OurWarm 38X176cm Izšuvumus, Galda Runner Placemat Eiropas Stila Galdauts Ziemassvētku Ziedu Dekorācijas uz Mājām, Jaunais Gads 2019.

€3.79
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Zīmola Nosaukums: ourwarm
  • Materiāls: Poliestera / Kokvilnas
  • Modeļa Numurs: SDZQ
  • Izmantošana: Mājas
  • lietot 2: Izšuvumus, galda runner
  • Modelis Tips: Ziedu
  • lietošanas 3: Ziemassvētku galda rotājumi
  • Technics: Izšūšana
  • raksts: Izšūti
  • Izmērs: 38*176cm
  • izmantojiet 1: Ziemassvētku Galda Runner

Iepakota Saraksts:

1 gab. galda runner/2gab placemat Izmērs:15* 69inch(38X176cm) Materiāls: poliesters Modelis:poinsettias un svētā lapas

❤ Dizains: Ziemassvētku placemats poinsettia ir paredzēti un dobie-out strādāja ar elegantu izšuvumu padara jūsu Ziemassvētku puse vairāk gaumīgi un grezni.

❤ Ideāls Spēles: 6pcs skaistu Ziemassvētku placemats ar izsmalcinātu Ziemassvētku galdauti būs labākā izvēle Ziemassvētku galda rotājumi un ziemas festivālā puses.

Pircējs Lasījumā

1.Iepriekš Piegādes Datums Ir Tikai Atsauce, Dažkārt Tiks Aizkavēta Par Svētkiem, Festivāliem,Slikti Laika Apstākļi, Muitas, Utt. 2.Cena nav ieskaitot muitas Nodokli,Attālā rajonā, Nodevu vai citu kreditoru Maksas no kurjera.Jums ir nepieciešams maksāt 30USD vairāk, ja jūsu adrese ir Attālā rajonā.

Maksājuma

1.Mēs pieņemam Visa/Master Card/Boleto/WebMoney/QIWI Wallet/Bankas Pārskaitījumu.Sazinieties Ar Mums, Ja Jums Ir Kāds Jautājums, Kad Jūs Maksājat.Lūdzu awared, ka jebkura atmaksa tiks veikta tādā pašā veidā, kā pircējs maksā mums. 2.Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu,lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz maksājums .

Iepakojumā Sūtījums

1.Preces tiks pārbaudītas un iesaiņotas arī pirms mēs nosūtīt tos ,lai pārliecinātos, ka mūsu klienti to saņēma labā stāvoklī. 2.Parasti tas notiek 24 stundas www.loveis.lv, lai revīzijas līdzekļiem pēc tam, kad esat samaksājis par jūsu pasūtījumu,mēs varam darboties tikai savu pasūtījumu pēc tam, kad finanšu revīzijas pabeigšanas. 3.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4.Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties,īpaši laikā brīvdienu sezonu. 5.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu piegādes laiku,lūdzu, sazinieties ar mums,mēs izsekot sūtījumu un atbildi jums drīz.

Atsauksmes

Mēs garantējam augstu klientu apkalpošanas un cenšamies par 100% apmierinātību !Ja jūs esat apmierināti ar mūsu produktiem,lūdzu, atstāj labvēlīgu komentāru ar mums.Kādas problēmas,lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums.

 

Saistītie Produkti

L-5XL Veste Parka Rudens Un Ziemas Sieviešu Zaudēt bez Piedurknēm, Jakas Kapuci uz Leju Kokvilnas Vidēja Garuma Polsterēta Veste Top Coat y942
€56.06
DEDEDEPRAISE Maināmiem 2.0 mm Mehāniskā/Automātiskā Krāsainas Zīmuļu Grifeles/Uzpildes/pamatdarbību Zīmuli 36 Krāsas Uzpildes Rakstot
€5.07
Vasarā Sievietēm Zila Kleita ir 2021. ZANZEA Gadījuma bez Piedurknēm, V veida Kakla Asimetriska Ilgi Vestidos Lielgabarīta Beach Sundress Drēbes Femme 5XL
€19.22
Sieviešu Ķīļi Med Papēža Dabīgā Koka Vasaras Sandales Gadījuma Iekštelpu Čības Japāna Gītā/Cosplay Kurpes Gadījuma koka tupelēm
€20.82
LUPULLEY HTD3M Laika Jostas Trīsi 24T Nesa 5/6/6.35/8/10/12/14mm Jostas Platums 16mm Sinhronais Motors, Stūre Alumīnija Sakausējuma 1gab.
€6.23
SALSPOR Jogas Krekli Sievietēm Darbojas Ātri Sausas Push Up garām Piedurknēm Kultūraugu Top trenažieru Zāle, Sporta Joggings Treniņu Fitnesa, Slim Krekli
€17.30