Silikona Pet Mat neslīdoša Suns Mat Kaķis Mat Ligzdu Mat Guļamais Paklājiņš Mājdzīvnieku Vieta Mat Suņu Ēšanas Bļodā Paklājiņš Mājdzīvnieku preces

€3.91
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Modeļa Numurs: YZ30
  • raksts: Cietie
  • Ir Smart Ierīces: No
  • Materiāls: PU
  • Vienuma Tips: Gultas Pārklāji
  • Mazgāt Stils: Rokas Mazgāšana
  • Svars: 110G
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Iezīme: Ūdensizturīgs

RM45305239189344211 Labdien!Laipni lūgti mūsu veikalā!

Kvalitāte ir pirmais ar labāko apkalpošanu.klienti visi ir mūsu draugi.

Modes dizains,100% Pavisam Jaunu un augstas kvalitātes!Materiāls: Pārtikas klases silikona materiāla (FDA, RoHs)

Izmērs: 40x30x0.06cm (±0.2)

Svars: apmēram 100 grami

Iepakojumā: Neatkarīga PE soma iepakojuma, 150/kartona, 48*38*33cm, 16KG

Izolācija: silikagels ir labs augstu temperatūru izturība un zemas temperatūras stabilitāte, zema temperatūra -40 grādiem, augsta temperatūra 230 grādiem.

Piezīme:

1.Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

2.Tas ir normāli, ka silikona produktus, iespējams, ir dažas smaržas, jo vulcanizer (sava veida katalizators, kas spēlē nozīmīgu lomu formēšanas process) ir pievienota izejvielu padara gala produktu elastīgāku.Parasti, lielākā daļa vulcanizer būs gaistošo pēc veidošanā, un atlikums būs pagājis dažu dienu laikā. (Ar vulcanizer būs darīt bez kaitējuma cilvēku veselībai)

Neliels padoms lai noņemtu smaku: uzglabāt produkta sālsūdens apmēram pusstundu, nomazgājiet un nosusiniet to, smarža pazudīs pēc tam.

Pls piezīme:

1.Ja jums ir vēl kādi jautājumi par maksājumu, Justies brīvi sazināties ar mums.

2.Mēs nosūtīsim vienumus 1-4 dienu laikā, kad sistēma, kas apstiprina pircēju maksājumu.

3. Ja yo u vēlaties izvēlēties express shipping to, Pls sazinieties ar mums, lai mainītu piegādes maksa. (Piemēram, EMS, DHL, fedex, TNT, SF)

Atgriezties&Kompensācijas

1.Mēs atmaksāsim pircējus, ja pircēji atgriešanās priekšmetus, 15 dienu laikā pircēju saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējiem ir jābūt atpakaļ nosūtīšanas kravas pārvadājumiem un pārliecinieties, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.

2. Preces pircējam saņemto nav, kā aprakstīts, un atgriež pieņemts vai saglabātu posteni, un vienoties ar pārdevēju par kompensācijas summu.

Par Atsauksmes

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes, kā arī 5 zvaigžņu ordeņa detalizētu vērtējumu.Kad jūs mums rāda screenshot atsauksmes, mēs piedāvājam jums papildus atlaidi 5% savu nākamo pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums pirms nākamās lai paymen.

RM45305239189344213

 

Saistītie Produkti

VĪRIEŠI Retro Apaļas Metāla Pilna Kadra režīmā, Lasīšanas Brilles Melnā vecuma tālredzība Briļļu Dioptrijas 1.0 1.5 2.0 2.5 3.0 3.5 4.0 R051
€14.82
Jums Smarža, Piemēram, Drāma Galvassāpes Vēstuli Izdrukāt, Sieviešu t Krekls o-veida Kakla Īsām Piedurknēm Tshirts Gadījuma Harajuku Vintage Krekls, Dāmu Topi,
€12.94
Meitene Naktskrekli Pidžamas Kleitas Bērniem Jojo siwa Pyjama Nightie Kleita Karikatūra SleepWear Drukāt Nightie Cute Princese Kleita Naktsveļu
€10.84
AOTSR Android 9.0 Auto LCD Klastera instruments multimedia paneļa Modifikāciju
€882.11
JOYING 170 GAB 3089 CMOS AUTO RADIO STEREO UNIVERSĀLĀ HD AUTO 8 LED NAKTS GAISMA WATREPROOF ATPAKAĻSKATA REVERSE REZERVES CAM KAMERU
€16.48