2 CH HD 1080P koaksiālie AHD CVI TVI video optisko pārveidotāju AHD optiskie media converter termināļa vienu-režīms viena šķiedras 20KM

€47.40
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Video sistēma: PAL, NTSC, SECAM
  • Optiskās šķiedras ostas: FC Tips
  • Video: 2ch BNC
  • Datu Kontrole Ostā: RS485 Tips
  • Zīmola Nosaukums: DZĪVSUDRABA
  • Jauda: 12V 1A
  • Modeļa Numurs: HDCVI/AHD/TVI2V-F
  • Kameras Atbalsts: Koaksiālie 1080P CVI AHD TVI
  • Pārraides attālums: Viena režīma 0~20Km
  • SKU: GSH013

Draudzīgs atgādinājums: Saskaņā ar savu valsti, mēs nosūtīt to ar ES Spraudnis vai MUMS spraudni.Ja jums ir nepieciešams, UK plug , lūdzu atstāt mums ziņu.

Produkta Pārskats

HDCVI/AHD/TVI koaksiālie HD optiskais transīvers var pārvērst HD video skenēta rindu pa rindai uz optisko signālu, izmantojot analogās modulācijas tehnoloģija, saskaņā ar koaksiālo kabeli,-pamatojoties HD video nosūtīšanas specifikācijām.Sakarā ar pieņemšanu PFP modulācijas tehnoloģiju, tās pārraides diapazons var pārsniegt 20 km.Kā uzlabota produkta analogajā monitoringa tehnoloģiju arhitektūru, joprojām ir slēgta tipa analogā uzraudzības sistēma.Divvirzienu pārraides, attēlu un datu signāliem var realizēt ar optiskās šķiedras izmanto multipleksās viļņu garuma dalīšanas tehnoloģija, lai atbilstu reālajam pieprasījumam uzraudzības projektu.Tas ir plaši izmanto tādās HD uzraudzības sistēmas kā tālvadības expressway un dzelzceļa uzraudzības sistēma, bankas un skolas.

Produkta Funkcijas

*Signāla-trokšņa attiecība (SNR) paliek nemainīgs ietvaros pārraides diapazons

*Automātiskā jaudas regulēšana un automātisks temperatūras kompensācijas shēmas

*Virsmas mount tehnoloģijas

*Spēka un darba, valsts norādes

*Plug-in un atsevišķu struktūru

*Automātiskā atkopšana no pārslodzes aizsardzība

*MK optisko savienotāju

*Saskaņā ar NEMA specifikācijas

*Karstā mijmaiņas nomaiņa

*Ultra-optisko dinamisko diapazonu, un to korekcija ir lieki lietota

Video Rādītājiem

*Video Ieejas/Izejas Pretestība: 75Ω (Bez līdzsvara)

*Video Joslas platums 45MHz

*Video Formāts: 1080P / 25/30/50/60

*Video Spriegums: 500MVP-P

*Ieejas Pārdomas Zaudējumi no Raidīšanas Gala: >15dB

*Maksimālais Nervozēt Saņemot Termināļa:

*Pieaugums/Kritums Laiks uz Video, kas Saņem Termināļa:

*Video Interfeisu BNC

Optiskie Rādītāji

*Optiskais Interfeiss: FC

*Viļņu garums: Single mode Single fiber 1310 (9/125µm)+1550

*Pārraides Diapazons: Parasts Vienotā režīmā Vienu fiber : 0-20 KM

Vispārīgi Indikatori

*Vidējais Laiks Starp Atteicēm (MTBF) vairāk nekā 100 tūkstoši stundas

*Darba Mitrums: 0-95% Bez kondensācijas

*Barošanas Padeve (DC): 12V1A

*Produkta Izmērs: 9.5(cm)*9.2(cm)*2.6(cm)

*Iepakojuma Izmērs: 30(cm)*20(cm)*8(cm)

*Svars:1(KG)

Iepakojuma saraksts

1 Pāris (Raidītājs & Uztvērējs)

2 x Strāvas padeve

1 x Lietotāja rokasgrāmata

Sūtījumu&Maksājums:

1. Mēs nosūtītas zemesgabala 1-3 dienas pēc tam, kad esat veicis maksājumu.

Un sekojoši apmaksas veidi tiek akceptēti www.loveis.lv: kredītkarte, TT, Western Union un Qiwi maku.

2. Sūtījums ir bezmaksas piegāde pa pastu Ķīnas gaisa pastu, ja sūtījuma svars ir lielāks par 2kg, vai arī uz iepakojuma izmērs ir lielāks nekā 90CM, mēs izmantosim EMS utt vai kuģi ar diviem zemes gabaliem vai vairāk gabaliem ar gaisa pastu.

3. Instrukcija:svars un lielums mēs atzīmējām iepakojumā informāciju, ir, nav faktiskais svars un izmēri ar kravu, ja jums ir nepieciešams, lai zināt reālo svaru un izmēru, jums ir nepieciešams tikai sazināties ar mums.

4. Piegādes laiks:

1) Transporta attīstītajās valstīs ir apmēram 7-45 dienu laikā.

