10pcs/daudz USB ports uzlādes doks Samsung Galaxy A8PLUS A8 plus 2018 A8+ A730 A730F A6 A600 lādētāja kontaktdakšu

€13.52
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • QC: pirmsnosūtīšanas inspekciju
  • Saderīgu Zīmols: Samsung
  • Funkcijas: Samsung Galaxy remonts
  • Dizains: BĀRS
  • Modeļa Numurs: Samsung Galaxy A8PLUS A8 plus 2018 A8+ A730 A730F A6 A600 A600F
  • Izmantošana: USB Uzlāde Dokā
  • Veids: Tipa-C mikro mini USB Savienotājs
  • Iepakojuma daudzums: 10 gabali/daudz
  • Zīmola Nosaukums: Vakdo
  • Iepakojums: blīvējuma soma

Samsung

USB ports uzlādes doks Samsung Galaxy A8PLUS A8 plus 2018 A8+ A730 A730F A6 A600 lādētāja savienotāju, pievienojiet informāciju par Mobilo tālruni, kas nāk no interneta, tāpēc, lūdzu, pārbaudiet foto pirms pasūtījuma, paldies!

10pcs/daudz

Šī ir saite uz 10pcs/daudz,kad jūs pasūtīt 1 daudz,mēs nosūtīsim jums 10pcs produktiem.Ja jums ir nepieciešams vairāk,plz, lai to atbilstošā daudzumā,vai plz sazinieties ar mums.

Labas kvalitātes

Visus produktus mēs nosūtīsim jums ir jāpārbauda,lai viņi ir labāko kvalitāti,jūs varat izmantot, tas ir labi.Ja nav iespējams izmantot, tas ir labi,plz neuztraucieties un plz sazinieties ar mums,mēs nosūtīsim jums atkal vai atgriezt naudu par jums.Bet tas reti notiek, notiek produkts ir slikts.

Piegāde

Vairāk veidus, kuģniecības,plz ordet ar to, kas jums patīk.Tas parasti aizņem 20 līdz 60 dienām, uz savu valsti.Ja jums ir nepieciešama mūsu produktiem,plz pasūtīt to tagad,mēs nosūtīsim tas 1 līdz 3 dienas,paldies.Un, ja jums tas ir nepieciešams, steidzos,mēs nosūtīt savu pasūtījumu diena.ceru, ka jums reccive to drīz.

Iepakojums

Katram savienotājam ir ietīts aizsargājošu apvalku,pārliecinieties, ka tas sasniedz jums pilnībā.Uz ārējā iepakojuma soma ir burbulis soma, kas ir divslāņu aizsardzību iekšpusē un ārpusē.

Vairāk rezerves daļu

Mums ir vairāk produktu,varbūt jums tas ir nepieciešams,plz pārbaudiet to.Ja jūs nevarat atrast modeļus, kas jums ir nepieciešams,jūs varat pārbaudīt mūsu veikalā vai sazinieties ar mums.

Par mums

Mūsu veikals ir atvērts kopš Jūn 7, 2016. www.loveis.lv.Mūsu rūpnīcas ir atvērts kopš 12. Maijs, 2010 Ķīnā.Mums ir vairāk modeļu remonts, daļas, mobilie telefoni un datori,ja jums ir nepieciešams vairāk, remonta daļas,plz sazinieties ar mums,mēs sniegsim tev vislabāko cenu.

Sazinieties ar mums

Ja jūs nevarat atrast modeļus, kas jums ir nepieciešams,plz cantact ar mums.Ja jums ir nepieciešams vairāk datori,plz sazinieties ar mums.Ja jums ir kādi jautājumi,plz sazinieties ar mums.

Ceram, ka mēs esam biznesa kopā!

 

Saistītie Produkti

20-30x22-32mm Neapstrādātas Izejvielas Aptuvenu Dūmu Rožu Citrines Amethysts Amazonite Brīvformas Dabīgā akmens DIY Zaudēt Krelles 15
€9.07
CHENZHON Ledus No Kubiskā Cirkonija Rokassprādzes Sievietēm Zelta/Sudraba Krāsu Luksusa Kāzu Dāvanu 2020
€96.95
38mm melna zila balti sarkans keramikas/titāna bezel ievietot 40mm parnis Automātiskā vīriešu Skatīties (16Types)
€15.66
Izraibināt Krēms Ādas Kopšanai Balināšanas Anti-aging Mitrinošs Krēms Melanīna Noņemot Izraibināt Plankumu Sabiedrība Ādas Kopšana Sejas Kopšana
€17.96
Digitālā Koaksiālā Optisko Signālu Analog RCA L/R Audio Converter Adapteris Optiskās Šķiedras Koaksiālā Digitālā Uz Analogo Audio Converter
€12.68
Nerūsējošā Tērauda Oriģinālais Reflexions Pan Aproce Dāvanu Komplekts Sievietēm Ar Keramikas Lodītes Tīkla Šarmu Rokassprādze Rotaslietas Gadadienas Dāvanu
€13.66