1280*960P MCCD Super attēla automašīnu atpakaļskata Kamera VW Passat/Tiguan/Golf/Touran/Jetta/Touareg/MAGOTAN Lielisku bagāžnieka roktura kamera

€31.99
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Garums Video Kabelis: 6M
  • TV Sistēma: NTSC
  • Platleņķa: Jā
  • Korpusa Materiāls: alumīnija sakausējums
  • Autostāvvieta Līnijas: Jā
  • Signāla Tips: Aizmugures Sānu
  • Palīglīnija: Jā
  • Materiāla Tips: Nerūsējošā Tērauda
  • Lēcu Materiāls: Stikla
  • Ūdensizturīgs: Jā
  • Zīmola Nosaukums: wskyfook
  • Vadu vai Bezvadu: Stieples
  • vadu/bezvadu: Stieples

Karstā pārdošanas

Kas saistīti ar kameru

Fisheye skats( anyle ir tuvu 180deg)

MCCD kameras detaļas

1, Augstums Izšķirtspēja : 1280*720 ,par 1000L

2,ne troksni naktī

3,Horizontail leņķis vairāk nekā 150 grādu

4,Super starlight objektīvs ,ir spilgti nakts redzamības

5 Atbalsts liels ekrāns (Vairāk nekā 9 collu ekrāns)

Produkta informācija

Thera ir divas kameras šo saiti, VW 09~10 2011~2013 Passat / 2011 2012 2014 Tiguan /12 Sagitar par LAVIDA-2014. Touran 2011 2012 MAGOTAN 2012 Golfa 2011 Sharan 2012~13 skoda Superb 2014

Par kabeli (uz MCCD kameras kabelis ir ne karstu)

6m anti-iejaukties video līnijas ( Tcopper stieple )

fotokameras attēlu, kas tiek parādīts

1, Pazemes Garāžā ir nakts redzamības, tur ir gaismas Garāžā

2, bez gaismas

3,pleaes skata skaidrību

Kopējās problēmas un risinājumi( Lūdzu, atbildēt uz jūsu jautājumiem:)

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

1.Kāpēc attēlu notika nervozēt, uzplaiksnījuma ekrāns, traucējumi , nestabila, Melns un balts, ne krāsu, ja jums ir rezervē?

1) attēls kļūst melnā un baltā krāsā, tikai tāpēc, ka jūs pērkat nepareizi TV sistēma.Šajā fotokamerā iebūvēta NTSC sistēmas noklusējuma, ja monitors ir PAL sistēma, tā tiks parādīja nervozēt , Melns un balts, ne krāsu.

Risinājums:

a.

Lūdzu izveidot GPS TV sistēmas, automātiskās pirmkārt, izmantojot, pēc tam redzētu, vai tas joprojām var uzstādīt sistēmā.Jo tur ir daudz monitors ar 2 sistēmas šajā tirgū, tā var noteikt.Bet daži vecā tipa GPS nevar iestatīt.Tāpēc, lūdzu, izvēlēties pareizo sistēmu, lai ietilptu kameras.

b.Lūdzu, ir izvēles tiesības vadu savienojuma uzstādīšana.

c.Ja iepriekš minētajiem risinājumiem joprojām nevar tikt galā, lūdzu, jautājiet savam vietējo profesionālu auto personālu, lai saņemtu palīdzību.

2) T viņš attēla notika nervozēt, uzplaiksnījuma ekrāns , nestabila tikai tāpēc, ka

spriegums ir zemāks, nekā mēs iesakām.

Risinājums:

Citā vietā un, izmantojot situāciju, būs noticis dažas automašīnas izejas spriegums atšķiras.Auto atpakaļgaitā, nav aprīkoti ar DC,

tas būs pievienot Impulsa signālu, lai netraucētu , tāpēc tas būs nestabils .Tāpēc mēs iesakām jums nepieciešams pārbaudīt sprieguma, vai, kā 12V,vai, lūdzu, pievienot kavēšanās izmantot.

3.Vai es varu izmantot šo universālo kameras uzstādīt uz rāmja veco split tipa īpašu kameru ?

Jā, jums ir nepieciešams, lo o s. lv divām skrūvēm, oriģinālo fotokameru, veikt nelielu metāla turētājs, tad aizstāt ar jaunu universālu kameru .

4.Var šo kameru uzstādīt uz r earview spogulis vai monitors ?

Jā, tā var.Tik ilgi, kamēr jūsu r earview spoguļi auto diktofons atbalsta RCA plug ievadīt visu var izmantot.

