Ielīmējiet Termiskā NOX TG-10 Augstas Veiktspējas 10gr PC CPU Desktop Dators-NOX

€10.02
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Zīmola Nosaukums: NOX
  • Veids: Ventilators

Ķermeņa { Margin: 0; Polsterējums: 0; } P { Font-size: 16px!Svarīgi; } Galda, Td, Tr { Stāvus-align: top; Border-collapse: collapse; } * { Line-height: mantot; }, Lai [x-apple-datu-detektori = true] { Krāsa: mantot!Svarīgi; Text-decoration: none!Svarīgi; } .Iezīme saraksts ul { Font-size: 16px!Svarīgi; Padding-left: 1em; Padding-top: 1rem; List-style-type: square; } .Specifikācijas-tvertne { Margin-top: 1.5 rem; } .Specifikācijas { Sleju skaits: 3; Kolonna-atšķirība: 4rem; } .Spec { Padding-bottom: 1rem; Pozīcija: radinieku; Break-iekšā: izvairītos no kolonnu; Vārds-pārtraukums: break-vārds; } .Puse (max-width: 920px) { .Specifikācijas { Sleju skaits: 1; } .Img-tvertne { Displejs: neviens!Svarīgi; } .Sadaļa-tehniskā specifikācija-item { Padding-left: 10px!Svarīgi; } .Bloks-grid, .Pulkvedis { Min-platums: 320px!Svarīgi; Max-width: 100%!Svarīgi; Display: block!Svarīgi; } .Bloks-grid { Platums: 100%!Svarīgi; } .Pulkvedis { Platums: 100%!Svarīgi; } .Col> div { Margin: 0 auto; } Img.fullwidth, Img.fullwidthOnMobile { Max-width: 100%!Svarīgi; } .Nav kaudze.Pulkvedis { Min-platums: 0! Svarīgi; Display: table-cell!Svarīgi; } .Nav kaudze.divas-up.Pulkvedis { Platums: 50%!Svarīgi; } .Nav kaudze .col.num4 { Platums: 33%!Svarīgi; } .Nav kaudze .col.num8 { Platums: 66%!Svarīgi; } .Nav kaudze .col.num4 { Platums: 33%!Svarīgi; } .Nav kaudze .col.num3 { Platums: 25%!Svarīgi; } .Nav kaudze .col.num6 { Platums: 50%!Svarīgi; } .Nav kaudze .col.num9 { Platums: 75%!Svarīgi; } .Video-bloks { Max-width: neviens!Svarīgi; } .Mobile_hide { Min augstums: 0; Max-height: 0; Max-width: 0; Display: none; Pārplūde: hidden; Font-size: 0; } .Desktop_hide { Display: block!Svarīgi; Max-augstums: neviens!Svarīgi; } }

TG-10

Nox TG-10 ir augstas kvalitātes siltuma pastas, kas paredzētas tiem, kas pieprasa augstu veiktspēju par savu komandu.Ir termiskais savienojums premium zema siltuma pretestība un augsta siltuma vadītspēja.Satur aplikatoru.

Attiecas uz CPU, GPU un starp komponentiem, pusvadītāju un heatsinks.

Specifikācijas

Iezīmes Lielisku sniegumu ar plastmasas palete iekļauj viegli piemērot Augstu siltuma vadītspēju Zemā termiskā pretestība Nav kodīgs

Svars 10g

Pieteikumu CPU, GPU un pieteikumi starp sastāvdaļas, pusvadītāju un heatsinks.

Darbības temperatūra no -30 °C līdz + 180 °C

Kuģniecības politika

Kuģi, no 2. līdz 5 dienām, lai Spānijas Pussalas un Baleāru Islands.By loģistikas jautājumus, MĒS nepiegādājam UZ KANĀRIJU SALĀM, SEŪTU, MELIĻU VAI ANDORU.

Paredzamais piegādes laiks ietver pārkraušanas laiks pārdevējs, pasta kods avotu un galamērķi, un būs atkarīga no tā pieņemšanas brīža kuģniecības pakalpojumu un izvēlēto maksājuma saņemšanas apstiprinājums-Atveras jaunā logā vai cilnē.

Piegādes laiki var atšķirties, jo īpaši laikā, kad tirgus aktivitāte.Pārskata datiem, kas iekļauti pasūtīt pirms to apstiprināt.

