Augstas Jaudas 8xCREE XM-L2 U2 8000lm 5 Režīmu VADĪJA Velosipēdu Gaismas

€34.58
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Modeļa Numurs: BL-8L2
  • Vienuma Tips: Galvenie lukturi
  • Gaismas Avots: 8xCREE XM-L2 U2
  • Zīmola Nosaukums: stenzhorn
  • Mērķis: Apgaismojums
  • Staru Leņķis: 60°
  • Slēdzis Režīmu: Augsts/Zems
  • Sertifikācija: CCC
  • Modelis LED Krelles: 8xCREE XM-L2 U2
  • Ūdensizturīgs: Jā
  • Baterijas Tips: LITIJA JONU
  • Spilgtums: 8000lm
  • Jauda: 80

Augstas Jaudas 8xCREE XM-L2 U2 8000lm 5 Režīmu VADĪJA Velosipēdu Gaismas

Modeļa Nr.: BL-8L2

Specifikācija:

Gaismas Avots: 8xCREE XM-L2 U2 Gaismas Krāsa: Cool White Spilgtums: 8000lm Režīmi: Augsta>Vidējā>Zemas>Strobe>SOS Slēdža tips: Astes Klp Noklikšķiniet uz Ķermeņa Materiāls: Alumīnija Sakausējuma Runtime: 1.5 Stundas pēc Augstas Režīms Akumulatora Konfigurācija: 8.4 V 6x18650 8000mAh Baterija ( Nav Iekļauta komplektācijā), Lādētājs: 8.4 V AC-DC (MAIŅSTRĀVAS/ES Spraudnis)(Nav iekļauts) Velosipēds Gaismu Izmērs: 62x51mm Velosipēds gaismas neto svars: 202g

Jums ir nepieciešams, lai zināt, kad pirkt:

Par Akciju:

Posteņi, kas uz mūsu web-shop visi ir pietiekami daudz krājumu.Lūdzu ņemt to viegli nopirkt.

Par Piegādi:

Mēs kuģis savu priekšmetus 48 stundu laikā saņemt jūsu rīkojumus.

Piegādes veidus:

1. Ja zemes gabaliem robežās, 2KG, un priekšmetus, kas ir ģenerālkravas, mēs nosūtīt Ķīnas gaisa pastu jums.Ķīnas gaisa pastu sūtīt uz Āzijas valstīm ir nepieciešams par 25days, kuģa America/Austrālija valstīm ir apmēram 35 dienas, kuģis uz lielāko daļu Eiropas valstu ir par 40days.Krievu/ Brazīlija šīm valstīm būs nepieciešams vairāk dienu laikā, aptuveni 50-60days.

2. Ja zemes gabaliem robežās, 2KG, un priekšmetus, kas ir paaugstināta riska Preces, mēs kuģis ar Singapūras gaisa pastu vai Zviedrija/Šveices gaisa pastu jums.Piegādes laiks nepieciešams apmēram 30 dienas, lai sasniegtu jums.

3. Ja zemes gabaliem, vairāk kā 2KG, mēs nosūtīt, izmantojot EMS,DHL, UPS, Fedex, TNT jums.Izteikt parasti vajag apmēram 3-7 dienu laikā.

4. Ja vēlaties pasūtīt lielā daudzumā, un mēs kuģis ar Gaisa vai jūras transportu, lai jūs.

Piezīmes: Mēs varam nodrošināt, lai kuģis savu pasūtījumu 48 stundu laikā.Bet dažreiz, jo no sliktiem laika apstākļiem, streiks šo iemeslu dēļ, kuģniecības tranzīta tiks aizkavēta.Mēs nevaram to kontrolēt, lūdzu, saprast.

Par Muitas Nodokļa:

Lielākajā daļā valstu, pa pastu un EMS, nodokļu maksājumus, ir jāizvairās, izlases kārtībā, piemēram, 1-5 gab produktus mazā kastītē.Parasti mēs gribētu paziņot, "Dāvana", un USD$5-25 vienību, lai izvairītos no ievedmuitas nodoklis par jums.Ja jums ir kādas īpašas prasības, lūdzu, atstāt piezīmes pasūtījuma.

Par Atsauksmes:

Pirmkārt, paldies, ka pasūtot no mūsu veikala.Mēs pieliekam lielas pūles, lai jums gandarījumu.Ja jums liekas, produktiem, ir vienādas ar aprakstu, kas rāda mūsu mājas lapā, lūdzu, sniedziet mums 5 ZVAIGZNES!

Otrkārt, ja jūs neesat apmierināti ar produktu, jums, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pateikt mums problēmu, un svarīgākais, lūdzu, GLABĀJIET iepakojumu un rēķinus, piegādes sarakstu un tā tālāk.Mēs lūdzam jūs, lai parādītu mums, ja nepieciešams.Un arī mēs dos jums apmierinātu risinājumu.

Jūsu atbalsts un sapratne ir ļoti svarīgi, lai mums!Mums būs smagi jāstrādā, un labāk, lai katram pircējam.

Par Garantijas:

1. Ja produkti ir kvalitātes problēmas pēc tam, kad saņemts zemes gabala 7 dienu laikā, lūdzu, sniedziet video vai citus pierādījumus, mēs varētu piedāvāt nomainīt, salabot, kompensācijas, cik drīz vien iespējams pēc tam, kad apstiprina problēma.Mēs segsim nosūtīšanas atpakaļ izmaksu.

2. Ja noiet greizi priekšmetus, mazāk punktus, lūdzu, sniedziet video vai citus pierādījumus, mēs varētu piedāvāt nomainīt, kompensācijas, cik drīz vien iespējams pēc tam, kad apstiprina problēma.Mēs segsim nosūtīšanas atpakaļ izmaksu.

3. Ja produktu nevar normāli strādāt garantijas laiks (Par lielāko daļu no vienumiem, tas ir 1 Gads), lūdzu, sniedziet video vai citus pierādījumus, mēs varētu piedāvāt nomainīt, kompensāciju pēc tam, kad apstiprina problēma.Mēs segsim nosūtīšanas atpakaļ izmaksu.

4. Ja produktu nevar normāli strādāt, nepārsniedz garantijas laiks (Par lielāko daļu no vienumiem, tas ir 1 Gads), lūdzu, sniedziet video vai citus pierādījumus, mēs varētu piedāvāt nomainīt daļas, remonts pēc apstiprinot problēma.Bet nepieciešams, lai jūs segt piegādes izmaksas.

 

Saistītie Produkti

Ziemas aizsardzības priekšējo buferi, lai Lada X-ray 2016 ~ apakšējā daļā izolācijas radiatoru auto stils aksesuāri tuning aizsardzība
€12.79
RY-RELAA sieviešu čības Eiropā stacijas perona čības 2020. gadam, modes Patiesu luksusa Ādas kurpes sieviešu ins sieviešu kurpes jūra
€126.59
100gab Neilona aukla piekarapskavas Nostiepes Krūmi Electric box ieplūdes, izplūdes vadu grommet Aiztaisītu Caurumu Pievienojiet vadu turētājs aizsargs
€4.11