6mm Unisex Volframa Karbīda Gredzenu Vīriešiem, Sievietēm Double Koa Koka Kastīšu Dome Malām Komforta Fit Kāzu Joslā Lielums 5-15

€10.71
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Sods vai Modes: Modes
  • Modeļa Numurs: CJTU-575WD
  • Godu: Kāzas
  • Stils: Moderns
  • Forma: Kupolveidīgs band
  • Materiāls: Metāla
  • Funkcijas: Citi
  • Metālu Tips: VOLFRAMA
  • Virsmas Platums: 8mm
  • Gredzeni Tips: Kāzu Joslās
  • Formas\raksts: KĀRTA
  • Iestatīšanas Veids: NAV
  • izcelsmes vieta: Guangdong Ķīna (Mainland)
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Vienuma Tips: Gredzeni
  • krāsa: SUDRABA
  • Saderība: Citi
  • Dzimums: Unisex
  • Apdare: Pulētas, spīdīgas
  • Zīmola Nosaukums: iTungsten Band

Prduct Apraksts: Produkta Nosaukums 6mm Unisex Volframa Karbīda Gredzenu Vīriešiem, Sievietēm Double Koa Koka Kastīšu Dome Malām Komforta Fit Kāzu Joslā Lielums 5-15 Materiāls Volframa Karbīda Modeļa NR.CJTU-575WD Krāsa Sudraba Apdare Pulētas, spīdīgas Formas Kupolveidīgs band Izmēros ar MUMS lielumu no 4 līdz 15 tostarp puse izmēri Biezums 2.1-2.3 mm, Platums 6mm (8mm arī pieejams, lūdzu atstājiet ziņu uz pasūtījuma par platumu) Piegādes laiks 3-7 dienas, Produktu Rādīt:

Starptautiskā Gredzenu Izmēru Pārrēķina Tabulu: Iepakojums Detaļas: Rūpnīcas darbavietā:

Ražošanas process:

Paziņojumu:

1. Mēs varam darīt gandrīz visu volframa gredzeni un keramikas gredzeni tirgū, ja jūs nevarat atrast ieinteresētajām styels no mūsu veikala, lūdzu, nosūtiet mums savu stilu vai attēlus, mēs varam darīt, pasūtījuma darbu jums.

2. Mēs varam darīt, gredzenu izmēru no MUMS izmēriem, 4 līdz 17 tostarp puse izmēriem.Ja jums ir nepieciešams īpašiem izmēriem, lūdzu, sazinieties ar mums!

3. Par dažiem objektiem, kas mums ir noliktavā mēs varam kuģis 48 stundu laikā, un par precēm, mums nav noliktavā, mums ir 3-7 dienas, ražot, lūdzu, sazinieties ar mums, lai apstiprinātu piegādes laiks, ja jums ir nepieciešams, gredzeni, steidzami.Klientu apkalpošanas dienests:

Mūsu klientu servisa darba laiks Ķīnā ir: no 9 līdz 6 pm (Mums ir off-duty brīvdienās un svētku dienās).

Ja jums nav saņemt atbildi no mums, jo laika starpība, lūdzu atstāt mums ziņu par www.loveis.lv vai e-pastu mums, mēs sniegsim jums pirmo atbildi 24 stundu laikā, paldies par jūsu dziļo izpratni iepriekš.

Atgriešanās politika:

Ikviens priekšmets, ko mēs piedāvājam, ir nodrošināta ar 100% apmierinātības garantija.Ja jums nepatīk tas kāda iemesla dēļ un kvalitāti postenis ir labi, lūdzu, sazinieties ar mums tūlīt, lai atgriešanu vai apmaiņu mācību, mēs to darīsim tieši jums.Objektiem ir jābūt sūta mums sākotnējā stāvoklī un nebojāts 7 dienu laikā.Mēs atdotu visu savu naudu, izņemot kuģniecības un pārkraušanas maksu pēc tam, kad mēs saņemt jūsu atgriešanās objektus.

