Royal Blue Vizuļi Bērni Puse Kleitas Tilla Royal Zils Puķu Meiteņu Kleitas, Kāzu svinības Noliktavā

€13.40
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Kleitas Garums: Pusgarās
  • Izgriezums: O-Veida Kakla
  • Faktisko Attēlu: Jā
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Modeļa Numurs: puķu meiteņu kleitas
  • Apdare: Sequined
  • Zīmola Nosaukums: VINOPROM
  • Vienuma Tips: Puķu Meitene Kleitas
  • Piedurknes Stils: tvertne
  • Auduma Veids: Tills
  • Siluets: Bumbu Kleita

Izmērs:-110CM(3T)-120CM(4T)-130CM(6T)-140CM(8T)-150CM(10T)

lūdzu, ņemiet vērā:

1) lai ir tikai viens gabals kāzu kleitu.Tas nenāk kopā ar palīgierīcēm, piemēram, cepuri, tilla cimdi,plīvurs un utt.

2) Mums ir mūsu pašu rūpnīcā,tāpēc jūs varat izvēlēties pasūtījuma izgatavotu vai krāsu izmaiņas, kad jūs veicat, lai šī kleita .Jums vienkārši nepieciešams, maksā 30 usd (custom made maksa), vai vēl 30 usd (krāsu maiņa maksa ).Bet krāsu maiņa un custom-made kleita vairs nevar tikt atgriezta.Tāpēc, lūdzu, apstipriniet savu izmēru uzmanīgi, ja jūs vēlaties, lai mainītu krāsu ,un dod mums tiesības mērījumus, kad jūs custom-made kleita.

3) var būt neliela krāsu atšķirība starp fotogrāfiju un gatavo kleitu (tā nav kļūda).Paldies!

4) Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Krāsu diagrammas (lūdzu, izvēlēties savu mīļāko krāsu, lai jūsu kleita)

Ja jūs vēlaties redzēt daudz krāsu ,jūs varat sazināties ar mums .Mēs varam nosūtīt parauga krāsas audumu, lai jūs.

Kā noteikt savu izmēru

Lūdzu, sekojiet measurement iepriekš structions, un mērīt sevi uzmanīgi.Kad jūs pasūtīt ar mums ,jūs varat atstāt savu mērījumu smilšu krāsu jūsu kleitas piezīme kastē vai jūs varat uzrakstīt ziņojumu, ko pārdevējs kontaktpersonas e-pasta ,piemēram,.( Krūtis .Vidukļa .Gurni .Pleca līdz Jostasvietai .Ārējo Kāju .Plecu pie pleca .Augums/Augstums ) 24 stundas ,tā, ka jūs varat saņemt kleita ātri !Ja jums nepieciešama jebkuru citu krāsu vai īpašas prasības, lūdzu, sazinieties ar mani pa e-pastu un es jums rūpēties par jūsu pieprasījumu personīgi.

Šī kleita var tikt pielāgotas atbilstoši jūsu mērījumus.

Ja jūsu mērījumi ir tālu manu izmēru diagrammas, mēs esam laimīgi, lai padarītu tērpu atbilstoši jūsu mērījumus, tik ilgi, cik jūs piekrītat, ka gala pārveidošana varētu būt nepieciešami, par labāko fit.

Piemēram: Lieluma vienība: centimetri vai collas

1.Pilnas Krūtis = collas

2.Vidukļa = collas

3.Gurni = collas

4.augšējā krūtis =

5.saskaņā krūtis =

6.Dzelksnis uz Dzelksnis =

7.Plecu pie pleca =

8.Garums plecu, lai krūtis =

9.Priekšā Garums Pleca līdz Jostasvietai =

10.Ārējo Kāju = (no vidukļa uz grīdas ar savu kurpes)

11.Augstums = (no augšas uz grīdas bez shoes)

12.Kleita, krāsa = balta vai ziloņkaula

Jaka lieluma vienība :centmeters (cm) vai collas

1. plecu pie shouder=

2. 2.Roku garums=

3. Bicep=

Kuģniecības un Atgriež Informāciju par Tailor-Made Kleitas

Vai jūs vēlaties standarta izmēra vai sniegt mums savu pielāgoto mērījumus, visi mūsu kleitas, uzvalki tiek personificētu, lai jūs no jauna.Sakarā ar šo, kuģniecības laiks un mūsu atgriešanās politika atšķiras šo īpašus vienumus.

Kuģniecības Laiks

Kopā Kuģniecības Laiks ir balstīta uz laika tā veiks, lai pielāgotu jūsu kleitas + laiks, kas vajadzīgs, lai gatavā kleita tiks nosūtīti jums.

