padarot jūs objektu, kas ir aptuveni 90%, piemēram, priekšmetu fotogrāfijas, mēs esam paredzēti.Paldies par jūsu laipni izpratni.

Atgriešanās Politika:

1.Mūsu Anulēšanas Politika

a .Pasūtījumus atcelts 24 stundu laikā no maksājuma apstiprinājumu, varēs saņemt pilnu kompensāciju.

b .Pasūtījumus atcelts 1-3 dienu laikā, pēc maksājuma apstiprinājumu, varēs saņemt daļēju kompensāciju, kas sastāv no pilnas piegādes izmaksas un 50% no pirkuma cenas.

c .Pasūtījumus atcelts pēc 3 dienām no maksājuma apstiprinājumu, varēs saņemt daļēju kompensāciju, kas sastāv no pilnas piegādes izmaksas.

d .Kad jūsu pasūtījums ir piegādāts, tas vairs nevar tikt atcelts.

2.Atgriežoties vai atl

a.Jūsu apmierinātība ir ārkārtīgi svarīgi, lai mums.Ierodoties jūsu pakete, mēs jums iesakām pārbaudīt un pārliecināties, ka kleita ir darīts, lai jūsu pasūtījumu specifikācijas.Izmēģināt savu kleitu, cik drīz vien iespējams, nenoņemot frāzes, grozot, vai veļas kleita.

b.Ja jums ir atgriešanu vai apmaiņu kleitas vai aksesuāri, lūdzu, pārliecinieties, ka viņi ir savā sākotnējā stāvoklī - unworn, nemazgājies, nemainītā veidā, veselas, tīras, bez vilnas un spalvu un nav smaržas.

3.Bojāts, Bojāto vai Misshipped Priekšmeti

a.Jums ir tiesības saņemt kompensāciju par pilnu pirkuma cenu plus kuģniecības izmaksas bojāts, bojāto vai maldinošu piegādā preces.Ja jūs uzskatāt, ka jūsu priekšmetiem tika bojāta piegādes laikā, jums ir vispirms iegūt "Bojājumu Pierādījumi" dokumentāciju no jūsu piegādes pārvadātājs.

4.Izmēru vai Montāžas Jautājumiem

a.Tā kā visi mūsu kleitas ir roku sašūtām un pasūtījuma pielāgoti, gatavo tērpu, var mainīties par apmēram 1 (vienu) collu jebkurā virzienā no norādītajiem mērījumiem.

5.Atgriešanās Process

- Visām custom-made kleitas, kas nozīmē ne izpildiet Standarta Izmēri, krāsa vai stils mainījies no foto, ir neatmaksājamas a nd vienreizlietojamos.Par kleitas Standarta Izmēri, ja tādi ir kvalitātes problēmas rašanās(ne izmēru problēma), lūdzu, informējiet mūs, maksimums 7 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemat kleita ( pamatojoties uz uzskaites ierakstu piegādes uzņēmums).

- Nekādu problēmu ar mērījumus, klienti varētu nosūtīt to atpakaļ, lai veikt dažas izmaiņas, taču būs jāmaksā piegādes maksa.Mēs pieņemam atgriežas uz kleitas, kas ir ideāls, pilnīgi jauns nosacījums(nav dūmu smaržu, bez kosmētikas plankumiem, bez izmaiņām).Kuģniecības atpakaļ būs par maksu no pircēja.Lūdzu, pārliecinieties, vai mērījumi ir pareizi.

Atsauksmes:

- Ja esat apmierināts ar savu kleitu, jūsu pozitīvās atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

- Lūdzu, lūdzu, dodiet mums pozitīvas atsauksmes vai piecas zvaigznes, kad jūs esat apmierināti ar savu pirkumu.

- Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jūs esat apmierināts ar savu kleitu.Mēs varam palīdzēt jums daudz, un atrisināt problēmas.

 

Saistītie Produkti

Caurspīdīgs Sēnes Micēlijs Aug Somas Substrāts ar Augstu Temp Iepriekš Slēgtās Tvertnes Dārza Piederumi 10/20/50gab 10*20 Collu
€6.73
1pc Gadījuma Valkāt Baltu Modes Adīšanas Džemperis Top Blūze Mētelis par Barbie Lelle Drēbes Jaka Apģērbs, Apģērbu Barbie DIY Rotaļlietas
€3.94
Lielgabarīta Apaļā Rāmja Sieviešu, Vīriešu Saulesbrilles Tan Pelēka Objektīva UV400 Acu Aizsardzība Meitene Sexy Dāmas Modes Āra Brilles
€4.11
Ciparu Multimetrs esrmeter patiesa rms ciparu multimetrs testeri voltmetrs akumulatoru testeris multimetro richmet
€12.32
Hikvision IP Drošības Komplekts 4K 8CH POE VRR 4gab Hikvision POE IP Kameras 4MP DS-2CD1143G0-es Iekštelpu/Āra 30m (IS) Plug and Play
€708.98
Auto Četri iekšdurvis Panelis LED Dekoratīvās Apdares Lukturi Ar Zilā Un Oranžā Atmosfēru, Apgaismojumu, Lai BMW 3. Sērijas F30
€94.20