Atsauksmes:

1. Jūsu atsauksmes ir mūsu lielākā bagātība.Kad jūs saņemsiet savu preci un apmierinātu ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstāt POZITĪVU atsauksmi 5 Zvaigžņu mums, un mēs darīt to pašu jums.

2. Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem, pls sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atgriezeniskās saites (atstājot negatīvu atgriezenisko saiti nevar atrisināt problēmu), mēs centīsimies mūsu labāko, lai to atrisinātu un dod jums atbilstošu atbildi!

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

1. Jautājums: vai jūs Varat darīt custom gravējumu iekšpusē gredzenu un ārpus gredzeni?

Atbilde: Jā.Mūsu rūpnīcas ir lāzera gravēšanas mašīnas, mēs varam darīt, pasūtījuma gravējumu iekšpusē, lai jūs par brīvu, un ārpus gravēšana būs jāmaksā no $3.0 $8.0 ir atkarīgs no modeļa.

2. Jautājums: Kā es varu ar jums sazināties, ja es satieku laikā uzdot jautājumus iepirkumu?

Atbilde: Jūs varat atstāt ziņu par www.loveis.lv vai sazinieties ar mums, izmantojot whatsapp +86-18688636088 steidzamiem jautājumiem.

3. Jautājums: Kā es varu apstiprināt manu gredzena izmēru?

Atbilde: Lūdzu, dodieties uz jūsu vietējā juvelierizstrādājumu veikalu, lai apstiprinātu, gredzena izmērs vai, ja jūs zināt savu gredzenu, citus gredzenus size standard MUMS blakus izmēra, lūdzu, pārbaudiet mūsu iepriekš Starptautiskās Gredzena Izmēru Chart.

4. Jautājums: Kad jūs kuģa gredzeni pēc tam, kad es pasūtījumu?

Atbilde: preces tiks nosūtītas kā solīts piegādes laiku pēc www.loveis.lv apstiprināja maksājumu.Parasti punktiem, kas būs ieradušies 15-30 darba dienas pēc tam, kad ir iesūtīts.Ja jums ir nepieciešams, gredzeni, steidzami, lūdzu, izvēlies, DHL, UPS vai Fedex, jūs saņemsiet sūtījumu aptuveni 3-7 dienu laikā pēc tam, kad mēs kuģis gredzeni.Paldies!

 

Saistītie Produkti

Jaunu 2350mAh/8.9 Wh 3.8 V SG-129-B001 Akumulatoru CUKURA SS129 Mobilo Šūnu Telefonu Uzlādējams Li-polimēru Baterija, Iekšēja+rīks
€16.16
4gab Auto Audio Skaļrunis Vāka Apdare, Durvju Skaļrunis Vāka Apdare priekš Mercedes Benz E/C/GLC Klases W213 W205 Auto Piederumi
€10.54
Jyrkior Plastmasas Atvēršanas Pry Rīku Lapa Nazis Mobilo Telefonu Rāmis LCD Ekrāns, Demontāža, Remonts vizītkarti Plastmasas Loksnes
€6.18
Pērle Sajūgs Somas Sieviešu Maku Čaulas Formas Gropi Rokassomu un naudas Maku, lai Dāmas Rīkoties Vakara Puse Pleca Soma Bolsa Feminina
€32.15
Daudzfunkcionāls 72 Caurumus Auskaru Auss Stud Kaklarota Rotaslietas Displejs Stāvēt Metāla Rotējošo Augstas Kvalitātes Displejs Stāvēt Turētājs
€8.75
Silikona Kegel bumbiņas Vagīnas savilkt Izmantot treneris mīlestības bumbu Maksts Clit stimulators Ben wa bumbu Erotiskās rotaļlietas, seksa rotaļlieta, paredzēta Sievietēm
€4.46