190*116cm Magnētisko Auto Vējstiklu Sniega sega, Tarp Ziemas Ledus Skrāpi Sals Putekļu Aizsargs Aizsargs Saulessargs

€11.95
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Vienuma Tips: Auto Pārvalki

Magnētiskā Auto Vējstiklu Sniega Sega, Tarp Ziemas Ledus Skrāpi Sals Putekļu Aizsargs Aizsargs Saulessargs

Funkcijas:

1. PILNS PĀRKLĀJUMS: Mērīšanas 94.5"L x 46"W collas, mūsu visu-laika apstākļi ziemas vējstiklu segtu audekliem kopumā vējstikla un der lielākajai daļai automašīnām, kravas automašīnām, mikroautobusiem un SUV’s.

2. ULTIMATE ZIEMAS AIZSARDZĪBA: izgatavota no bieza, izturīga, aluminized filmu, tā kalpos gadu pēc gada, un pasargā no sniega, ledus, lietus, slapjdraņķa šķīdonī, krusas, sniega, kā arī citas ziemas gružu & laika.

3. SILTUMA VAIROGS: Mūsu vējstikla pārsegs ir lieliska sals aizsargs, kas izmanto siltuma shield, lai aiztur siltumu, nodrošinot, ledus un sniegs-bezmaksas vējstikla katru rītu, tas atstās priekšējā vējstikla clean & clear.

4. VIEGLI, LAI NODROŠINĀTU: Mūsu automašīnas vējstikla pārsegs izmanto 9 magnēti un papildus-ilgi sānu paneļi, ka fit iekšpusē jūsu slēgta auto durvis, lai droši turēt to vietā.

5. ANTI THEFT: sānu paneļi, kuras slēdz iekšā priekšā auto durvis, ir palīdzēt novērst un aizkavēt zagļus no zādzībās vējstikla aizsargs, un tiek pūsts prom ar vēju.

Specifikācijas:

Materiāls: Aluminized filmu

Izmērs: 240x190x116cm/94.5x75x46inch

KĀ LIETOT:

Tiklīdz jūsu transportlīdzeklis ir novietots, vienkārši ievietojiet sānu paneļi iekšpuses, vadītāja un pasažiera pusē, durvju un stick magnēti uz jūsu auto.LŪDZU, ŅEMIET vērā, šo preci DOESN’T izmantot piesūcekņus.

Paketē iekļauts:

1 X Auto Vējstiklu Sniega Saule Vāciņu

Piezīme:

1. Lūdzu, ļaujiet mazliet kļūdas dēļ manuāla mērīšana.lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2. Krāsu var būt dažāda, tā kā atšķirības displejs, pls saprast.

 

Saistītie Produkti

€57.22
Kažokādas Čības Izsmalcinātu Pūkains Sandales Nekustamā Fox Kažokādas Čības Meitenes Pusi Kurpes Pārsteidzošs, Pūkainu Kažokādas Slaidi Pūkains Slaidi Sievietēm
€6.04
JUNLOWPY Iekšēji Vītne 16.G Labret Pīrsings Stud Nerūsējošā Tērauda Zvaigžņu Sirds Bumbu Augu Augšējā Ķermeņa Rotaslietas, Lūpu Gredzenu 90pcs 3 Izmēra
€17.48
DEDEDEPRAISE Maināmiem 2.0 mm Mehāniskā/Automātiskā Krāsainas Zīmuļu Grifeles/Uzpildes/pamatdarbību Zīmuli 36 Krāsas Uzpildes Rakstot
€5.07
110V/220v 50 mm Asmens Elektriskā Auduma Kuteris Auduma Kārta Nazis Griešanas Mašīna Jauda 56W
€59.36
7.4 V 1800mah 15c 18650 tālvadības pults helikopteru jaudas litija bateriju 1800Mah akumulators pack
€10.30
Digitālā Koaksiālā Optisko Signālu Analog RCA L/R Audio Converter Adapteris Optiskās Šķiedras Koaksiālā Digitālā Uz Analogo Audio Converter
€12.68