Pasūtījumi, kas saņemti pēc 16.00 h, tiks apstrādāti nākamajā darba dienā.ATLAS nebūs atbildīga par kavēšanos tādu iemeslu dēļ, tās vadību vai nepārvaramas varas dēļ.

Ja ir novērtējuši defekti, kas redzami un skaidri iepakojumā tā piegādes transporta radītā vai trūkums, paku piegāde norādiet piegādes apliecinājums vai PDA pārvadātājs un sazinieties ar mums, 24h pirms darba piegādes, lai dotu daļa aģentūrai transports.

Mums ir produkti, kas ir akcijā, Bezmaksas PIEGĀDE.

Atgriešanās politiku

Kā ar atgriešanu vai apmaiņu par garantijas jums nav jāmaksā kaut ko, lai nosūtītu mums produktu, jā, mēs lūdzam par pievienoto drošību un kontrolpunkti jūs esat jūs, kas kontaktēties ar aģentūru transporta satiksmi.

Mēs maksājam kuģniecības izmaksas, jums nav jāmaksā kaut ko, lai pārvadātājs, neuztraucieties.

Vienpadsmit saņemt savu produktu, mēs saglabās jums informēti visos laikos.

Jūs varat būt iegāde, lai produkts, un nav pilnībā apmierināts.Neuztraucieties, jo to var izmantot savas atteikuma tiesības 14 kalendāro dienu laikā no dienas, kad saņēmis produktu, ja vien tas ir labā stāvoklī, Ar visiem aksesuāriem un oriģinālajā iepakojumā neskartas un nav izmantoti, nekā tikai pierādījumu izmantošanu saskaņā ar 108. Pantu Karaļa Likumdošanas Dekrēta 1/2007 gada 16. novembris), ar ko Apstiprina konsolidēto tekstu Vispārējais Likums par patērētāju un Lietotāju Aizsardzību un citi normatīvie akti papildina viens otru.

Atteikuma tiesībām ir piemērojama tikai tad, patērētāju vai lietotāju beigām, NEVIS uzņēmumu vai profesionālo, ne piemēro produktiem, piemēram, programmatūru, kas var būt vai pavairot nekavējoties iekārtas, kas speciāli izejvielas (tostarp, printeri un multifunctions ja tonera vai tintes ir atvērts), In-ear austiņas, produkti, kas iepazīstināja ar šo jutīgo pārtraukumu, lai atvērtu, kā arī produkti, kas iesniedz kādu no noklusējuma, kā rezultātā neatbilstošas lietošanas ar klientu.

Visa prece ir atgriezta tās iepakojuma, un sākotnējā stāvoklī, ideālā stāvoklī un aizsargāto izvairoties no uzlīmes, zīmogu vai līmlentes tieši uz virsmas, vai uz produkta iepakojuma.Savukārt produktu ar dāvanu vai veicināšanu, ir saistošs ar pilnu atdevi (iepak pilnībā vai produkts + dāvana), lai pārietu uz kompensāciju.Gadījumā, ja produktu, tostarp lejupielādēt spēles kodi vai paplašināšanos garantija, būs priekšnoteikums nebija lejupielādēt un/vai aktivizēti lai pārietu uz mēslošanas pilnīgs.Gadījumā, ja tiek lejupielādēts un/vai aktivizēti, tiks atskaitīta summa spēli vai pagarinātā garantija tiešo uz kompensāciju.

 

Saistītie Produkti

10pcs 14x14x6mm Zelta Alumīnija HeatSink Radiatoru Datoru Čipu LED Power IC Tranzistors
€7.12
Jauns CPU Dzesēšanas Ventilators Asus ZX50J GL552 GL552J GL552JX MF75120V1-C251-S9A 13NB07Z1P01011
€13.19
Bezmaksas piegāde Datoru Ieslēgtu Ūdens Sūkni, SC-300T 12V DC ultra-kluss Ūdens sūknis Tvertnes pc CPU Dzesēšana ar Šķidrumu datoru Sistēmas
€17.88
T129215SM DC12V 0.25 AMP Grafikas / Video Kartes Dzesētāja Ventilators ASUS CERBERUS GTX1070TI A8G GDDR5 videokarti, Dzesēšanas Ventilators
€5.52