2) Remote valstīm, kas ir par 2-8 nedēļu.

5. Ja pircējs vēlas izmantot vairāk, ātrāk nosūtīšanas metodi, piemēram, EMS, DHL utt, lūdzu, sazināties ar mums par to, ka pieaug piegāde.

6. Instrukcija:kuģniecības laiks ir atkarīgs no pircēja muitošanas laikā vai nepārvaramas varas dēļ.Ja pircējs nesaņem preci ilgu laiku, mēs ceram, ka pircējs varat sazināties ar savu muitas vai vietējā pasta nodaļā, lai saņemtu preces drīz.

Par Muitu:

1. Lai nodrošinātu, jūs saņemat jūsu pasūtījumu bez vai zemāks ievedmuitas nodoklis, mēs deklarēt to kā "Dāvanu" ar zemāku vērtību, kas neatspoguļo kopējo cenu, ko maksā, vai tirgus vērtības produktu un, iespējams, neattiecas uz valstīm ar atšķirīgu tarifu noteikumiem.

2. Vai jūs varētu atstāt ziņu, lai pastāstītu mums, cik daudz mums būtu jāveic muitas deklarāciju.Mēs esam priecīgi sekot jūsu norādījumiem.

3. Visām importa nodevām vai maksām, kas ir pircēja pienākums.

4. Piegādātājiem nav atbildīgs par kavējumiem, kas radušies muitas departaments savā valstī.

5. Papildu izmaksas vai kavjumiem laikā var rasties starptautiskajā tirdzniecībā.Mēs patiesi ceram, ka jums nav izmantot papildu ievedmuitas izmaksas vai muitošanas kavēšanos, kā iemeslu, pieprasot kompensāciju vai atstājot negatīvas atsauksmes.

Pēcpārdošanas Pakalpojumu:

Mēs pārbaudīt preces kvalitāti, pirms nosūtīšanas.Ja ir dažas neparedzētas problēmas notikt, mēs ceram, ka, lai atrisinātu problēmas, kas saistītas ar pircēju, izmantojot draudzīgu šādi:

1. Ja tā ir kvalitātes problēma, pircējs var iesniegt apgalvo ietvaros 15days, saņemot preci, pircējam ir jāsniedz fotogrāfijas vai video un citus pierādījumus, lai pārdevējs identificētu.

2. Mākslīgo bojāts, pircēji uzņemas pilnu atbildību.

3. Produkta kvalitāti apstrādes programma:

1) pircējam atgriezt preci asv un atbildīgu atgriešanās kuģniecības izmaksas; pēc tam, kad mēs saņemtu preces ,mēs nosūtīsim jaunu produktu līdz pircējam un apmaksāt nosūtīt kuģniecības izmaksas.

2) Ja preces (kopējā cena, ieskaitot kuģošanu ir mazāks par 10USD) ir kvalitātes problēmas, mēs nosūtīt jaunu produktu pircējam nākamo pasūtījumu; ja pircējs nav plānu, lai izveidotu jaunu, lai tuvākajā laikā, pircējs var samaksāt nosūtīt kuģniecības izmaksas, un pieprasīt, lai nosūtītu jaunu produktu.

 

Saistītie Produkti

TEKSTA MAN 64GB, jaunu cute karikatūra modelis usb flash drive usb 2.0 4GB 8GB 16GB 32GB radošo pendrive
€5.08
Savirmot Ziedu Baby Girl Dress Vasaras Mežģīnes garām Piedurknēm Tutu Kleitas Bērniem Meitene Gadījuma Toddler Apģērbu Zīdaiņiem Kleita D20
€14.24
5 Krāsas Rudens Adīta Jaka Sieviešu Garš Mētelis ar garām Piedurknēm Kabatas Džemperis Gadījuma Brīvs Džemperis Mētelis Outwear Mēteli Plus Lieluma
€28.86
4gab Auto Audio Skaļrunis Vāka Apdare, Durvju Skaļrunis Vāka Apdare priekš Mercedes Benz E/C/GLC Klases W213 W205 Auto Piederumi
€10.54
Atkārtoti Silikona Caulk Sprauslas Plastmasas Skrāpi Komplekts Pildāmas Hermētiķis Blīvēšanas Instrumentu Komplekts Gumijas Trowel Uzgalis Grīdas Finishings
€8.54
MONTFORD Auto Stils ABS Plastmasas Unpainted Gruntējuma Krāsu Aizmugures Trunk Boot Spārnu Jumta Spoilers BMW X4 F26 Spoilers 2016 2017
€26.38
Auto Četri iekšdurvis Panelis LED Dekoratīvās Apdares Lukturi Ar Zilā Un Oranžā Atmosfēru, Apgaismojumu, Lai BMW 3. Sērijas F30
€94.20
Volframa Karbīda SP200 SP300 SP400 PC9030 / NC3020 / NC3030 Iešķeltu Karbīda Ieliktņiem Atvadīšanās Gropējums Rīku CVD+PVD Virpu, Instrumenti,
€8.24