CSS JAYSUING Auto Apšuvuma Apkopes Hidroizolācijas Aģents Var Izlabot Ūdens Noplūde Novērstu Ūdens Noplūde Plug Noplūde Plaisas

€4.36
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • DIY Piederumi: Kokapstrāde

Atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un ar bez maksas, pēc-pārdošanas garantija.

1. Tīras pamatnes virsmas pirms būvniecības, lai nodrošinātu, ka bāzes virsma ir sausa un brīva no netīrumiem.Ja ir plaisas (vairāk kā 2 mm), tas ir ieteicams, remonts ar zīmogu skudra, pirmkārt, un pēc tam izmantojiet ūdensnecaurlaidīgus aģents.

2. Aerosols vai otu, preces tieši uz virsmas keramikas flīzes, grīdas flīzes, sienas tilecement, utt.Gaidiet produktu iekļūt bāzes kursu.Pēc dažām minūtēm, kad nav šķidrums uz virsmas, spray divas vai trīs reizes, lai uzlabotu efektu.Ar ūdensizturīgu slāni, var veidoties pēc tam, kad konservēšanas 24 - 48 stundas, un ūdensizturīgu slāni būs spēcīgāka ar nobīdi laikā.

Produkta tilpums:100ml

Produkta iespējas: Hidroizolācijas Aģents

krāsa:Pelēka

Materiāls:šķidrums

Iepakojuma Saturs:

1 x Ūdens repelents

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar www.loveis.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, www.loveis.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

 

Saistītie Produkti

DC12V Motociklu piepīpētāja Auto Ligzda Voltmetrs Sadalītāja Dual USB piepīpētāja Adapteris Kontaktdakšu ar Vieglākiem
€17.94
DEDEDEPRAISE Maināmiem 2.0 mm Mehāniskā/Automātiskā Krāsainas Zīmuļu Grifeles/Uzpildes/pamatdarbību Zīmuli 36 Krāsas Uzpildes Rakstot
€5.07
B63B-50-101 B63B-50-102 Automašīnas Priekšējā Bufera Apakšējā Tauvas Āķi, Acu aizsegs Restes Vāciņi Mazda 3 2017-2018
€3.73
Beliviks Pasaku&Lovix Pasaku Varavīksnes Krāsains Meitene Lelle Darbības Rādītāji Pasaku Bloom Lelles ar Klasisko Rotaļlietas meitenēm Dāvanu
€17.43
Pasūtījuma Azur Joslu Spilvendrāna Guļamistaba, Māju Birojs Dekoratīvā Spilvena Vāka Taisnstūra Rāvējslēdzēju spilvendrānas 40x60CM,50X75CM
€8.24
243176 Sūknis, Cilindrs Ultra 390 395 490 495 595 190ES 210ES Bezgaisa Krāsas Smidzinātāju Cilindru
€35.23
Darbības Radiatoru Silikona šļūtene komplekti, VW GOLF GTI5 MK5 GTI Turbo 2.0 /AUDI A3 2.0 FSI/S3 TTMK2/LEON CUPRA 2003. līdz 2009.
€48.64