COLDOUTDOOR Bezmaksas piegāde lēti unisex black hokeja hoodies ar hokeja masku vīriešiem un sievietēm

€19.78
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Zīmola Nosaukums: COLDOUTDOOR
  • Fit: Der mazākas nekā parasti. Lūdzu, pārbaudiet šī veikala lieluma info
  • Dzimums: VĪRIEŠI
  • Iezīme: Elastīgs

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotogrāfijas Saraksts

Piegāde Piezīme:

1.Vispasaules Pasta Pakalpojumu, ir nepieciešams, lai risinātu ar ļoti daudz pasūtījumu, mēs jums izvēlēties loģistikas pēc jūsu izvēles.Ja jums ir kādas īpašas prasības, lūdzu, sazinieties ar mums.Paldies!

2.Parasti, Mēs nosūtīt 3 dienu laikā.(Izņemot sestdienu un svētdienu).

3.Mēs TIKAI kuģis apstiprināja adresi, kas norādīta jūsu pasūtījumā.Pirms maksāt, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese, jūsu pasūtījums atbilst adresi, kuru jūs gribētu, lai mēs kuģis. 4.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja neesam tos saņem pēc tam, kad 60 dienas.

5.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Pircēji ir atbildīgi par šiem maksājumiem.Sazinieties Ar Mums :

1.Ja jums ir jautājumi vai bažas par savu pasūtījumu, lūdzu, rakstiet mums.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atbildētu visiem e-pastu 24 stundu laikā.

2.Tomēr, ne e-pastu tiks atbildēja, brīvdienās vai svētku dienās .Beigās nedēļas nogalē vai brīvdienās, mēs varam saņemt mūsu atbildi kavēšanās 48 stundas.

3.Lūdzu, sazinieties ar mums rezolūcijas, pirms atstāj negatīvu atgriezenisko saiti, mēs cenšamies, lai

sniedz vislielāko pakalpojumu un nes lielāko gandarījumu visiem mūsu klientiem.

Pievērsiet Uzmanību:

1.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai padarītu rekordu veikals.

2.Sakarā ar leņķi,fotografējot, apgaismes ierīču un cita iemesla dēļ.tur būs dažas atšķirības ar reālu produktu.

3.ja jums saņemt preci ir kvalitātes problēmas vai bojāta, lūdzu, sazinieties ar mums, nav tieši atvērt strīdi.

4.Mēs negribam, jebkurš strīds,ja jums ir kādi jautājumi par mūsu objektus, lūdzu, sazinieties ar mums sākumā.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai to atrisinātu.

Mūsu Uzņēmums

Labdien!

Tas ir Shirley no Haining Tangshi Apģērbi Co., Ltd.Mūsu kompānija tika dibināta 2004. gadā,

Zhejiang, Ķīnā.Mēs specializējamies hokeja valkā, hokeja zeķes,fitnesa stingri daudzus gadus.Speciāli komandu vai atsevišķu darīt personalizētu pasūtījuma.Materiāls produktus, kas ir 100% poliesters, adītiem audumiem.Un sniegt apdrukas un izšūšanas tehnoloģiju.Tāpēc, lūdzu, uzskatu, ka mums ir bagāta pieredze ražošanā.

Piegāde

1.Jautājumi parasti kuģis 2 dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas.(jersey vai zeķes krājumi)

2.Pielāgotus produktus prasa 25~35 darba dienas ražošanu.Kuģniecības laiks tiek lēsts, kad jersey ir pabeigta un gatava kuģa.

3.e-Pakešu 25-30 darba dienu laikā!

FAQ *.Jūs rūpnīcā vai tirdzniecības uzņēmums?Mēs esam fabrika dibināta 2004. gadā, Zhejiang Ķīna; un mēs esam profesionāla komanda, par vairāk nekā 200 darbinieku.Jūsu apmeklētais ir sirsnīgi sveikt *.Kā vai jūsu rūpnīcas darīt, kvalitātes kontroles?

Visi produkti iet cauri piecu soļu QC pirms došanās uz darbnīcas, nav svarīgi, vai tas ir paraugs vai masveida ražošanu.

*.Kāds ir jūsu min. pasūtījuma daudzums?

Mūsu MOQ ir 1 gabals un mēs atzinīgi vērtējam jūsu izlases kārtībā. * .Es varu iegūt visu, kas pielāgota šeit?

Noteikti jā; tikai, lūdzu, ieteikt mums jūsu īpašās prasības, mēs jums iegūt darbu izdarīt. *.Kāds ir jūsu paraugs politika?

Parauga maksa netiek atmaksāta.Mēs nosūtīsim dažādu daļu no parauga maksu, lai jūs, pamatojoties uz daudzumu, par savu lielāko pasūtījumu.

*.Cik daudz krāsas man ir par manu apģērbu?

Summa krāsas uz sublimēts apģērbs ir neierobežots, ja tās ir no mūsu vietas krāsās.

 

Saistītie Produkti

24VDC 1A 24W POE (Power on Ethernet) Inžektors, lai CCTV POE IP Camera POE Switch Ethernet Strāvas Adapteris ES/UK/US/AU Plug pēc Izvēles
€7.32
2GAB Magnētisko Automašīnas Priekšējo Sānu Logu Saules Toņos Vāks Suzuki SX4 Swift Alivio Alto ERTIGA Grand Vitara Hustler Jimny S-CROSS
€48.64
JRX 150 Blīvums Remy Cilvēka Matu Parūkas 13x4 Mežģīnēm Priekšā, Parūkas Cirtaini Parūkas Ar Bangs Bērnu Matu Iepriekš Noplūkti Peru Bārkstis Parūka
€88.44
Līdz 2018. Gada Rudenī Sieviešu Gadījuma Pamata Jaka O Kakla Rāvējslēdzēju Ziedu, Ziedu Drukāt Outwear Zaudēt Mētelis Divu Krāsu Plus Lieluma
€8.74
Tālvadības pults universālā HUAYU Izumi, Polar RM - L 1057 LCD TV, M26DM5, TLE 32F300B, VAI-LCD2, 39LTV6005, RC-D3-02, EN6A39, HSY060
€6.42
Taktiskā Comtac II Austiņas Airsoft Militārās Austiņas Trokšņu Samazināšanas Pikaps Austiņu FG + U94 RĀCIJSAZIŅAS 2 Pin, Āra Sporta
€74.19