LUCKYYJ Logu Privātuma Plēves Dekoratīvie Statiskā Piekļauties Matētu Stiklu Plēves, Līmplēves, pašlīmējošās Privātuma Anti UV Stikls Logu Uzlīmes

€4.94
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Vides: Izmantojot Eiropas EN71-3 standarta un SGS
  • Materiāls: Vinila
  • Izmēru Izvēle: 30/45/60/75/90x100cm30/45/60/90x200cm 30/45/60/75/90x500cm
  • Vidējais dzīves: 5-8 gadi
  • Biezums: Biezums
  • Veids: Matēta
  • Funkcijas: Siltuma Izolācija
  • Zīmola Nosaukums: LUCKYYJ
  • Iezīme: Statiskā Piekļauties
  • Modeļa Numurs: M011
  • Virsmas Apstrāde: Krāso

Atdzīvināt jūsu mājās ar LUCKYYJ Dekoratīvas Logu Plēves – Daļēja privātuma aizsardzību, izlīdzina nevēlamu viedokli, vienkārši matējums tekstūra izrotā savu personīgo telpu, statiskā turas pie virsmas bez līmes, vienkārši mizas-un-stick uzstādīšana, viegli griezt un apdare, viegli noņemt un atkārtoti piemērot vairākas reizes.

Galvenās Iezīmes:

1.Daļēja Privātuma Aizsardzība: tas ir jauki justies droši pie sava vieta 2.Lietotājam Draudzīga ierīce: Problēmu bezmaksas peel-stick pieteikumu brīze, viegli noņemot neatstāj kaitējumu vai atlieku 3.Līme Bez maksas: Vienkārši izmantot ziepjūdeni, lai instalētu, nav toksisks līmi nepieciešams 4.Unikālo Modeļiem: Izdaiļot jūsu mājas logi ar regulāru eleganti modeļi 5.Noņemams & Atkārtoti: Premium PVC materiāls nodrošina papildus izturību, atkal var pārvietot un izmantot atkārtoti vairākas reizes 6.UV Aizsardzība: Say goodbye 84% UVA stariem un 99% UVB stariem, kas var kaitēt jūsu ādu un izraisīt mēbeles fedings

Viegli Noņemt&Pilnīgi Atkārtoti

To var viegli noņemt bez līmes atlieku pa kreisi, un jūs varat atkārtoti stāvokli un atkārtoti piemērot tā, lai vairotu reizes.

Baudīt Vairāk Mīkstināts Dabiskās Gaismas Vasarā

Šo logu privātuma filmu izvērsīsies tiešas saules gaismas, lai novērš skatieniem, lai sniegtu jums komfortablu saulē pie jūsu personīgo telpu.

Aizsargāt Jūsu Privātumu, Jebkurā Vietā, Kuru Vēlaties

Jūs varat pieteikties šo logu plēves matētas, lai jūsu mājās, guļamistaba, kabinets, dzīvojamā istaba, virtuve un tā tālāk.

Uzstādīšanas Instrukciju:

Solis 01. Apdares filmu vēlamā izmēra (Apmēram 1 collu lielāks nekā logā) Solis 02. Tīru glāzi ar ūdeni vai tīrīšanas un pēc tam noslaucīt tīru, izmantojot drānu Solis 03. Slapjš viss, stikls ar ziepjainu ūdeni, Soli 04. Noņemiet pamatni filmu maigi (BŪTISKI!Pretējā gadījumā logu plēves kritīs nost) Solis 05. Attiecas uz slapja stikla (Lūdzu, pārliecinieties, lai noņemiet pamatnes un PĒC mitrināt stiklu, lai novērstu putekļu un gaisa burbuļi) Solis 06. Rakeļa prom VISS ūdens un gaisa burbuļi (no centra uz robežas, stikla) Posms 07. Cut off robežas.

Kā Atrast un noņemiet Notīrīt Pamatni Filmu:

1. solis - Lūdzu, slapjš vienu logu plēves stūrī un izmantot jūsu pirkstiem, lai vērpjot to brīdi, lai atbrīvotu pielikumu starp logu plēves, un skaidrs atbalsts filmu; 2. solis - Lūdzu, pievienojiet lipīga lenta pusē notīrīt pamatni filmu stūrī (mums ir pievienota arī neliela lipīgu lentu uz katra ruļļa logu plēves jūsu ērtībai), un pēc tam nospiediet to, lai efektīvi pielikumu; 3. solis - Un pēc tam jums ir iespēja atsevišķi notīrīt pamatni plēves, logu plēves viegli.

Lūdzu, ņemiet vērā :

1.Filmu vislabāk uz GLUDAS, LĪDZENAS un TĪRAS STIKLA virsmām, tai skaitā spoguļu. 2.Jūs varat uzlikt scotch tape stūrī uz aizmugurējā pusē(gluda pusē), lai ātri noņemtu pamatni filmu. 3.Ja aukstā laikā,iespējams, mīksta to, ko pūš karstu gaisu, lai tā, izmantojot matu žāvētāju(siltumizturīgas, lai 176℉)

Jautājumi Un Atbildes

1.jautājums:Kāpēc manu logu plēves nevaru pieķerties?A1:nav slapjš logu ar ūdeni, vai nav noņemtas caurspīdīgu pamatni filmu.Lūdzu, neaizmirstiet noņemt aizsargplēvi vai tas nav piekļauties.Ja jums ir izņemta aizsardzības pusē,var piemērot nepareizajā pusē.Lūdzu ielīmējiet vienmērīgu pusē pie loga.2. jautājums:Kāpēc tur ir tik daudz burbuļi?A2:Pārāk mazāk ūdens.Lūdzu, saplēst to uz leju, un spray, daudz ūdens,jo vairāk ūdens,jo labāk.Q3:Kāpēc malā manu logu plēves sāka nokrita?A3:malas filma ir pārāk tuvu pie loga.Lūdzu, atstāt nelielu spraugu(apmēram 1 cm ), lai ļautu ūdens plūsmai no tā, ka filmas var pielipt arī.

 

Saistītie Produkti

Kažokādas Čības Izsmalcinātu Pūkains Sandales Nekustamā Fox Kažokādas Čības Meitenes Pusi Kurpes Pārsteidzošs, Pūkainu Kažokādas Slaidi Pūkains Slaidi Sievietēm
€6.04
Gadījumā Prestigio MultiPad Žēlastību 5588 7788 3318 3118/Muze 3708 3718/Wize 3418 3518 3618 3108 3208 3308 3G 4G 8 collu Planšetdatoru
€7.58
72pcs/lodziņu Skatīties, Stundu, Minūti Rokas Gaismas Skatīties Rokas pulksteņa mehānismu Aksesuāri Komplektā AC-632C
€25.61
3 Daļām/Daudz Dabas Slīpētas Gem akmeņi Rondelle Tīrradnis Brīvformas Zaudēt Krelles 8
€19.76
Uwin Ledus No Kubas Saite, Aproces, Modes Hiphop Lodziņā Aizdare Rhinestones Zelta Krāsā 13mm Aproce Rotaslietas Vīriešiem Kritums Piegāde
€9.88
243176 Sūknis, Cilindrs Ultra 390 395 490 495 595 190ES 210ES Bezgaisa Krāsas Smidzinātāju Cilindru
€35.23