8000 DPI Spēļu Pele 6 Pogas Vadu Peli, Viegls Spēles spēļu Elementi, par Logitech G 102 LIGHTSYNC Spēlētājs

€32.60
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: NAV
  • Modeļa Numurs: peles
  • Bruto svars: 86g
  • Veids: Ar vadu
  • Skaits Ruļļi: 1
  • Zīmola Nosaukums: logitech

Logitech G102 LIGHTSYNC Spēļu Pele 6 Pogas 8000 DPI Vadu Peli

Motīvs:

1. GATAVS SPĒLĒT

Marka lielāko daļu savu spēles laiku ar G102 spēļu pele, kas raksturo LIGHTSYNC tehnoloģijas, spēļu kvalitātes sensors un klasisks 6-pogu dizainu.Iedegties savu spēli...un jūsu rakstāmgalda.

2. LIGHTSYNC RGB KRĀSU VILNIS

Izvēlēties no dinamiska animācijas, spēles, un mediji virza uzstādījumus vai programmu, jūsu pašu no aptuveni 16,8 miljonus krāsu.

3. GAMING-GRADE SENSORS

Iegūt precīzu kursora sekošanas un atsaucīgu veiktspēju, pateicoties gaming-grade sensoru.Ar regulējamu jutību no 200-8,000 DPI, izvēlēties pareizo līmenī, kas atbilst jūsu spēlēt vēlmēm.Izmantot Logitech G HUB programmatūras programma līdz 5 presets.

4. MĒĢINĀJIS UN PATIESU DIZAINS

Klasiskajā sešu pogu dizains nodrošina gan komfortu un pārliecību, lai jūs varētu izpētīt, burvestības, un spēlēt tāpat, kā jūs vēlaties.Izmantot Logitech G HUB programmatūras, lai piešķirtu in-game komandas, sistēma kontrolē, vai atslēga, kas saistās ar pogām un vienkāršot savu spēlēšanas.

5. OPTIMIZĒTAS POGAS NOSPRIEGOŠANAS

Primārā kreiso un labo pogām ir Logitech G ekskluzīvas metāla pavasara pogu nospriegošanas sistēmu, kas nodrošina precīzu iedarbināšanas pogu un atbilstošu pieredzi-noklikšķiniet uz pēc klikšķa.

6. LOGITECH G HUB SPĒĻU PROGRAMMATŪRU

G102 ir izstrādāta, lai ērti strādāt jebkurā sistēmā, bet, ja jūs meklējat, lai precizētu kontrole, bezmaksas, lai lejupielādētu pielāgošanas programmatūra ir viegli izmantot, un uzstādīšana.Logitech G HUB programmatūras ir pilnīga pielāgošana suite, kas ļauj jums personalizēt apgaismojums, jutīgums, un pogu komandas uz jūsu G102 peli.

Specifikācija:

Sistēmas prasības: Windows 7 vai jaunāka versija, Mac OS 10.11 vai vēlāk, Chrome OS

Izsekošanas rezultātiem:

-Rezolūcija: 200-8000 DPI

-Maksimālais paātrinājums: > 25G

-Maksimālais ātrums: > 200IPS

Reaģētspēja:

-USB datu formāts: 16 biti / ass

-USB ziņojums likme: 1000Hz

-Mikroprocesoru: 32-bit

Izturība:

-Pogu (pa kreisi / pa labi): spēj izturēt aptuveni 10 miljoniem klikšķu

-PTFE pēdu spilventiņu: 250 km darbmūža

Krāsa: Melns, Balts

Izmērs: 116.6x62.15x38.2mm/4.59x2.45x1.50"

Kabeļa garums: 2.1 m/8.27"

Piezīme:

1. Tur var būt nelielas izmēru novirzes dēļ manuāla mērīšana, dažādas mērīšanas metodes un instrumenti.

2. Attēlā var neatspoguļot faktisko krāsu objektu, jo dažādu fotografē gaisma, leņķis un displeja monitors.

Iepakojumā:

1 X Pele

1 X Rokasgrāmata

1. Visi vienumi tiks vēlreiz pārbaudīt un arī pildīta pirms sūtīšanas.Priekšmeti

tiks nosūtīts robežās 3-7 darba dienu laikā pēc tam, kad klienti maksā to secībā.Jo mums ir tūkstošiem pasūtījumu everydays.Mums ir nepieciešams organizēt sūtījumu viens rīkojums vienā pasūtījumā.Mēs nosūtīsim jums izstrādājumus ASAP.

2. Mēs tikai kuģis Apstiprināja rīkojumu adresi.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

3. Tas parasti aizņem aptuveni 20-60 darba dienas piegādā sūtījumu uz galamērķi(par attālos apgabalos,tas var aizņemt nedaudz garš).Tajā pašā laikā,jūs varat izvēlēties, DHL Express saīsināt kuģošanas laikā, ja jums ir nepieciešams, lai steidzami.

4. Ja jums nav saņemt, lai 60 dienu darba dienu laikā,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms atstāj negatīvu Atgriezenisko saiti,mēs darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu jums atrisināt šo jautājumu.

1. Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, kad jūs to saņem,lūdzu, nogādājiet to atpakaļ, tas 10 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jums to atdot.

2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru un īpašs iemesls, lai atgrieztos.

3. Mēs jums atmaksāsim pilnu naudu,upone saņemšanas postenis tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām sastāvdaļām un palīgierīcēm pieder.

4. Ja objekts tiek bojāts transportēšanas laikā vai nevar izmantot,kā parasti, lūdzu, sazinieties ar mums reālā fotogrāfijas objektus un mēs jums atmaksāsim naudu.

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Jūsu apmierinātība ir mūsu prioritāte!

- Ā, jūs saņemat kārtībā, un ir labā stāvoklī,mēs būtu pateicīgi, ja jūs varētu atstāt 5-Zvaigžņu Pozitīvas Atsauksmes par darījumu.

Citādi,mēs būtu pateicīgi, ja jūs varētu sazināties ar mums pirms došanās 1-Zvaigžņu un 3-Zvaigžņu Atsauksmes,mums būs prieks, lai nodrošinātu apmierinošu risinājumu.

 

Saistītie Produkti

CHKJ Auto Auto Centrālā Atslēga, Pilnībā GM Buick Veco Regal Automašīnu Durvju Bloķēšanas Aizdedzes bagāžnieka atslēga atslēdznieks instrumentu bezmaksas piegāde
€22.67
Vidēja Garuma Jaka Džemperis 2020. Gadam Sieviete Iespiesti Jaciņa Džemperi Dāma Garām Piedurknēm Gadījuma Trikotāžas Džemperis Rudens Ziemas
€8.16
Ziemas aizsardzības priekšējo buferi, lai Lada X-ray 2016 ~ apakšējā daļā izolācijas radiatoru auto stils aksesuāri tuning aizsardzība
€12.79
IC Testa Statīva Adaptera Dedzināšana Sēdekļa Konversijas TQFP44, Lai DIP40 QFP44
€9.89
10/30pcs 200ml Skaidrs, PET Krējuma Burkas Ar Black/Gold Alumīnija Vāks,Maska 250ml Plastmasas Burkas,Pulvera Glabāšanas kārbiņu,kosmētikas iepakojuma
€23.59
Bezmaksas piegāde uz jaunu oriģinālu 6.2 collu HSD062IDW1 A00 A01 A02 LCD ekrāns, auto, Reklāmas un 155*88mm 4wire pretestības touch screen
€6.09