Larryjoe Augstas Kvalitātes Stabilu Ciparu TV Antenas, Iekštelpu antenas ciparu hdtv ar Signāla Pastiprinātājs 25dBi Gaisa Plakans Dizains

€10.88
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Frekvences Diapazons: 170-800VAF
  • Piemērots:
  • Iepakojums: Jā
  • Saņēmējs:
  • Modeļa Numurs: Satelīta TV Uztvērējs
  • Zīmola Nosaukums: Larryjoe
  • Frekvenču Diapazons:
  • Kanāli:
  • Veids: Iekštelpu
  • Tips:

HDTV Antena uzsver

1.Inovatīvas dzīvoklis ,valis-plānas antenas dizains.

2.Jūs varat ievietot augstāk, uz sienas vai logā (ļoti ieteicams), un tas nodrošinās jūs ar iespēju skatīties kristāldzidru digitālo & HD rāda.

Baudīt Summas TV Kanāli

3. Tas ir liels pieaugums un Zemas Kļūdu Līmenis TV signāla uztveršanai ,un ievērojami sigal papildinājums faktisko izmantošanu.Palielināt uzņemšanas TV programmu, un novērstu pauzes, mosaic attēlus.

4. Ātri un viegli uzstādīt Attin,Plug to un Skenēt kanālus.

5. Multi-directional dizaina velk signālu no visām pusēm.

HDTV Antena Galvenās Iezīmes

Nāk ar papildu ilgi 13ft koaksiālais kabelis, tas ir vairāk elastīgs un ērts, lai to jebkurā pozīcijas labāko saņemšanas jūsu mājā.

50 Km garš piekļuvi klāstu, lai tālu prom apraides torņiem, piedāvājot pilnu 1080p HD uz jebkuru ciparu-ready TV.Ar pastiprinātāju, kas paaugstina TV antenu labāka signāla un tauriņš modelis optimizē uzņemšanas.

Izgatavota no mīksta antipirēnu PC materiāla, antenas vadu iestrādāta iekšpusē, plānāks un vieglāks nekā citi tradicionālie antena.Tas var būt paslēptas aiz TV vai grāmatplauktu, gulēja uz galda vai stick to augstu logu

Viegli uzstādīt, vienkārši attin, pievienojiet to un skenēt kanālus, tas ļauj jums novietot jebkur, un neviens nepieciešamo enerģiju.

Iepakojuma saturs

HDTV Antena ar 13ft koaksiālais kabelis

Amplifiter

Instrukcija

3M Uzlīmes

Banktransfer

Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

1. Vispasaules piegāde. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Piegādes laiks:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.Nav nekādu izņēmumu!kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu Pirkuma Pasūtījuma.

3. Mēs atmaksāsim jūsu pilns uzvarētāju piedāvājuma summu, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, pēc tam, kad gan Pircējam, gan Pārdevējam atcelt darījuma, no www.loveis.lv.vai, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. Visas preces, kas tiek pārbaudīti, pirms nosūtīšanas, tāpēc, ja jūs neesat apmierināts ar pirkumu, jūs varat apmainīties ar vienumus vienu nedēļu, un jums ir jāsazinās ar mums 24 stundu laikā pēc saņemšanas jūsu pirkumu

2. Kuģniecības un pārkraušanas maksa netiek atgriezta un klients ir atbildīgs par visiem maksājumiem, kas atgriežas un reshipping.

3. Visu atpakaļ posteņi jābūt tā sākotnējiem nosacījumiem, tostarp lodziņā un aksesuāri.Vīrieši izgatavots defekti nav garantēta, piemēram, bojātas, saskrāpēts, un tā tālāk.

4. Par jebkuru vienumu,lūdzu, nosūtīt, izmantojot EMS, vai jūsu vietējā pastu, kad sūtīt atpakaļ.

1.Pircēja sākumā apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus.

2.Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai tevi 1 minūti,bet šī 1 minūti, ir ārkārtīgi svarīga nozīme, lai mums.

3.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Paldies par sapratni!

 

Saistītie Produkti

JAUNU Portatīvo Noņemams, Multi-funkciju, USB Kabelis Uzlādes Doks Amazfit VTN huawei 2 huawei VTN
€6.09
Iztvaikotāju, lai STIHL motorzāģi 020T Ms200 Ms200T 1129 120 0653 Zama C1Q-S126B
€13.83
SN-28.B gofrētu stiepli, vaska noņemšanas knaibles komplekts CILNES 2.8 4.8/C3 XH2.54 2510/caurule/non insuated spailes 190mm elektriskie skavas, instrumenti,
€15.29
Pielāgojama Minnie Peles, Foto Foni Vinila Auduma fotosessijas Backdrops par Kazlēnu, Bērnu Dzimšanas dienas svinības Foto Studija
€10.72
2020 Jaunu Jaunināšanas!Pasaules Frekvenču CDMA 2G 3G 850mhz Smart mobilo telefonu signāla Pastiprinātājs signāla atkārtotājs mobilā tīkla signāla pastiprinātājs
€64.30
Vidēja Garuma Jaka Džemperis 2020. Gadam Sieviete Iespiesti Jaciņa Džemperi Dāma Garām Piedurknēm Gadījuma Trikotāžas Džemperis Rudens Ziemas
€8.16
B63B-50-101 B63B-50-102 Automašīnas Priekšējā Bufera Apakšējā Tauvas Āķi, Acu aizsegs Restes Vāciņi Mazda 3 2017-2018
€3.73