41pcs DIY Jūtama Ziemassvētku Eglītes ar LED Gaismas Rotājumi, Dekori Ziemassvētku Rotaļlietas Bērniem Ir 2021. Jaunā Gada Dāvanas Mājās Partijas Apdare Spēlēt

€18.00
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Veids: Filca
  • Vecums: Pieaugušajiem
  • Tēma: Mūzika
  • Modeļa Numurs: DIY Ziemassvētku Eglīte Juta
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Becoyou 40x26in DIY Jūtama Ziemassvētku Ziemsvētki Koks ar 33-Rotājumi + LED String Apgaismojums + PRIECĪGUS ZIEMASSVĒTKUS Banner Bērniem Dāvanu

Informācija:

IEPAKOJUMA SATURS: Jūs saņemsiet 1gb DIY jūtama ziemassvētku eglītes, 33pcs rotājumi, 1gb banner, 1gb adatu, 3pcs karājas āķi un 1gb stīgu gaismas.Rotājumi ietver Santa Claus, zvaigznes, zeķes, cimdi, sniegpārsliņas, ziemeļbriežu, utt.

IZTURĪGS MATERIĀLS: Izgatavots no sabiezēt, filca audums, eko-draudzīgs, nodilumizturīga, nav viegli sabojāt, nav slikti smaržo un nav kaitīgs jūsu maz ones, droši spēlēt.

VIEGLI DIY: āķa un cilpas tika šūti uz filca eglītes un rotājumi, viegli pielīmēt un noņemt, rotājumi nebūtu viegli velk izņemot ar toddler.

ATTĪSTĪT SPĒJAS: Attīsta jūsu maz bērniem puses-par spējas, estētiskās spējas, iztēli un jaunradi.Un arī var veicināt vecāku un bērnu attiecības starp jums un jūsu bērniem.

LIELS APDARE: Saskaņota ar iekļauto LED string gaismas un banner, palīdz iedegties par visu Ziemassvētku, padarot pārsteidzošs dekoru spēkā, pievienojot papildu svētku atmosfēru jūsu mājās.

Specifikācija:

Materiāls: filcs

Ziemassvētku eglīte izmērs: 100 x 66 cm/39.37 x 25.98 collas

Stīgu gaismas garums: 3 m/118.11 collas

Banner garums: aptuveni 2 m/78.74 collas

Piezīme:

1. Sakarā ar manuālo mērījumu, tur var būt nelielas novirzes.

2. Jūtama Ziemassvētku eglīte ir nolokāmi iepakojuma, ja tā ir saņemta krunkains dēļ kuģniecības, lūdzu, tvaika vai dzelzs atpakaļ, un tas iet atpakaļ tās sākotnējā stāvoklī.

KĀ LIETOT:

1. Pievienot siksniņa, lai Ziemassvētku eglīte.

2. Ielīmējiet rotas, izmantojot līmi sadabūt lentes.

3. Wrap LED string light uz koku.

4. Izvelciet virvi no banner caur adatu.

5. Noteikt piederumi ar adatu.

6. Pakārt tos jebkurā vietā, kuru vēlaties.

Iepakojums:

1 x DIY Ziemassvētku Eglīte

33 x Rotājumi

1 x Banner

3 x Karājas Āķi

1 x Stīgu Gaismas

1 x Adatu

1 x Dāvanu Kastē

Maksājumu >>

1. Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT un visas galvenās Kredītkartes, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Samaksa jāveic 5 dienu laikā pēc pasūtījuma.

3. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc pasūtījuma, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.

Sūtījumu >>

1. Pasūtījums tiks nosūtīti 4 darba dienu laikā pēc maksājumu pilnā apmērā tiek dzēstas.

2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu pasūtījums adrese ir tāda pati kā savu piegādes adresi.

3. Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

4. Ja jums nav saņemt savu sūtījumu laikā, lūdzu, Sazinieties ar Mums pirms atvēršanas strīdu , mēs wil izvēles problēmu un sniegt jums risinājumu 24 stundu laikā.

Garantijas >>

1. 6 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).

2. Bojātas preces jānogādā garantijas laikā, Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.

Atgriezties & Kompensāciju >>

1. Ja prece ir bojāta, pircējam vajadzētu sazināties ar mums pirms atgriešana produktu.

2. Ja pircējs negribētos atdot preci, mēs veiksim pilnu vai daļēju atmaksu, pamatojoties uz detalizētu situācijas.

Atsauksmēm >>

Mēs centīsimies mūsu labāko, lai nodrošinātu saviem klientiem laimīgs iepirkšanās pieredzi.Lūdzu, Sazinieties ar Mums atrisināt jebkuru problēmu, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, lai mēs varētu sniegt jums risinājumu, cik drīz vien iespējams.

 

Saistītie Produkti

Magtim Pilnu Privāto Screen Protector For Samsung S20 S20 plus urtla Antispy Rūdīta Stikla Samsung S20 Privātuma Stikls
€6.76
Pavasara Rudens Modes Ērti Bērniem Meiteņu Drēbes Mazulis Kabatas Ziedi Bikses Toddler Ikdienas Apģērbu, Bērnu, Zīdaiņu Sporta
€9.90
PVC Vinila Ūdensizturīgs Retro Rūpniecības Tapetes Ruļļos Vintage Numura zīmēm, Sazinieties Uzlīmes, Bārs, Restorāns Kafejnīca, Bēniņi Dekoru 10M
€29.66
25Pcs Svārstīgas Multi Instruments, Zāģa Asmeni HCS Griešana Koksnes Dremel Asmeņi, Kokapstrādes Jaudas Rokas Instrumentu Sajauc Vibrācijas Mazā Redzēja,
€34.78
10-300X40 liela Jauda, Monokulāri Teleskopu Medību Tūrisma Bagāžnieka Tālummaiņa Ūdensnecaurlaidīgs Bak4 Prizmas HD Stikla Ar Statīvu Tālrunis Klipu
€15.57
KAK 304 Nerūsējošā Tērauda Durvju aizkritņa slēdzeni, kura 90 Grādu Durvju Drošības Sprādzes Bīdāmās Durvis Ķēdes Slēdzenes Anti-theft Logu, Durvju Bloķēšanas Aparatūras
€14.20