EMS Sejas Massager Elektriskā V formas Sejas Liftinga dubultzods Reduktoru Anti-Novecošanās Sejas Masāža, Liftinga&Pievilkšanas Skaistumkopšanas Produktu

€10.02
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Barošanas Avots: Uzlādējams Akumulators
  • Materiāls: ABS, Silikons
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Jauda On/Off:
  • Zīmola Nosaukums: SPZ
  • Ražošanas process: Mašīna
  • Modeļa Numurs: G09856
  • Funkcijas: Vibrācijas Masāža
  • Veids: sejas massager

Funkcijas:

* 【V FACE LIFT:V FACE LIFT] aicina atvadīties dubultā chins, stingru sejas ādu, uzlabot sejas un kakla grumbiņas, kā arī novērš sagging vaigiem.Padara jums izskatīties jaunāki un vairāk garīgo.

* 【EMS Tehnoloģiju:EMS Tehnoloģiju] aicina Pieņemt EMS tehnoloģiju, lai efektīvi veicinātu asins cirkulāciju un stimulēt proteīnu reģenerāciju ādas tvirtumam un sejas liftinga efektu, palīdzot atjaunot sejas kontūras.

* 【Ergonomisks DesignErgonomic Dizaina] aicina Vienkārši power on & off ar pogu kontrole, lietotājam draudzīga darbība.Vadītājs valkā dizains, ergonomiski pielāgots jūsu sejas, bez pilināmā off viegli.

* Lietot: Lietojiet 10 līdz 20 minūtēm katru rītu un vakaru.Katras lietošanas, var izmantot sejas muskuļus un savilkt sejas līnijas.

* Augstas kvalitātes ABS materiāla, nodrošina vienmērīgu virsmu un izturīgu sniegumu ilgu laiku lietot, viegls un pārnēsājamo, lai veiktu ērtības, kas piemērotas, lai izmantotu jūsu mājas, biroja, ceļojumu un utt.

Specifikācijas

Materiāls: ABS, Silikons

Krāsa: Melns, Balts

Jauda: 1W

Barošanas Avots: Uzlādējams

Ieslēgšana/Izslēgšana: Pogu Vadība

Iepakojuma Saraksts:

1 x Sejas Massager

1 x Uzlādes Kabelis

/ Par pakalpojumu /

Uz Laiku Piegādi Pilnu kompensāciju, ja produkts nav saņēmis garantēto piegādes laiks

Ilgāk Aizsardzības 15 dienu vairāk aizsardzību pēc pasūtījuma pabeigšanas

Atdevi, Papildu ienākumus jebkuru produktu,tikai tiem, ideālā stāvoklī

Garantēta Kvalitāte Garantēta Kvalitāte vai Pilnu kompensāciju

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

 

Saistītie Produkti

Interjera Automašīnas Centrs Konsoles Sēdekļa Sānu Uzglabāšanas Kastes Turētājs, Rokturis Organizators Konteineru Sods-kvalitātes Porsche Cayenne 2011-2018
€14.68
WEIPU WS28 serie 2 3 4 7 8 9 10 12 16 17 20 24 26 pin Metāla apaļa muca ūdensizturīgs savienotājs, auto savienotājs, strāvas spraudni IP67
€15.50
A281 TC4 irbulīši Ķīniešu, Japāņu irbulīši neslīdoša divdaļīga / integrēta cietā EDC self-defense irbulīši
€6.10
3 Daļām/Daudz Dabas Slīpētas Gem akmeņi Rondelle Tīrradnis Brīvformas Zaudēt Krelles 8
€19.76
Mini Bremžu Bike Mount Gaismas Astes Aizmugurējās Velosipēdu Gaismas Velosipēdu LED Gaismas Velosipēdu Drošības LED Brīdinājuma Gaisma
€4.86