Match-Up Vīriešu Biznesa Ķemmētas Kokvilnas Apkalpes Kleita Zeķes (5 pāri/daudz )

€11.95
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Materiāls: Kokvilnas
  • Modeļa Numurs: MATCH-UP Customzie
  • Nosaukts: cilvēks, zeķes , vīriešu zeķes , kokvilnas zeķes
  • krāsa: balta,pelēka,melna,rozā,oranža,zila,zaļa,dzeltena
  • Zeķes Tips: Ikdienas
  • izcelsmes vieta: Ningbo, Ķīna (Mainland)
  • Izmērs: ASV izmērs (7.5-12)
  • Dzimums: VĪRIEŠI
  • Biezums: STANDARTA
  • Modelis Tips: dot,raksturs,ziedu,cietā,dzīvnieku
  • Iezīme: Anti-Baktēriju, Elpojošs,Silts
  • Vienuma Tips: zeķes
  • Zīmola Nosaukums: Match-Up
  • augsts: Apkalpes
  • Auduma Veids: Trikotāžas
  • Vecuma Grupa: Pieaugušie

MITRUMA KONTROLE - Match-Up Zeķes ekskluzīvas kokvilnas zeķes ir garantēta, lai saglabātu jūsu kājas svaigas un sausas.Šo kleitu zeķes ir super ērti, ļoti elpojošs un ir awesome zeķes puiši.

MAXIMUIM IZTURĪBU, Šie vīriešu zeķes ir prasmīgi izgatavotas ar perfektu formulu, kas ar 80% Ķemmētas kokvilnas, 17% Neilons un 3% Spandex, lai saglabātu ādas elastību un maigumu pieaugušo krāsains zeķes ilgtermiņa lietošanai.

ĻOTI ELEGANTS – Match-Up dizaina zeķes vīriešiem ir pārsteidzošs, moderns un bailīgs ikdienas zeķes.Dažādas krāsainas zeķes saskaņot ar visām jūsu mīļākie apģērbs.Jautri zeķes vīriešiem ir pietiekami ērti, lai ik dienu, saglabājot to tēlu iedomātā zeķes.Maču-Up, kleita, zeķes vīriešiem ir ļoti elegants un krāsains, tajā pašā laikā.

MAŠĪNA MAZGĀJAMI - Par galīgo ilgstošu rezultātu mazgāt krāsas zeķes ar, piemēram, krāsas un veļas, sausas, vidēja, rakstu zeķes nepieciešama Praktiska un viegli aprūpi.

Pircējs Piezīme:

1.Par Krievijas klientiem ,lūdzu, pierakstiet savu vārdu, uzvārdu .ja jūs neesat pilns nosaukums ,jūs nevarat saņemt savu paketi jūsu valstī.

2.Par zeķu izmēru ,to fit ES 40-45 .varbūt dažāda stila nebūs vienāda izmēra ,bet tas joprojām ir derīgas ES 40-45 .ka nav kvalitātes problēmu ,tas ir normāli. 3. Dažādas displeja ekrānu var šķist maz, dažādas krāsas , ja jums ir ļoti norūpējusies par krāsu atšķirību, lūdzu, nav nopirkt.

Materiāls :80%Ķemmētas Kokvilnas,17% Neilons,3%Spandex

Izmērs: MUMS Lielums (7.5-12)

ES:40-45

5pairs/ daudz

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases tūlīt pēc tam, kad darījums tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par Sūtījumu

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses .Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Atgriezties & Kompensācijas

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.loveis.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Par Atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Par Nodokļiem 1) Nodevas, nodokļi un nodevas, importētās preces, kas nav ietverti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja atbildība.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums. 2) Lūdzu jautāt, pirms jūs Nopirkt jūsu valsts muitas iestāde, kas šīs papildu izmaksas var piemērot.

 

Saistītie Produkti

Jeetoo Vīriešu Polo Krekls 2019 Vasaras Vīriešu Biznesa Gadījuma Elpojošs Svītrainām Īsām Piedurknēm Polo Krekls Tīras Kokvilnas Darba Apģērba Polos
€15.19
Harajuku Zibens Medūzas Drukāt Hoodies Vīriešiem, Sievietēm, Sporta Krekli Hip Hop, Punk Rock Streetwear Topi Hipster Gadījuma Modes Pelēkā Vārna
€18.76
5gab Koka Failu Rokturi Pulēšana Failu, adatvīles, skrāpjvīles Vārpstas Kokapstrādes Rūsas Pierādījums par Rotaslietas, Aksesuāri Failus Koka adatvīles, skrāpjvīles Rokas Instrumentu DIY
€4.66
MADELINY 2020. gadam, Modes Cat Eye Saulesbrilles Sieviešu Jauns Sexy Vintage Saules Brilles Sieviešu Liels Rāmis Slīpuma Brilles UV400 MA420
€9.64
2020 Jaunu Unikālu Gulbis Dizaina Oriģināls 925 Cieta Sudraba 1ct Lab Dimanta Kāzu Gredzeni Sievietēm Sieviešu Puses Boho Rotaslietas
€41.15
7.4 V 1800mah 15c 18650 tālvadības pults helikopteru jaudas litija bateriju 1800Mah akumulators pack
€10.30
Augstas Kvalitātes Roku Darbināmas Dūkoņa, USB Uzlādējams LED Gaismas Smieklīgi Indukcijas Peld Dūkoņa, Rotaļlietas Bērniem, Elektriskās Rotaļlietas
€4.94