5.Tas var atpakaļskata kamera izmanto stumbra?

Ja jūsu stumbrs ir 12V,tas var izmantot, citādi ne.

6.Kā instalēt?

a.

Par universālu kameru, tā instalē caur 2 skrūves un b ackrest .to var noteikt netālu atrašanās l icense p vēlu l lidojumā .

b.Speciālu kameru , tā instalē l icense p vēlu l reisa tieši.Mēs iesakām jums uzstādīt kameru profesionālā c ar modifikācija un skaistumkopšanas salons .

7.Nav universāla kamera piemērots visu auto?

Ne visi.Bet tik ilgi, kamēr jūsu auto monitoru r un GPS atbalstu RCA plug ievadīt visu var izmantot.Rūpniecībā ,viņi runāja par "vispārējām", kā formas objektīvs nav ar ierobežojumus veida auto, visas automašīnas var uzstādīt ; bet "C ar-īpaša" kamera attiecas uz objektīva izmēru, jums , tas ir tāpat kā atpakaļgaitas l icense p vēlu l lidojumā.

Kā instalēt : Specifikācija: Attēla Sensoru

1/3" par CCDSon y krāsu TELEVĪZIJAS Sistēmas NTSC Efektīvi Pikseļi 1280*960 Rezolūcija (TV Līnijas) 850~1000Lines Minimālais apgaismojums Vertical Sync.Frekvence 50 HZ AGC Auto Nakts Redzamības Jā IP Reitings ip67~68 Objektīva Leņķis (Gr.) Horizontālais leņķis vairāk nekā 150 Barošanas (V DC) 12V Darbības Temperatūra (°.C) - 20~+75(RH95% Max.) Uzglabāšanas Temperatur(Deg.C) -40~+85(RH95% Max.) Mūsu paketē (kamera tiks nosūtīta pēc jūsu izvēles)

Produkcijas kvalitātes sertifikāciju

Maksājumu un shippment: Mēs pieņemam DARĪJUMA maksājumu( ESCOW atbalsta daudzi maksājumu veidā, piemēram, Kredītkartes, West Union ).tikai un nosūtīt uz adresi, kas norādīta ar Alixpress adresi.Ja jums ir nepieciešams, lai mainītu savu adresi,lūdzu, ņemiet vērā, mums vispirms kā mums būs tikai kuģa, lai jūsu Alixpress adresi.Pārliecinieties, ka jūsu detalizēti adresi un pilns nosaukums Alixpress ir absolūti pareizs Mēs kuģis pasaulē

Tas ir reti, bet, ja nevar pieņemt jebkura kavēšanās, lūdzu, izvēlies, ātra piegāde vai nav piedāvājumu objektu.Ātri shippingExpress Service ( EMS,DHL,USPS ) nav pieejams, Sazinieties ar mums, Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums .Mēs atbildēsim 1 darba dienas laikā vai mazāk.

Tas 's mūsu godu, lai nodrošinātu lielisku pakalpojumu, lai jūs, paldies!Atgriešanās politika, Kas Notiek, Ja man ir Problēma?

Ja jums ir kļūdains vai bojātā prece vai jebkura iemesla dēļ, saņemt to, ko, šķiet, ir nepareizi precēm, lūdzu, sazinieties ar mums pa čatā masāža vai e-pastu ,un izskaidrot savu problēmu.Mēs atbildēsim 1 pilnu darba dienu.Vai es varētu saņemt savu naudu atpakaļ ?

 

Saistītie Produkti

Augstas Ietilpības Soft PU Ādas Plecu Somas Sievietēm Ir 2021. Zīmola Luksusa Black Crossbody Somas Trending Lux Rokas Soma
€24.08
Kažokādas Čības Izsmalcinātu Pūkains Sandales Nekustamā Fox Kažokādas Čības Meitenes Pusi Kurpes Pārsteidzošs, Pūkainu Kažokādas Slaidi Pūkains Slaidi Sievietēm
€6.04
WEIPU WS28 serie 2 3 4 7 8 9 10 12 16 17 20 24 26 pin Metāla apaļa muca ūdensizturīgs savienotājs, auto savienotājs, strāvas spraudni IP67
€15.50
Automašīnas Grīdas Paklāji Toyota Tundra. Gadam,. Gadam, Auto Piederumi Ūdensizturīgs Paklāji Custom Stils Aizsargs Attiecas Apdare Paklāji
€32.94
10 Gab. DR15 D-SUB taisnā Leņķī 15 Pin Female VGA Tipa 8.89 PCB Savienotājs 3 Rindās
€4.93