BBSET Savvaļas Ziedu, Ziedu Zemniecisks Tēma Drukāšanas Dušas Aizkars Komplekti Vannas istabas Dekori Ūdensizturīgs Mazgājams Rideau De Duša

€16.48
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • raksts: Karikatūra
  • Stils: Mūsdienu
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Poliestera
  • Zīmola Nosaukums: BBSET
  • Modeļa Numurs: Dušas Aizkars

【IZSMALCINĀTU FUNKCIJAS] aicina: Ziedu dušas aizkars ir ūdensizturīgs.Tas ir pieņemti digitālās drukas tehnoloģijas,efeja, ziedu, rožu rakstu, pavasarī augu, zemniecisks tēmu, lai jūsu vannas istaba gaiša.

【VAIRĀKIEM MĒRĶIEM] aicina: dušas aizkars var ne tikai izmantot kā dušas aizkaru, bet arī izmantot kā maskēšanās auduma, logu aizkaru, nodalījumu fona - lietošanai mājās, dzīvoklis, condo, viesnīca, tūristu, RV, koledžas kopmītnes istabā, skolas duša, sporta klubs, sporta zāle un visur citur.

【AUGSTAS KVALITĀTES AUDUMI, VIDEI DRAUDZĪGU] aicina: Mūsu dušas aizkars ir izgatavots no prasmīgi izvēlēti un rūpīgi pārbaudīta poliestera auduma, Bez PVC, Ne plastmasas, Ne peva, Videi Draudzīgs, Attiecas uz jūsu ģimeni.Izmērs 180 x 180.

【ŪDENSIZTURĪGS, VIEGLI TĪRĪT] aicina: priekšā un aizmugurē audums ir apstrādāts ar hidroizolāciju, ļaujiet ūdens pērlīšu palikt uz virsmas, ātru, lai atvairīt un sausa.Vai pēc lietošanas, mašīna mazgājami.

【PAKALPOJUMU LAIKA,KVALITĀTES GARANTIJA] aicina: Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties.Mēs atbildēsim, cik drīz vien iespējams un nodrošinātu to, ka jūsu jautājums ir pienācīgi apstrādāti.

 

Saistītie Produkti

Meža Ūdensizturīgs Vannas Ekrāna ar 12pcs Āķi Ainavu Dušu Aizkariem, Vannas istabas Aizkaru Vannas istaba Mājas Apdare
€25.69
Les Miserables Modelis Radošo Vannu, Dušu Aizkariem, Vannas istabas Ūdensizturīgu Poliestera Audumu, Dušas Aizkars 180x180cm
€37.91
Marmora Dušas Aizkars ar, Dabas Akmens Krāsu Splash Ota Tehnika, Stilīgas Vintage Dizaina Vannas istabas Dekori
€29.40
Retro Biljarda Turnīrs Vintage Reklāmas ar Astoņiem Bumbu Spēles, Sporta un Atpūtas Dušas Aizkars ļoti Gara 72
€10.20
Vannas Aizkaru Ūdensizturīgs Balts Plastmasas Dušas Aizkari Pārredzamu Vannas istabā Pelējumu Pierādījumu PEVA Starplikas Mājas Dušas Aizkari Ar
€5.05