Projekcijas Modinātājs, 7 collu LED Izliekti-Sn Lielu Ciparu Displejs, Pielāgot Spilgtumu Automātiski, 12/24 Stundu,Dual Alarm C

€21.50
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Stils: Mūsdienu
  • Forma: Viena Sejas
  • Modeļa Numurs: projekcijas modinātājs
  • Materiāls: ABS
  • Displeja Tips: Digitālā
  • Veids: Modinātājpulksteņus
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Motivity Tips: Digitālā
  • Ekrāna Tips: led

[Super Clear 180° Projekcijas Displejs]: 7 collu displeju un 180° rotācijas projektors sniedz skaidru laiku uz sienas vai griestiem.Šī projekcijas pulkstenis garantijas ultra-skaidras, lielas-laiks, displejs, bez nepieciešamības, lai apskatītu tālruņa.

[Automātiski pielāgotu spilgtumu]: modinātājs Projekcija izvēlas "AU" režīmā, signāls tiek automātiski pielāgo spilgtumu atkarībā no apkārtējā gaismas un tumsas krāsu, kas piemērota dienas un nakts lietošanai.Šis ir jaunākais projekcijas modinātājpulkstenis 20-19 gadus.

[Dubulta Modinātāja Funkcija]: Dual alarm atdala pamošanās laiks no partnera.Miega funkcija LED pulkstenis, kas dod jums 9 papildu gulēt reizes, un pēc tam atgādinās jums atgādināt vēlreiz. (Pauze laiks ir deviņas minūtes, jūs varat iestatīt 5-60 minūtes)

[15 FM Radio ar Miega Taimeris]: LC.IMEEKE projekcijas pulkstenis spēj atcerēties līdz 15 FM iepriekš iestatītas stacijas (FM: 76.0-108,0 MHz), miega taimeris funkcija ļauj jums gulēt radio 5-90 minūtes (Custom), radio automātiski izslēdzas pēc noteikta laika.

[Power Off Memory]: projekcijas funkciju var darbināt no MAIŅSTRĀVAS, bet modinātājs arī ir iebūvēts rezerves akumulators, kas atceras laiks/signalizācija/radio uzstādījumi pat laikā ar jaudu nobirums.Ar 5V/1.2 A USB izeja, jūs varat uzlādēt savu viedtālruni, kamēr jūs miegu.

krāsa:melna

Materiāls:ABS

izmērs:18*9*5cm

Iepakojuma Saturs:

1 * modinātājs *

1 * usb datu līnijas

1 * lietošanas rokasgrāmata

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, ir gan pauda gandarījumu?

Vairumtirdzniecības klientu,mēs piedāvājam vairumtirdzniecības cenas un bezmaksas ekspress piegāde (E. g DHL,EMS, "Fedex"...), kuriem piegādes laiks ir aptuveni 3-7 dienas (Izņemot attālos rajonos).

Lai piliens kuģniecības klientu,mēs nosūtīsim preces, lai jūsu klientiem tieši un nebūs likt jebkuru mūsu informācijas paketi.

Kā es varu izsekot manu sūtījumu?

Jūs varat izsekot savu sūtījumu uz šo vietni, jūsu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu)

Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?

Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums ,mēs varam jums palīdzēt to pagarināt .Lai jūsu naudas nebūs mūsu kontā.Centīsimies mūsu labāko, lai sekotu jūsu sūtījumu līdz brīdim, kad jūs to saņem.

 

Saistītie Produkti

Baby girl džemperis kleita 2020
€26.95
Izraibināt Krēms Ādas Kopšanai Balināšanas Anti-aging Mitrinošs Krēms Melanīna Noņemot Izraibināt Plankumu Sabiedrība Ādas Kopšana Sejas Kopšana
€17.96
KERUI LED Ciparu Displejs Balss Strobe Oglekļa Monoksīda Home Security Smart CO Gāzes Oglekļa Signalizācijas Sensors Detektoru trauksmes Signalizācijas Sistēmām
€19.52
Starlight 8MP POE IP Kameras PTZ ONVIF Pan Tilt 4xZoom Optisko Video Novērošanas Mājas Drošības CCTV Kameras Ūdensizturīgs HISEE APP
€59.89
Bērnu Grabēt Silikona Maz Skaļi Bell Bumbu Grabēt Mobilo Rotaļlietas Koka Teether Tiny Stienis Zīdaiņu Izlūkošanas Pavērās Izglītības Rotaļlietas
€5.48
KOWZE 84306-0K050 84306-0D070 84306-0K051 fit
€16.48