Jauns Angs-ctp-101350A PXA29A011 Tablete Touch Screen Panelis Digitizer Sensors Remonts, Rezerves Daļas PXA29AO11

€7.41
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Piegādes Laiks: 24 stundu laikā
  • DAUDZUMS: Jauns
  • Izmērs: 10.1 collu
  • Ekrāna Tips: Kapacitīvais Ekrāns
  • Displeja Izmērs: 10.1 Collas
  • Bezmaksas Piegāde: Ķīna Pastu ar Izsekošanas Nē.
  • Izcelsmes vieta:
  • Produkta Tips: Tablete Touch Panel
  • Zīmola Nosaukums: Qi Hande
  • Savietojams: par P10S / P10HD touch screen ārējais
  • Modeļa Numurs: Par 10.1" collu Teclast P10HD 4G / Teclast P10S LTE tablešu Ārējais
  • Saderīgu Zīmols: Universal

Jauns Angs-ctp-101350A PXA29A011 Tablete Touch Screen Panelis Digitizer Sensors Remonts, Rezerves Daļas PXA29AO11

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis & APO/FPO)

2. Visi pasūtījumi tiks izvesti pēc apmaksas jāierodas Escrrow!!Lai laiž nedēļas nogalē vai brīvdienās būs

nosūtīti pirmdien vai nākamajā darba dienā.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Redzamie attēli ir faktiskie postenis,lūdzu, lūdzu pārbaudiet vienumus rūpīgi pirms pasūtījuma.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju & izslēdz brīvdienās & brīvdienām.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 50 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

Tā kā kods ir atjaunināta nestabils,Mēs vienkārši garantiju vienas saņemta ka būs savietojama ar planšetdatoru, Lūdzu, nepērciet, ja jums nav pieņemt, ka A+ klases saderīgu touch screen digitizer ar dažādiem flex kabelis numuri, kā mūsu nosaukums / apraksts /foto valstis ir no piegādes tirgū, paldies!

1. Jums ir 7 dienas, lai sazināties ar mums, & 30 dienas atpakaļ no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoto & MĒS NE JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU !Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēju & pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR jāiesniedz mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.loveis.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. Ja viss ir OK, šajā laikā transation, lūdzu, atstājiet mums piecas zvaigznes pozitīvas atsauksmes,un mēs sniegs jums labas atsauksmes too!

2. Ja ir kādas problēmas, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums, mēs galā ar to, lai jūs par laiku!Lūdzu, jūtieties brīvi atstāt mums negatīvas atsauksmes vai uzsākt strīdu , paldies par sapratni.Ceram uz ilgtermiņa sadarbību ar jums!

PIEZĪME:

Lai saņemtu savlaicīgu & vislabāk pēc-pārdošanas sersive,lūdzu, lūdzu, mēģiniet vislabāk, lai veiktu dažus video! 1.Ja jums atrast kaste bojātas vai priekšmeti ir sadalīti --- veikt izpakošana video/ vai skaidrs, fotogrāfijas, priekšmetus ---sazināties ar mums, tad sūtiet video! 2. Ja jums unworking priekšmetus;lūdzu, lūdzu, atjaunot vai atjaunināt pēc instalēšanas ,ja joprojām nav lietderīga,un pēc tam veikt pārbaudes video ----- sazināties ar mums un nosūtīt video

 

Saistītie Produkti

Jaunais 7
€4.12
Witblue Jaunu touch ekrāns 10.1
€17.97
LCD Matricas Hi10 Gaisa LCD Ekrāns Chuwi hi10 gaisa LCD ekrānu un touch digitizer stikla ražošanas procesu kontroles-10A45-V01/10B1401 skārienekrānu
€15.39
7.0
€5.76
Jauns 10.1
€9.62
USB saskarne 4 līnijas kontroles card suite 8 8.4 10.4 12.1 15 17 19 22 collu touch panel
€12.37
WEIDA Ekrānu Nomaiņa 15.6
€25.54