Concox Mini GPS Tracker Bērniem AT2, WIFI, AGPS Ātri Reālā Dziesmu GPS atrašanās vietas Balss Monitors Localizador GPS 7 Dienas Gaidīšanas

€51.05
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Gps Modulis: Jā
  • Funkcijas 1: Vibrācijas signāls/Geo žogu/ātruma signāls
  • Funkcijas 2: Reālā laika stāvoklis/Kustības signalizācija/tukšas baterijas signāls
  • Īpaša Iezīme: Interneta Savienots
  • Uzraudzības diapazons: mazāk nekā 5 metri
  • Zīmola Nosaukums: ertengtec
  • Postenis Izmēra: 65* 30 * 18mm
  • Modeļa Nosaukums: at2
  • Akumulators: 1000mAh/3,7 v rūpniecības grade
  • GSM Frekvence: 850/900/1800/1900 MHz
  • Trase: GPS,WIFI,LBS
  • Priekšrocības: super mini izmērs
  • Out Power: W
  • Atrašanās Vietas Precizitāte: mazāk kā 10 metrus
  • GPS Ģeogrāfiskās Atrašanās vietas: Eiropa
  • 2 Mic: 1 Mic ir balss Uzraudzības, citi ir skaņas signāls
  • Spriegums: 5V
  • Veids: Mini GPS Tracker
  • Akumulatoru Dzīves: 30 Stundas & Augšu
  • Izsekošanas Programmatūru: www.tracksolid.com
  • Svars: 61.5g
  • led: 1 bio-krāsu LED
  • Ekrāna Izmērs: Nē Ekrāns
  • GPS atrašanās vieta: Pasaules izmantot
  • GPS tips: GPS Tracker

Es Ieteiktu

1) 【Mini dizains un precīzi un reālā laika GPS pozicionēšanas] aicina Kompakto portatīvo GPS tracker ar izmēru tikai 2.55 * 1.2 * 0.7 collas, viegli transportēt.Atrašanās vietas GPS precizitāte ir līdz 10 m; GPS atrašanās vietas datiem, kas tiek ielādēta uz "Tracksolid" platforma ik pēc 10 sekundēm (atkarībā no konfigurācijas); Trīs veidi, kā pozicionēšana: GPS + AGPS + LBS; portatīvo GPS tracker atrod pozīciju reālajā laikā vai periodiski, neatkarīgi no nobraukto attālumu. 2) 【Atrast Attālumu, plašs izmanto Pozicionēšanas] aicina GSM / GPS dual režīmā pozicionēšanas, pozicionēšanas precizitāte ir līdz 10 metriem.Trases atrašanās vieta zaudējis transportlīdzekļiem (bērniem, senioriem, automašīnas, motociklus, somas, utt.).Reālā laika uzskaiti, augstas precizitātes GPS tracker ļauj atrašanās vietu pat attālos vai nelīdzens vietām. 3) 【Bez uzstādīšanas nepieciešams] aicina Ilgs Gaidīšanas Laiks, 1000 mAh litija-dzelzs bateriju (Lādēšanas ar Micro-USB mazāk nekā 2 h).Svars: 50g, īpašās lietošanas laiks ir atkarīgs no lietošanas biežuma.Mini GPS tracker ar jaudīgu integrēto magnēts.Tas var arī būt magnetizētas uz metāla (magnētisko vāciņu iekļauts). 4) 【Geo-žogs Brīdinājumus] aicina izveidot Geo-žogs(200m-5000m) brīdinājumu, lai iegūtu reālā laika paziņojuma brīdināt ja jūsu ģimenē ir ar GPS izsekošanas ierīci, kas ienāk vai iziet uz Geo-žogs jomā.Piemēram, izveidot drošības Ģeo-žogu ap jūsu bērni skolā, jūs saņemsiet paziņojumu no platformas, kad bērns ierodas vai atstāj no skolas papildus redzot precīzu maršrutu, kas tika veikti, lai skolu un pēc tam atpakaļ mājās pēcpusdienā. 5) 【"Tracksolid" platforma excellent service] aicina Jimi Mini GPS Tracker ir profesionāls GPS sekošanas sistēma.Programma ļauj jums, lai izsekotu maršrutu jūsu tracker, laikā periodā no jūsu izvēles.Pateicoties mūsu spēcīgu attīstības komanda un mūsu augsta līmeņa tehnisko komandu, ar ārkārtas izsekošanas tehnoloģiju, "" Tracksolid "" vaicājumu datus par atrašanās vietu uz kartes ātrāk un precīzāk, nekā jebkad agrāk.

Super mini izmērs

AT2, super maza izmēra, var tikt veiktas apmēram, var novietot bērnu skolas soma, mūsu drēbes, kabatas, maks, AT2 neaizņem vietu vispār, viegli paslēpt, un nav atrasts.

Ko Var AT2 Izmantot

Mūsu AT2 Mini GPS tracker var izmantot, lai bērniem, sensior, seifs, čemodāns, personiskā drošība, personas izsekošanu un tā tālāk.