Formālās Kleitas

Tas prasīs 11-13 darba dienu laikā pielāgot kleitas profesionāla šuvēja.Pēc tam tā veiks aptuveni 3-5 darba dienu laikā par kompleksiem ceļojumiem no mūsu iekārtām, lai jūsu galamērķa, tieši kuģniecības laiks ir balstīta uz kuģniecība " (UPS, DHL, TNT utt) standarta

Kāzu Kleitas

Tas prasīs 15-17 darba dienu laikā pielāgot kleitas profesionāla šuvēja.Arī tas prasīs apmēram 3-5 darba dienu laikā par kompleksiem ceļojumiem no mūsu iekārtām, lai jūsu galamērķa, tieši kuģniecības laiks ir balstīta uz kuģniecība " (UPS, DHL, TNT utt.) standartam.

Atgriež Informāciju

Visas kleitas, pasūtīts no asv, var tikt atcelta ne vēlāk kā 24 stundas bez maksas, no uzdotajiem jautājumiem.Tomēr, tāpēc, ka jūsu kleita ir viens-off pielāgotu jūsu īpašo dienu, pasūtījumi atcelts pēc tam, kad 24 stundu ir pakļautas apstrādes maksu, kas vienāda ar 25% no objekta cenas.Mēs pateicamies jums iepriekš par jūsu sapratni.

1. visas kleitas bija jāveic 90% līdzīgi kā picuture ,ja jūs lūgt 100% tādas pašas kā attēlā ,lūdzu, dont veikt maksājumu.. 2. I m a godīgs pārdevējs ,es būs pārbaudīt visu savu produktu,ja es domāju, ka tas nav labas kvalitātes , es atgriezīšos tos rūpnīcas, lai izveidotu vēl vienu pirms, i pēc viņiem, lai jums . 3,i, atsakās atgriezties pozīcijas atpakaļ bez jebkādas kvalitātes problēmas .ja jūs to pirkusi ,un nav mīlestība, tā pēc tam, kad esat saņēmuši , es atsakos atgriešanos !!!! 4.ja jums ir kādas problēmas ar visas kleitas ,lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jūs veicat strīdu ar mūsu buiness! 5.pieņemt atpakaļ posteņi 2 dienu laikā pēc tam, kad jūs to saņem .

Par Atsauksmēm: Atsauksmes, kas ir svarīgi, lai jūs un mani, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumu, lūdzu, Pēc labas atsauksmes par mani, es darīšu, ka jums arī, ja jūs esat neapmierināts ar mūsu objektus, lūdzu, nedod mums negatīvas atsauksmes nekavējoties, lūdzu, sazinieties ar Mani, pirmkārt, es došu jums labu atrisināt, Ja ne, Pēc Negatīvās atgriezeniskās saites Nav par vēlu.es esmu godīgs pārdevējs ,es ceru, ka jūs esat nopietns pircējs,ja jums maksājuma ,tas pierāda, ka jūs pieņemt šo "atgriešanās politikā"

 

Saistītie Produkti

BL-LG312B Ultra-long Gāzes Pavasarī Rokas Sienas Stiprinājums Monitoram Turētājs Pilnu Kustību lieljaudas 17-27
€74.20
Gadījumā Prestigio MultiPad Žēlastību 5588 7788 3318 3118/Muze 3708 3718/Wize 3418 3518 3618 3108 3208 3308 3G 4G 8 collu Planšetdatoru
€7.58
10pcs T10 W5W Canbus Led Spuldzes Nav Kļūdas par Renault Clio Megane 2 3 Scenic2 Duster Uztveršanas Logan Kadjar Fluence Laguna2
€4.92
50pc Krusta Konfekšu Kastes Eņģelis Dāvanu kastīte Baby Duša, Kristības, Dzimšanas dienas Pirmo Komūniju Kristību Pusei par Labu Maisu 5x5x8cm
€8.94
10pcs/50gab LED Spuldzes Lampas Bāze Adapteris no E27 uz E40 Skrūvi Converter E14, lai E27 Spuldzes Ligzdas Adapteri
€4.04
2018. gads jaunu auto saulessarga brilles lodziņā saulesbrilles lietu uzglabāšanas kastes turētājs Land Rover Jaguar XF XJ XJS XK S-VEIDA, U-VEIDA XJ8 XJL
€8.15
BOTUSI Ilgi Sievietes Sajūgu, Seifs Dāmas Somiņā Dizains Naudas Maisu Dolāra Cenu Sievietes EKSO zvaigžņu Dāvanas jauniešiem
€4.93