Automašīnas Atpakaļgaitu Bremzes, Gaismas, Kamera HD Atpakaļskata Kamera Priekš Mercedes Benz Sprinter Par Volkswagen VW Crafter Rezerves Kamera Nakts

€21.34
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Auto Maker: Priekš Mercedes Benz
  • Materiāla Tips: ABS
  • Garums Video Kabelis: 10M
  • Izvietojumu: Licence Plate Light
  • Lēcu Materiāls: Plastmasas + Stikls
  • Signāla Tips: Transportlīdzekļu Rezerves Kameras
  • Palīglīnija: Jā
  • Īpašas Pazīmes: Guide Līnijas
  • Ūdens Necaurlaidīgs: Jā
  • Vadu vai Bezvadu: Stieples
  • Zīmola Nosaukums: HIRIOT
  • Korpusa Materiāls: Plastmasas
  • Nakts Redzamības Iekārtas: Jā

Auto CCD BREMŽU SIGNĀLLUKTURIS atpakaļgaitas Atpakaļgaitas Kamera Mercedes Benz Sprinter 2006--;Par Volkswagen Crafter 2006-- ...Veidot Infrasarkanās gaismas Nakts .lieluma pārbaude pirms pirkšanas,mums nav atbildīgs par nepareizā secībā. (Nakts Versija ,Ūdens Necaurlaidīgs,Autostāvvieta Līnijas)

Piezīme :

Lūdzu, pārbaudiet šo izmēru vai jautājiet mums, ja jūs varat, nav pārliecināts, ka tas atbilst jūsu automašīnu vai nav.

Ja var, nav piemēroti jūsu pēc tam, kad saņēmu preci,mēs pieņemam atgriešanās un kompensāciju,pircējs maksā atgriešanās izmaksas.

Tehnika Parametrs: Attēla sensors: 1/3" krāsu CCD HD TV Sistēma: NTSC noklusējuma & PAL pieprasījuma Minimālais apgaismojums: 0.1 Lux Baltās krāsas Balanss: Auto Video, Krāsa: Krāsains Ūdensizturīgs Klase: ip66 Efektīvo Pikseļu skaits: 728(H)*582(V)(NTSC) Izšķirtspēja: 600TV līniju Video Izeja: 1.0 Vp-p,75 Elektroniskā Slēdža: 1/60(NTSC)-1/10000S S/N attiecība: Labāk Nekā 48db Objektīva Leņķis: 170° Darbības Temperatūra: -20°C~+80°C RH95% Uzglabāšanas Temperatūra: -40°C - +100°C RH95% Darba Jauda (DCV): 12V Strāvas patēriņš: 90mA Max Jauda: DC 12V

Video kabeli, RCA savienotājs

Iepakojuma saturs:

--Īpašo Bremžu Gaismas, Atpakaļskata Kamera

--Jaudas LĪDZSTRĀVAS kabelis

--Pagarināšanu RCA kabeli (aptuveni 10 metru)

Maksājums:

1. www.loveis.lv Darījuma Pakalpojumu, pieņemu, var norēķināties ar Visa, MasterCard vai ar Bankas Pārskaitījumu.Darījuma nodrošina drošību jūsu naudu, tas tikai atbrīvotu naudu, lai mums pēc tam, kad jūs apstiprināt preces saņemšanas.

2. Citi maksājumu metodes tiek pieņemti arī līdz mums,piemēram, Western Union, T/T ...lūdzu, sazinieties ar mums, lai detalizētāk,Maksājumu jāsakārto iekšienē 2-5 darba dienu laikā pēc tam, kad jums vietu pasūtījumu.

Kuģniecības Politika:

1. Mēs kuģis uz www.loveis.lv juridiskā adrese.Lūdzu, sniedziet savu pareizo detalizētu adrese pilns nosaukums ( Īpaši Krievija ) un jūsu sazinieties ar tālruņa numuru, uz www.loveis.lv.

