1gb Varavīksnes Mašīna CO2 Konfeti Mašīna roku vadības blaster jet Skatuves Efektiem Mašīna, Kāzu svinības, Svinības,

€354.49
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Stils: DMX Skatuves Gaismas
  • Spriegums: AC100-120V, AC220-240V 50/60HZ
  • Garantijas laiks: 1 Gads
  • Modeļa Numurs: ss-036
  • Vienuma Tips: Skatuves Apgaismojuma Efekts
  • Godu: Profesionālās Posmā & DJ
  • Smidzināšanas attālums: 10 metri
  • Zīmola Nosaukums: supershowlight
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

1gb Varavīksnes Mašīna CO2 Konfeti Mašīna roku vadības blaster jet Skatuves Efektiem Mašīna, Kāzu svinības, Svinības,

Produkta specifikācija: Spriegums: AC110V-240V 50-60HZ Ķermeņa materiāli: dzelzs ķermeni ar spēcīgu un stabilu darba stāvoklī Šaušanas augstums: 10 m Iepakojuma veids: Lidojums gadījumā iepakošanas Kontrole:Ar roku/nav nepieciešams elektrības augstspiediena šļūtene: 3meter Seguma platība:150 kvadrātmetru N. W: 20 kg Statīva izmērs: 60*28*77cm piegādes svars :27kg preču garantijas laiks: 1 gads Darbojas Instrukcija: 1,Lūdzu, izvēlieties CO2 gāzes, elektroenerģijas, gāzes. 2,Izmantot augsta spiediena savieno caurules ir mašīna ar pudeli uz saites. 3,Atveriet mašīnas kastē ievietot papīra konfeti. 4,Lūdzu, vispirms atveriet CO2 pudeli gaisa spiedienu,pēc tam atveriet mašīna vārstu maiņa,šoreiz konfeti mašīna var caurplūdes reaktīvo daudz konfeti papīra 5,Uzmanību:Turēt zināmā attālumā no mašīnas, bet tā darbojas.Nepieskarieties kādu daļu iekšpusē mašīna.Neizskatās piltuvē.Pārliecinieties, vai mašīna nav darīt jebkuru kaitējumu personālam.

Mūsu Pakalpojumu, Kā tikt galā ar bojātu?

A: Pirmkārt, mūsu produkti ir izgatavoti ar stingru kvalitātes kontroli, lai nodrošinātu, ka katra gabala, jūs saņemat ir zelta gabals.

Otrkārt, par jebkuru bojātu produktu, mēs piedāvājam jums kredīta, nomaiņa vai kompensāciju.Tas ir LABI, lai izdrukātu savu logo uz produkta?

A: Jā.Lūdzu, informējiet mūs oficiāli pirms mūsu ražošanas un apstiprinātu projekta pirmkārt, pamatojoties uz mūsu izlasi.

Q:Kas ir jūsu produkcijas klāstu?

A:LED Moving Head Gaismu, Staru Gaismā, Ūdensnecaurlaidīgs Segums, Par Gaismu, Matricas Gaismas, LED Deju Grīdas, Veiciet Spot Gaismas, Sienu Mazgāšanas, ect, kā belovs.

Q:Kā par stardard paketi?

A:dabas paketi mēs izmantot kartona kastes,lidojuma gadījumā OEM paketes tiek pieņemts pēc klientu pieprasījuma.

Q:Kas garantee jūsu produktu?

A:Visiem izstrādājumiem tiek dota garantija līdz 1 gadu,bet, ja jebkuru problēmu, kas happend pēc viena gada ,mēs varam nosūtīt jums, rezerves daļas, nopirkt uzlādes ļoti zemām izmaksām maksa.

Alina Liang

WhatsApp/Wechat:+8615989204267

Email:[email protected]

OEM/ODM pasūtījumi tiek laipni gaidīti.

Pa c kaging : standarta kartona kastē vai lidojuma gadījumā

Ie e ry laiks :3 -4 darba dienu laikā ir atkarīgs no daudzumu

Garantija : 1 gads piedāvāt rezerves daļas par brīvu, turklāt mums ir arī jāņem OEM dienests

Pēc pārdošanas pakalpojums : Ja ir problēmas ar produktu, pirmkārt, jums ir nepieciešams nosūtīt attēlu vai video, lai us , tad ļaujiet mums jāpārliecinās, kāda ir problēma, par produktu, mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu .ja problēma var izmantot, lai daļēji atrisinātu,mēs piedāvājam jums nomaiņa par brīvu 1 gada laikā.

Solījums :

1. Sniegt profesionālu personu, lai sazinātos ar jums pirms pasūtījuma.

2. Nodrošināt stingra kvalitātes kontrole katra daļa, katra procesa pirms eksporta.

3. Nodrošina optimālu sistēmas risinājumu, balstoties uz katra klienta īpašajām prasībām.

4. Nodrošinām pilnu post-pārdošanas pakalpojumus, ieskaitot iekārtas, tehniskā rokasgrāmatas un trainning.

 

Saistītie Produkti

Spēli Legend of Zelda Midna Dakimakura Anime Meitene Spilvens Gadījumā Segtu Ķēriens Ķermeņa 59
€22.26
Savirmot Ziedu Baby Girl Dress Vasaras Mežģīnes garām Piedurknēm Tutu Kleitas Bērniem Meitene Gadījuma Toddler Apģērbu Zīdaiņiem Kleita D20
€14.24
35pcs/24pcs 1/4inch /8mm Kāta Maršrutētāju Bitu Kopu Volframa Karbīda Gals Koka Router Griezējs Instrumentu komplekts Frēzes Kokapstrādes
€32.97
Lielgabarīta Apaļā Rāmja Sieviešu, Vīriešu Saulesbrilles Tan Pelēka Objektīva UV400 Acu Aizsardzība Meitene Sexy Dāmas Modes Āra Brilles
€4.11
Gadījumā Prestigio MultiPad Žēlastību 5588 7788 3318 3118/Muze 3708 3718/Wize 3418 3518 3618 3108 3208 3308 3G 4G 8 collu Planšetdatoru
€7.58