Kāpēc Izvēlēties AT2

1)Mediatek Izlūkošanas Chipset Mūsu AT2 Mini GPS tracker var izmantot, lai bērniem, sensior, seifs, čemodāns, personiskā drošība, personas izsekošanu un tā tālāk.

2) GPS+WIFI+LBS Reālā Izsekošanas AT2 ir trīs pozicionēšanas metodes.Mēs dažreiz ievadiet aklā zona gps, piemēram, telpās, gan priekšpilsētās.Šajā laikā, nav gps signāla, un tikai LBS var izmantot pozicionēšanai.Tomēr šī pozicionēšanas nav precīzs.Tāpēc, priekšrocības AT2, ka tur ir wi-fi pozicionēšana, tāpēc Nav svarīgi, kur mēs esam, mēs varam saprast, ka mūsu atrašanās vietu.

3).Balss uzraudzības AT2 ir uzraudzības funkcija, mēs varam nodot to bērna skolas soma, dažkārt ir nepieciešams, lai izprastu situāciju ap bērnu, šajā laikā jūs varat pārslēgt, lai klausīšanās režīmu

4).Spēcīgu magnētisko AT2 ir spēcīgs magnētiskais, tas ir ērtāk mums uz iekārtu uzstādīšanu, jo tas nav viegli zaudēt,Var būt uzstādīts uz auto, iekšpusē stumbra, iekšā droši.

5)Skaņas Signālu, Ja trokšņa līmenis ir virs 60 decibeli ap mūsu AT2, mūsu AT2 tiks automātiski nosūtītu signālu, lai iestatīto SOS numurus.SMS komandu, lai iestatītu skaņas signāls: SODALM, A ,M, N, P, Q #

6)Balss Ierakstīšanas mūsu Tracksolid APP, mēs varam noklikšķiniet uz "Ierakstīt" un pēc tam nosūtīt ierakstīt komandu, lai ierakstītu.A ir ieraksta laiks, diapazons : 10-300 sekundes, pēc noklusējuma: 60 sekundes.Tas automātiski ierakstīt, lai izvairītos no trūkst svarīgu informāciju.

7)Balss Uzraudzības Mēs varam izmantot standarta SOS numuru, lai nosūtītu komandu, MONITORS# mūsu mini AT2. Mūsu AT2 GPS tracker automātiski zvana jums atpakaļ otrā.Uzņemt un uzrauga balss transportlīdzekļa iekšpusē.

8)Mini Izmēra Un Vienmērīgu Izskatu Mūsu mini AT2 ir precīza integrēto kompakto struktūru, mēs varam turēt tikai divus pirkstus.Kad mūsu AT2 strādā, ne skaņas un gaisma ir emitēts, Tas ir ļoti viegli būt paslēptas jebkur.Saglabāt zaglis prom no jūsu mīlestību .

9)Ilgu Gaidīšanas Laiku Mūsu super mini AT2 ir iebūvēts iekasējams 3,7 V 1000mAh rūpniecības grade Li-Polimēra baterija.Divas darba režīmā, lai jūs--izsekošanas režīmā(GPRS vienmēr ir pieslēgts & GPS ir waked līdz ar vibrāciju) & miega režīms(GPRS vienmēr ir pieslēgts & GPS neguļ)

10)Multi-user Aizbildnības Mūsu AT2 atbalstu SOS 3 numurus, maksimāli rūpēties bērnu vienlaicīgi.Pēc tam, kad jūs pievienojiet jūsu SOS numuru, jūs varat ļaut jūsu ģimenes locekļi un draugi, lai jums aprūpi, jauki.Ļaujiet visai ģimenei rūp bērna izaugsme un drošību.

AT2 parametri

Displeja izmērs

Kartes ievietošanas metodi un piezīmes

Smart Un Profesionālās Izsekošanas Platformu -Tracksolid

 

Saistītie Produkti

5gab/500g Zīda, Kokvilnas Adīšanas Dzija, Izšūšanas Rokdarbi Bieza Vilnas Pavedienu Dzija, Roku Adīšanas Džemperis, Šalle, Eco-friendly
€16.37
Signalizācijas Sensors Infrasarkano drošības staru IS Relejs NC/NĒ Fotoelektrisks automātisko logu vārti, durvis, Garāža Barjeru Detektoru Jaunākās Universal
€6.59
10Inch Apaļas Koka Attēlu Rāmji Radošo Dāvanu DIY Sienas Karājas Koka Attēlu Turētājs Mājas Apdare(Melna)
€9.48
Bitmain Jaunākās ANTMINER L3++ 580M (ar psu) Scrypt Miner LTC Ieguves Mašīnas Labāk Nekā ANTMINER L3 L3+
€509.07
GetSpring Sieviešu Jostas PU Ādas Plaša Korsešu Siksnas Loku Mežģīnes Up Josta Korsešu Modes Platas Vidukļa Jostas, Ādas Apsēju Korsešu
€21.14
Mīksto Grūti Uzglabāšanas Gadījumā Mīksts Slānis Hard Case Bag Drošības Liela Jauda, Mājās, Noliktavās, C. A. H. Kartes Spēle Drop Shipping
€5.07