220v Kastaņu Sheller 6-220BL Mazo Lobīšana un pīlings kastaņu artefakts Automātiskās tirdzniecības automātu 350W 1gab.

€106.35
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Nosaukums: Kastaņu sheller
  • Jauda (W): 350W
  • Aksesuāri: Citi
  • PRODUKTA NUMURS: GL0975
  • Spriegums (V): 220V
  • Sertifikācija: Citi
  • Modeļa Numurs: 6-220BL
  • Zīmola Nosaukums: LZHZXY
  • Ražošana: 75-100kg
  • Funkcijas: sheller
  • Svars:
  • Lāpstiņu skaits: 6
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

220v Kastaņu Sheller 6-220BL Mazo Lobīšana un pīlings kastaņu artefakts Automātiskās tirdzniecības automātu 350W 1gab.

Ja jums ir kaut kas cits, lai saprastu, lūdzu, sazinieties ar mums-mēs atbildēsim jums rūpīgi.

Produkta displejs

Produkta parametri:

Nosaukums: Kastaņu sheller

Modelis: 6-220BL

Produkta numurs:GL0975

Spriegums: 220v

Jauda: 350w

Izdevējs: 75-100kg

Lāpstiņu skaits: 6

Svars: apmēram 15kg

Kastaņu lobīšana mašīna darbojas:

Bēri sheller pieņem daudzfunkcionālo dizainu, lai ātri un efektīvi novērstu kastaņu čaulas un endothelium saskaņā ātrgaitas rotācijas cutterhead.

Jo structions:

Kastaņu Pīlings Mašīna ir inteliģenta kastaņu pīlings mašīna ar vienmērīgu kravas, kompakta struktūra, skaisto izskatu un ērtai ekspluatācijai.Bēri pīlings mašīna pieņem rotācijas dizains.Saskaņā ar ātrgaitas rotācijas kuteris galvu, kastaņu čaulas, ir ātri un efektīvi nolobījies.Tas ir pilnībā automātisks, augsta raža, un labs efekts, un būtu plašs jaunu atdalīšanas iekārtas.

Klientu Apmierinātība:

Ja jūs izvēlaties "pārdevēja piegādes metodi"(368.42 usd), mēs palīdzēsim jums noorganizēt sūtījumu pa jūru un piegāde uz tuvāko ostu!

Ja kuģošanu pa jūru, pēc ierašanās galamērķa jūras ostu, pircējam ir jāmaksā galamērķa ostas maksas (piemēram, termināļa pārkraušanas izmaksas, dokumentu maksu, glabāšanas maksu, ect), nodokļu darīt muitošanas un uzņemt precēm.

Ja jūs izvēlaties, DHL / ARAMEX/ FEDEX,TNT ,UPS, ECT, mēs palīdzēsim jums noorganizēt sūtījumu starptautisko express un tieši piegādi uz jūsu norādīto adresi(durvīm LĪDZ DURVĪM PAKALPOJUMS)!

1)lai aizsargātu savus objektus un izvairītos no jebkādu kaitējumu, no pārvadāšanas procesu, saņemot paku, Pircējiem vajadzētu pārbaudīt paketes / preču rūpīgi pirms parakstīšanas preču saņemšanu.

Ja ir kāds zaudējumiem, lūdzu, sazinieties ar vietējo ARAMEX / DHL / Fedex uzdot sūdzības un pretenzijas VAI, lūdzu, sazinieties ar mums 24 stundu laikā.Tad uzņemiet fotogrāfijas bojāta mašīna un lietošanas, nekavējoties nosūtītu ziņu ar mums, mēs palīdzēsim jums novērst šīs problēmas.

2)ja jums ir kādas problēmas, par produktu vai kuģošanu, Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, iespējams, ir, un būs jādara, mūsu pūles, lai atrisinātu problēmas.

3)Un jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu veikalā, Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un mūsu serverī ,pēc tam, kad jūs apstiprināt šo pasūtījumu, Lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, mēs arī dos jums "PERFECT 5 ZVAIGZNĒM",

Kad jūs vērtētu kuģniecības laika daļu veltiet starptautiskā tranzīta vērā.Jūsu atzīšanu, kas dos mums vairāk pārliecināti, lai attīstītu uzņēmējdarbību un kalpot jums labāk.

 

Saistītie Produkti

10 Uzstādīt Mīlestība Vēlas Pērļu Kaklarotu Uzstādīt Austeru Kritums Kulons
€54.40
2gab Automašīnas drošības Jostas augšējās daļas skavas Drošības Jostas Polsterējums Klipu Drošības Jostas Iespraudiet Sprādzes sēdekļa benz, kia K2 K3 opel Kuteris drošības
€9.89
Magtim Pilnu Privāto Screen Protector For Samsung S20 S20 plus urtla Antispy Rūdīta Stikla Samsung S20 Privātuma Stikls
€6.76
0.2/0.3/0.5 mm 3 Pulverizatoru, Sprauslu Dual Action Pulverizatoru, Gaisa Komplekts Ar 3Pcs Cheaning smidzinātāju Komplekts Nagu Krāsu Māksla Gaisa Suka
€6.97
Bērnu Kid Smieklīgi Karikatūra Ligzdošanas Kaudzēm Rotaļlietas, Kas Apgūst Angļu Burtus, Ciparus Ģeometrija Izglītības Izklaide Kaudzē Blokus
€7.42
Bezvadu Dildo AV Vibrators Burvju Nūjiņu, lai Sievietes Klitora Stimulators USB Lādējamu Massager Seksa Rotaļlietas Muskuļu Pieaugušie
€16.25
10-300X40 liela Jauda, Monokulāri Teleskopu Medību Tūrisma Bagāžnieka Tālummaiņa Ūdensnecaurlaidīgs Bak4 Prizmas HD Stikla Ar Statīvu Tālrunis Klipu
€15.57