2. Par Krievijas pircēju, Mēs nosūtīt preci ar China Post Air Parcel ,tas ir ļoti lēti un ērti, muitošana, piegādes laiks ir ļoti punktualitāte ietvaros 25-35 dienām.Tas ir izmaksu ziņā efektīvu veidu transportu.

3. Mēs kuģis pasaulē.

4. Piegāde veidā – Mēs parasti kuģis postenis ar DHL, Fedex,UPS, Pakalpojumu.Izmantot arī citā veidā, kas piemērots pircēja atrašanās vietas un mēs izlemtu.

5. Papildu jautājumu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, lai pārbaudītu piegādes izmaksas un kuģniecības veids, kā ar mums pirms maksājumu, paldies!

6. Mums nav atbildīgs par poligons izmaksas.lūdzu norādīts

Ievedmuitas Nodoklis:

1. Mums nav atbildīgs par jebkuriem muitas importa nodokli, custom maksa , Tālvadības piemaksas vai muitas kavēšanās.Ja zemes gabals ir atgriezties atpakaļ pie mums, jo pircējs"s atteikumu izmaksāt iepriekš nodevas, kuras mēs nevaram nosūtīt sūtījumu līdz brīdim, kamēr pircējs pilnīgi šīs maksas un atlīdzina VISUS atgriezties un vēlreiz izmaksas.

2. Kompensāciju, kas nav pieņemami, pamatojoties uz iepriekš minēto iemeslu dēļ.

3. Mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu mūsu pircējiem, lai līdz minimumam samazinātu risku, kas maksā nodokļus.Ja jums ir kāda ideja, lai samazinātu nodokļu, lūdzu, pastāstiet mums, pirms nosūtīšanas.

Garantijas Un Atgriešanās Politiku:

1. Visi postenis ir 12 mēnešu garantija

2. Visas preces ir labi iepakotas, brand new, nekad nav izmantots, nav atjaunotas.

3. ja esat saņēmis salauztu / nekvalitatīvu preci, lūdzu jābūt uzņemt fotoattēlus , video un nosūtīt mums nekavējoties.Mēs pieņemam tikai tiem gadījumiem, kad ir 7 dienu laikā.Lūdzu, glabājiet iepakojuma materiālus , atgriešanās krājumi ir labā stāvoklī.Pircējs ir atbildīgs par visu atpakaļ nosūtīšanas izmaksas.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atgriezto preci.

 

Saistītie Produkti

Autostāvvieta Fotokameras ccd Toyota Yaris Vitz 2006-2012 Auto Atpakaļskata Reverse Rezerves Palīdzēt Kamera 4 LED Auto Piederumi
€14.91
DIYKIT AHD 1920x1080P Auto Rezerves Kamera 170 Grādu fish Eye (Zivs acs Objektīva Starlight Nakts Redzamības HD Transportlīdzekļu Atpakaļskata Kamera
€19.77
HD Bezvadu Automašīnas Atpakaļskata Kameru, Audi A4L TT A5 Q5 2009 2010 2011 2012 Reverse Rezerves Kamera Autostāvvieta Palīdzību Kamera
€13.19
Par Renault Master
€7.41
Auto skats no sāna Autostāvvieta CCD Kamera CCD Ūdensizturīgs Kamera Nakts Mazda Logo Priekšējā Kamera Mazda 2 3 5 6 8 CX-7 CX-9
€26.43
Android 5.1 Android6.0 Android7.1 Android8.0 sistēmu OBD2 ELM327 bluetooth modeli BT OBD instrumenti, auto Navigācijas
€9.07
2016 Auto DVD Rāmis, Audio Montāžas Adapteris, Domuzīme Apdares Komplekti,Facia Panelis, kas piemērots Chevrolet Captiva/Lova/Gentra Double Din
€15.54
12V DC Autostāvvieta Kameru Uzstādīšanas Komplekts ar Barošanas Filtrs VW, Skoda BMW Audi Benz
€5.76