170 Griešanas Knaibles Vadu Kabeļu Griezēji Griešanas Pusē Flush asknaibles Diagonālās Griešanas Knaibles Rotaslietas apstrādes TB

€5.14
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Zīmola Nosaukums: Aleekit
  • Materiāls: Citi
  • Pieteikums: Multi Funkcionāls
  • Veids: Citi
  • DIY Piederumi: Santehnikas
  • Modeļa Numurs: Griešanas Plier
  • Roktura Stils: Smilga
  • Funkcijas: Daudzfunkcionāla

170 Griešanas Knaibles Vadu Kabeļu Griezēji Griešanas Pusē Flush asknaibles Diagonālās Griešanas Knaibles TB Pārdošana

1. piezīme:Mēs jums saglabāt savu privāto dzīvi drošu un arī neatklāj nekādu privātu informāciju.

2:Lūdzu, sazinies ar mums, ja jums ir kādi jautājumi.Mūsu pēc-pārdošanas komanda sniegs jums perfektu risinājumu pirmo reizi.

Objektu Specifikācija:

Funkcijas:

1.Izsmalcinātu un mazs, viegls un parocīgs, kopējais svars ir tikai apmēram 50 gramus.

2.Ērts rokturis dizains, justies īpaši labi.Viegla atsperu konstrukcija, viegli atvērt un bite.

3.Zinātnes slīpā muti un plakanu muti, dizains, kuteris malas bite kārtīgi un cieši.Jūs varat viegli samazināt 0.1 mm stieples plānāks, nekā matus.

4. Izgatavots no īpaša ātrgaitas instrumentu tērauda cietību sasniedz 58 grādiem.To var viegli sagriezt dažādās mīksta metāla stieples saskaņā 1.6 mm un dzelzs stieples saskaņā ar 0.8 mm.

5.Īpaši piemērots griešanai elektrības vadi, apgriešanu, plastmasas izstrādājumi, griešana mazo metāla stieples, u.c.Izmantot remontu elektronikas nozarē, juvelierizstrādājumu apstrādi, utt.

Specifikācijas:

Produkta izmērs: 12.5x5.5cm

Svars: 50g

Materiāls: Sakausējuma tērauda

Krāsa: zila

Paziņojums:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu varbūt nedaudz atšķiras no attēla krāsu.

Lūdzu, ļaujiet 5-30mm atšķiras, jo manuāla mērīšana.

Komplektā Ietilpst:

1 x Griešanas Plier

1,Par Kuģniecības: Pēc tam, kad jūs, lai produkts, mēs nosūtīt savu pirkumu ietvaros 3-4 dienas.Ja jums ir īpašas prasības,lūdzu atstāt mums ziņu, vai sazināties ar mums tieši. 2,Par Kompensāciju: Ja preces ir bojātas tranzītā, jūs varat atgriezties to 7 dienu laikā.Pieprasot kompensāciju,pircējam ir jāsaņem apstiprinājums no pārdevēja. 3,Par Vairumtirdzniecības un Dropshipping: vairumtirdzniecības, mēs jums piedāvājam atlaidi vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-8 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. 4,Kā es Varu izsekot manu sūtījumu?: Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) 5,Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?: Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

 

Saistītie Produkti

HS-D1/D2 24-10 0.2-6.0MM2 vadu attvaicētājs instrumenti Multifunkcionālas automātiskās noņemšanas knaibles Kabeļu stieples Noņēmējus, Gofrētu knaibles
€11.54
200L Bungas Klp Blīvējuma Barelu Gofrētu Rīks
€48.64
IWISS Vadu Noņemšanas Rīki HS-D2 Kabeļu Griezējs Daudzfunkciju Crimper Vadu Attvaicētājs Griešanas Plier Rīku 24-10AWG (0.2-6.0mm2)
€18.67
L-616GF Augstas Kvalitātes Roku Gofrētu Rīki, stieples gala lietussargu 6,10,16mm2 10-16AWG Mini knaibles professinal
€8.52
SN-28.B gofrētu stiepli, vaska noņemšanas knaibles komplekts CILNES 2.8 4.8/C3 XH2.54 2510/caurule/non insuated spailes 190mm elektriskie skavas, instrumenti,
€15.29
PM-396G 120mm Mini Adatas Degunu Knaibles Tērauda Griešanas Stangas Griešanas Instruments
€8.73