95%jaunu oriģinālu Sony HX90V HX90 Top Slēdža Kuģa PCB Nomaiņa, Remonts Daļa

€27.20
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:

Produkta apraksts:

1).Kvalitātes Kontrole: Katru detaļu, kas testēti ar īpašiem instrumentiem vai galvenās plates pirms piegādes, lai nodrošinātu darba.

2).Iepakojumā: Visi Mobilo Telefonu Rezerves Daļas, Iepakoti anti-static somas ar putu lodziņu, lai nodrošinātu drošību transportēšanas laikā.

3).Produktu Klāsts: visdažādākās Rezerves daļas, mobilo tālruņu pieejami, Labāko Kvalitāti ar vairumtirdzniecības cenu

4).Noliktavā nodrošinātu promp piegāde.

5).Visi produkti Pavisam jaunu stāvoklis

6).Mēs dalīties un atjaunināt ar jums jaunāko informāciju par mobilo telefonu rezerves daļas

Maksājums:

Mēs pieņemam Alipay,TT,Western union,Moneygram u.c.izvēlēties sev vienu jums.Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

Kuģniecības Un Iepakojums:

Kuģis uz ASV via Epacket tas var aizņemt ap 7 - 15 darba dienas ar sekošanas numuru.Prece tiks piegādāta 24 stundu laikā tiklīdz jūsu maksājumu pārbaudīt.Mēs nebūsim atbildīgi par jebkādu kavēšanos piegādes laikā, tai skaitā, bet ne tikai uz muitas pastmarkas pārbaudes, strike force majeure utt.Pircēji ir atbildīgi par jebkuru custom/nodoklis, nodokļi, kas radušies jūsu valstī.

Atgriezties & Maiņas Politiku:

Atgriešana vai apmaiņa tiek atbalstīts tikai viens.Postenis, kas jāatdod, kā saņēma,ne izmantoti,ne atvērts,nav bojāts.

Pircējs ir atbildīgs par Visu atdošanas un Kuģniecības Maksas.Pircējs ir atbildīgs par papildu kuģniecības izmaksas krājumiem, kas tiek atgriezti atteicās un/vai nevar piegādāt.

Atsauksmes:

Lai sniegtu jums labāku pakalpojumu, lūdzu, izskatiet darījumu diezgan.Atsauksmes ir mūsu dzīve, pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu atsauksmi, lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu.Jo mēs uzskatām arī NEITRĀLU atsauksmes kā NEGATĪVAS atsauksmes.

Kontaktinformācija:

Trademanager: cn110992727 Ja ir kādi jautājumi,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, izmantojot www.loveis.lv.mēs atbildēsim jums pēc 24-48 stundu laikā,izņemot brīvdienās.

Kas Mēs esam:

Shenzhen Feifan Digital Technology Co., Ltd.atrodas uz Huaqiang north road, Shenzhen, kas ir vadošais digitālo tirgu Ķīnā.Mums ir pieredze vecāko digitālās fotokameras un videokameras no atvēršanas rezerves daļas, pērk partijās, lai izplatīšanu.Mēs piedāvājam pēcpārdošanas pakalpojumu un tirdzniecības rezerves daļas DIY slaveno ciparu kameras un video kamerām.Mūsu galvenais uzdevums ir šādi: kameras LCD ekrānu, objektīva vienība, mainboard, flex kabelis,pogas, zvejas Rīku, CCD, Akumulatora vāciņu,Gumijas,Logu, stikla un IC tiem, rezerves daļas, kas ir trausla.Kopš esam nodibinājuši, mēs vienmēr uzstāja, ka "mēs esam godīgi ar mūsu klientiem, ja mēs varam darīt vēl labāk, mums būs ne tikai darīt labu".Mēs esam rūpējoties par mūsu klientiem, un mēs esam ņemot mūsu kvalitātes katrā ražošana nopietni.Mūsu iekšējā vadība ir standarta.Tāpēc mums ir laba reputācija, no mūsu iekšzemes un ārvalstu klientiem.

Paldies par pirkumu !mēs jums parādīsim mūsu labākais produkts un pakalpojums!!

 

Saistītie Produkti

2020 Jaunu Jaunināšanas!Pasaules Frekvenču CDMA 2G 3G 850mhz Smart mobilo telefonu signāla Pastiprinātājs signāla atkārtotājs mobilā tīkla signāla pastiprinātājs
€64.30
Magtim Pilnu Privāto Screen Protector For Samsung S20 S20 plus urtla Antispy Rūdīta Stikla Samsung S20 Privātuma Stikls
€6.76
Pavasara Rudens Modes Ērti Bērniem Meiteņu Drēbes Mazulis Kabatas Ziedi Bikses Toddler Ikdienas Apģērbu, Bērnu, Zīdaiņu Sporta
€9.90
1pc Gadījuma Valkāt Baltu Modes Adīšanas Džemperis Top Blūze Mētelis par Barbie Lelle Drēbes Jaka Apģērbs, Apģērbu Barbie DIY Rotaļlietas
€3.94
MONTFORD Auto Stils ABS Plastmasas Unpainted Gruntējuma Krāsu Aizmugures Trunk Boot Spārnu Jumta Spoilers BMW X4 F26 Spoilers 2016 2017
€26.38
MADELINY 2020. gadam, Modes Cat Eye Saulesbrilles Sieviešu Jauns Sexy Vintage Saules Brilles Sieviešu Liels Rāmis Slīpuma Brilles UV400 MA420
€9.64
Vairumtirdzniecības skaistu dabas pāva spalvu zobenu 100 gab simetriski izmērs 30-40 cm 12-16 collas svinības apdare
€16.90