Magicard Ma300ymcko Pilns Panelis Lentes Enduro &Pronto sākotnējā magicard lentes

€89.86
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • izcelsmes vieta: Apvienotā Karaliste
  • Izmantot Ar: Magicard Enduro Kartes Printeri
  • Izmērs: 110*90
  • Iezīme: Oriģināls
  • Savietojams: Enduro Enduro Duo Enduro Uno 3E
  • Izdrukas: 300 Izdrukām/roll
  • Modeļa Numurs: MA300YMCKO
  • Veids: Printera Lente
  • Gadījumā Iekārtas: Enduro Kartes Printeri
  • Zīmola Nosaukums: EKARWELT
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Magicard Ma300ymcko Pilns Panelis Lentes Enduro &Pronto sākotnējā magicard lente 1.Apraksts kartes printera lente

Magicard MA300YMCKO krāsu lentes

--sastāv no dzeltena (Y), fuksīna (M) un ciāna (C) paneļi drukāšanas pilna spektra krāsas, apvienojot krāsu, izmantojot dažādas pakāpes siltuma.

--K panelis ir melns sveķu paneļa, parasti izmanto drukāšanai tekstu un svītrkodus.

--O panelis ir plānas, skaidrs, aizsardzības pārklājums.

Magicard MA300YMCKO krāsu lentes, ko izmanto iespiešanai kombinācija, pilna krāsu attēlus un viens-krāsu teksta vai svītrkodus.

Magicard izejvielas ir speciāli konstruēti, pārbaudīti un apstiprināti Magicard printeri, lai nodrošinātu augstas kvalitātes attēlus un tekstu .Patiesu Magicard palīgmateriāli piedāvā vislabāko veiktspēju un pagarināt dzīves ilgumu jūsu printeri.

Specifikācijas Daļa Numurs: Magicard MA300YMCKO pilnu krāsu lente Print Jauda: 300 pilnu krāsu izdrukas par ruļļa Paneļa Tips: 5 Panelis YMCKO (pilna krāsu lente ar sveķiem, melns un skaidra pārklājuma panelis) Komplekts, tai skaitā: YMCKO krāsu Krāsu pārklājumu (krāsu lentas); 1 tīrīšanas spolei (tīrīšanas rullīšu) darbam ar:

Enduro, Enduro Duo, Enduro+, Enduro+Duo, Rio Pro, Rio Pro Duo un Pronto

2.Bildes no Magicard MA300 YMCKO pilnu krāsu lente

3. Pārdošanas noteikumi

GARANTIJA

1.Vienu gadu Ražotāja Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).

2.Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ uz asv garantijas laikā (oriģinālajā iepakojumā un piederumi).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu www.loveis.lv ID un pasūtījuma Nr. MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

3.Atpakaļ nosūtīšanas maksā Pircējs.

ATGRIEŠANĀS UN KOMPENSĀCIJU

1. Ja jūs vēlaties apmainīt preci saņemtu,jums ir jāsazinās ar mums 7 dienu laikā pēc saņemšanas jūsu pasūtījuma.Un jums būtu jāmaksā papildu sūtīšanas maksa, kas radušies un priekšmetus, kas atgriezās jātur theiroriginal statusu.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā, vairāk kā 30 dienas, tiek uzskatīts, izmantot, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJU.NAV nekādu IZŅĒMUMU!

2.Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu Kyocera, ID.

3.Mēs atmaksāsim jums, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.loveis.lv, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4.Atpakaļ nosūtīšanas maksā Pircējs.

ATSAUKSMES

1.Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs leavepositive atsauksmes par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas palīdz mums improvewhat mēs darām, un izprast, ko mēs jau darām labi.

2.Ja jums ir kādas problēmas vai nav satified ar mūsu produktu un pakalpojumu,lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums jebkurā laikā, pirms atstāj citiem atgriezenisko saiti,mēs centīsimies mūsu labāko, lai dotu jums apmierināts risinājumu.

 

Saistītie Produkti

10 Ruļļi Brālis Saderīgu Etiķetes dk-22210 dk 2210 29mmx30.48m Siltuma papīrs, uzlīmes, Pastāvīga Etiķete
€28.82
LC3013 LC3011 Tintes Kasetnes Nomaiņas Brother High Yield Brother MFC-J491DW MFC-J497DW MFC-J690DW MFC-J895DW Printeri
€13.73
5 Ruļļi etiqueta Brother DK-22243 DK 2243 Nepārtrauktu Saderīgu Etiķetes 102mmX30.48M
€51.11
Unismar 10PK Multi-krāsainu 12mm Brālim Celtniecības-231 Celtniecības-M31 Celtniecības-131 Melns uz Matēta Clear/White Laminēta Marķējuma Lentes P-touch
€9.84
10 Ruļļi Saderīgu Dymo 1744907 Etiķetes 4
€80.50