Auto Mini GPS tracker Auto Motocikls ar Iebūvēto Akumulatoru GT01 Ūdensizturīgs Auto Tracker ātruma pārsniegšanu Signālu Reālā Izsekošanas

€14.37
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Garantijas laiks: viens gads
  • Akumulators: Iekasējams 3,7 V 150mah Li-ion
  • Ekrāna Izmērs: Nē Ekrāns
  • Modeļa Nosaukums: GT01
  • Īpaša Iezīme: Interneta Savienots
  • Funkcijas: Reālā laika Uzskaiti,Vairāk ātruma Signāls
  • Speical: Pārtrauca naftas un enerģijas
  • Biežums: 850/900/1800/1900Mhz
  • Akumulatoru Dzīves: 30 Stundas & Augšu
  • GPS Precizitāte: 5m
  • Out Power: W
  • Zīmola Nosaukums: prazata
  • Darbības Spriegums: 9-100V
  • Postenis Izmēra: 88*50*27mm
  • Tīkls: 2G GSM /GPRS/3G (Opcija)
  • izsekošana: Bezmaksas Web App Litetime Izsekošanas
  • Svars: 75g
  • Spriegums: 12V
  • Gps Modulis: Jā
  • GPS tips: GPS Tracker

Plašs Pieteikumu

Atbalsta 9-100V Darba spriegums ir, atbalstu, kas ir uzstādīts uz auto/Motociklu/Taxi/Truck

Power Off signalizācija

Galvenais izslēgšanās signālu ir nosūtot sms, modinātājs, kad gps tracker atvienojiet ar auto akumulatoru, ļoti noderīgi, ja zaglis mēģinātu atvienojiet gps tracker un nozagt automašīnu (Tikai ar bateriju versija ir šāda funkcija)

Mūža Bezmaksas Izsekošanas Platforma

Web :

1. Atvērt mājas lapā 3.tkstargps.net izvēlieties IMEI/license plate lietotāja tips.Ievadiet ierīces aiz IMEI numuru, un pēc tam ievadiet paroli (noklusējuma 123456)

APP:

1. metode: Pārbaudiet iepriekš QR, lai lejupielādētu;

2. metode: IOS versija: meklēt "AIKA" in-APP store.Kuģniecības un Atbildes (Paziņojums:uzņēmumu vai darba dienas:ne tostarp brīvdienās, ne svētku dienas)

Mēs atbildēt uz jūsu jautājumiem(izmantojot,instalēt,konfigurēt tracker) 24 stundu laikā.

Mēs kuģis objektu, izmantojot reģistrētu Aviopastu 24 stundas pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti .

Kuģniecības laiks dažkārt varbūt nedaudz ilgāk, jo pielāgošanas problēmas, brīvdienas vai kādu neskaidru iemeslu dēļ.

Mēs izvēlamies kuģniecības veids saskaņā ar jūsu valsti,mēs izmantojam www.loveis.lv Standard Shipping(www.loveis.lv Oficiālais Loģistika).

Lielākajā daļā valstu:ap 20-30 darba dienas(piemēram, Eiropā apvienotās KARALISTES,Vācijas,Spānijas.Swden utt.) (Attālos rajonos Ilgāk).Krievijas federācijas vai Dienvidamerikā vai latīņamerikā-ap 30-45 darbadienas sakarā ar lēno pastu šajās valstīs.(Attālos rajonos Ilgāk).Galvenās Iezīmes: reāllaika: Jūs varat reālā laikā izsekot mērķa uz google maps, viegli, jebkurā vietā, jebkurā laikā Vēstures Maršrutu Apskate: Lai apskatītu iepriekšējo atrašanās vietu, ieraksta izvēlēto ierīci.Geo-žogs: Jūs varat izveidot drošību virtuālajā zonā, ja jūsu auto iet vai ienākt šajā jomā, šis trakeris, tiks nosūtītu trauksmes informāciju no jums.Power Off signāla : Galvenais izslēgšanās signālu ir nosūtot sms, modinātājs, kad gps tracker atvienojiet ar auto akumulatoru, ļoti noderīgi, ja zaglis mēģinātu atvienojiet gps tracker un nozagt automašīnu (Tikai ar bateriju versija ir šāda funkcija) Nobraukums: Count nobraukumu pēc pārbaudes dienas.Mūža Bezmaksas Izsekošanas Platformu Vairākas Funkcijas: Šoks Signalizācija/tukšas Baterijas Signāls/pārsniegts ātrums, Signalizācija/Anti-theft/Ūdensizturīgs Paziņojums * GPS Tracker GT01 ir Mini Ūdensizturīgs Tracker un viegli lietot ar ACC atklāt igintion,Kvalitāti un Stabilitāti, vairāk nekā citos trakeros. *Par galveno izslēgšanās signālu,tas nozīmē, kad gps tracker, atvienojiet automašīnas akumulatoram,ierīce nosūtīs sms ar trauksmes signālu, kas ir ļoti noderīgi, ja zaglis mēģina atvienojiet gps tracker un nozagt automašīnu. *IMEI un ID NR, ir unikāls NAV.kas var būt mainīti,2G Versijai var izmantot tikai 2G(GSM) SIM karte nav pieejams 3G vai 4G un WCDMA SIM karti (nepieciešams jūsu sim karte atbalsta 2G tīkls), 3G Versiju var saderīgs ar 2G un 3G, nav pieejams 4G SIM karti. *Šajās valstīs nav iespējams izmantot šo produktu: Japāna, Dienvidkoreja, Ziemeļkoreja, Austrālija, Singapūra, Kanāda, Jaunzēlande, Ķīna, Taivāna.Un ja jūsu valsts nav 2G sim kartes, ir nepieciešams, lai izvēlēties 3G Versiju. *Mini GPS Tracker ir ACC atklāt igintion(oranžs vads),ja jums to nevajag,tad atvienojiet oranža,tracker, kas joprojām darbojas. *Ja jums ir kādi jautājumi vai problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums,mēs darīsim iespējamo, lai atrisinātu jūsu problēmas (Atbildi 24 stundu laikā darba dienās). *Pirms jums, izmantojot tiešsaistes platformas, pls set APN (Acess Point Name) SIM kartes ar SMS komandu. *Ja sim kartei ir PIN kods(tracker var lasīt SIM kartes),lūdzu, atbloķētu sim karti uz jūsu mobilo tālruni.

 

Saistītie Produkti

Maiga, Silta Ziemas Kaķis, Suns Gulta Mājas Dzīvnieku Kucēnu Alā Guļ 4Color Augstas Kvalitātes Mat Pad Ligzdu Audzētava Pet Produktu Kaķis Piederumi
€31.01
4gab Auto Audio Skaļrunis Vāka Apdare, Durvju Skaļrunis Vāka Apdare priekš Mercedes Benz E/C/GLC Klases W213 W205 Auto Piederumi
€10.54
Darbības Radiatoru Silikona šļūtene komplekti, VW GOLF GTI5 MK5 GTI Turbo 2.0 /AUDI A3 2.0 FSI/S3 TTMK2/LEON CUPRA 2003. līdz 2009.
€48.64
Dabiskā Koka Masāžas Stick Akupunktūras Refleksoloģija Terapija Meridiānu Masāža Ar Pildspalvu, Roku, Kāju Stress Atvieglojums, Masāžas Līdzeklis
€4.74
IMIDO Gaismas Svešinieks Lietas, Mugursomas Skolēniem Black Liela Jauda, Plecu Mugursoma USB Uzlādes Ceļojumu Somas
€37.37
Bohemian Vienkāršu Kārtu Zīmola
€6.15