KALI ZOBIEM Gailis Gredzens ar 4 RINDĀM Zelta Kārtu Smaile ar Bloķēšanas Gailis Būris Maisiņā Kulons Vīriešu Šķīstības Ierīces Kālis zobi

€32.89
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Neķītrs Attēlu: No
  • Aizkavēta ejakulācija: Dzimumlocekļa gredzens
  • Seksuāli Divdomīgs: No
  • Kālis zobu bumbu nestuvēm: spīdzināšanas ierīces
  • Vienuma Tips: Dzimumlocekļa Gredzeni
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • KALI ZOBIEM ASU - 4 RINDAS: kali zobiem šķīstības ierīces
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Modeļa Numurs: MKC049E

Pateicoties ļoti daudz par jūsu apmeklējot mūsu veikalā.visi mūsu produkti ir sertificēti un 100% medicīniskā-gr de nerūsējošā tērauda.Uzmanieties no lētākus produktus, kas produktu nav cietā ķirurģiskā tērauda bet hromētas tērauda vai sliktas kvalitātes tērauda.Mēs tikai iekļaut šo vīza uz mūsu 100% ķirurģiskā tērauda produktiem.

Kali Zobiem Šķīstības Ierīces - Advanced ir galvenais, gan spīdzināšanas un vīriešu šķīstību.Šo robotu gredzens ir vīt ar tapas norādīja uz iekšu, lai erotiska seksuālās noliegums.Kali Zobiem Šķīstības Ierīce ir patiesi viens no nežēlīgāko CBT rotaļlietas, kas pieejami tirgū.

Valkāt objektu, vietu Kali Zobiem Šķīstības Ierīci ap vārpstu pirms pilnu erekciju.Kā valkātāja izpaužas uzbudinājuma gredzens kļūst stingrāka un tapas sāk bakstīt dzimumlocekļa novērst erekciju.

Jūs varat arī padarīt to par ķīļveida Dzimumlocekļa gredzenu.Lai to izdarītu, novietojiet to pie pamatnes no gaiļa un bumbas un aizslēgt ar piekaramo atslēgu.

Vai jūs varētu padarīt to par interesantu bumbu nestuvēm ierīces iesaiņojuma tā ap sēklinieku maisiņā.

Materiāls:316 medicīnas Nerūsējošā Tērauda

Ir 36pcs Apaļas formas masāža tapas ir pilnībā noņemams un noregulējamu, kas nozīmē, jums ir pilnīga kontrole pār to, cik daudz tapas, lai iekļautu vai attālums skrūves ir ievietota, lai pielāgotu savu apkārtmēru.skrūves ir arī vaļīgāk un ierīces, kas lietoti kā Apaļa bumbu smailas nestuvēm,izvēle ir jūsu rokās!

Mūsu ierīces ir efektīvs vīriešu šķīstības ierīci, nodrošinot vārpstas tās tērauda saķeri, padarot aizbēgt nav iespējams.Ierīci var bloķēt ar piekaramo atslēgu, lai nodrošinātu, paklausība, vai vienkārši kaitināt, lai jūsu sirds saturu!

Drošības piezīme: Izbaudīt ar piesardzību!Sāpes var palielināt ar jauno erekciju.Tas pats attiecas, ja tapas ir pieskrūvēta pārāk dziļi.

Šo robotu gailis gredzens ir tērauda važas ar tapas norādīja uz iekšu, lai erotiska seksuālās noliegums! 4 rindas prieks zobiem.

Sajūta izveidota, ir breathtaking, un viņam māca, lai kontrolētu savu arousal.Tas ir tāpēc gan anti-montāžas ierīci un anti-masturbācija ierīci.Mazs un viegls, Kali Zobiem ir ļoti diskrēta un nemanāms zem biksēm.

Kali Zobiem ierīce var kalpot pāris mērķiem, atkarībā no tā, cik daudz disciplīnu vēlaties radīt:

1.Efektīva šķīstības ierīci.Novietojiet to ap vārpstu no viņa dzimumlocekļa pēc tam, kad viņš saņem erekcija punktus tiks bakstīt viņa jutīgākās miesu.

2.Ķīļveida gailis gredzenu.Lai to izdarītu, novietojiet to pie pamatnes no gaiļa un bumbas un aizslēgt ar piekaramo atslēgu.

3.Bumbu nestuvēm ierīces iesaiņojuma tā ap sēklinieku maisiņā.

Materiāls: Medicīniskais pakāpes Nerūsējošā Tērauda 316L

Izmērs

Adapte visiem izmēriem, ar regulējamām skrūvēm. 1.5 collas iekšējais diametrs (bez zobiem), Katra zoba izvirzās 1/4" no tērauda

Roku Pulēšanas efekts izskatās kā spogulis,

1.VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos. 3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.loveis.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves. 4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu Biznesa attīstību,Tāpēc, lūdzu, atstāj Atsauksmi, 5 Zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem,liels jums Paldies. 2.Neatstāj Negatīvas Atsauksmes, neprasot mums, lai palīdzētu,lūdzu, jūtieties brīvi Sazināties ar mums, vispirms, ja jums ir kādas problēmas.Atsauksmes ir mūsu dzīve,pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu atsauksmi,lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu,un Mēs atbildēsim uz visiem ziņojumus, kā ātri vien iespējams,Paldies jau iepriekš par jūsu pacietību.Ceru, Ka Jums Baudīt Jūsu Iepirkšanās!!!

 

Saistītie Produkti

Brushless Augsta Spiediena pašiesūcošos Sūknis 6V-12V Elektriskā Virzuļa Spiediena Mikro Ūdens Sūknis ar 8-vadu Kabeli, Galvu: 8 Metri
€9.32
20-30x22-32mm Neapstrādātas Izejvielas Aptuvenu Dūmu Rožu Citrines Amethysts Amazonite Brīvformas Dabīgā akmens DIY Zaudēt Krelles 15
€9.07
1pc Loka šaušana Compound Bow Rokas Presei Aids Regulējama Siksniņa, Rokas Sprādzes Mēlīti Suportu Āra Medību Šaušanas Piederumi
€33.39
Koka Krievu Lodziņā Bērnu Agrīnās Izglītības Rotaļlietas, Krāsains Spēle Ēkas Darbvirsmas Gadījuma Rotaļlietas Krievijas Tetris Puzzle Rotaļlietas
€17.19
Varavīksnes krāsu bremžu pretbloķēšanas plānas vilnas adīt džemperis, lelle apkakles, rudens apģērbi, sequined mežģīņu jaka džemperis, slinks stils
€53.59
Bērnu Kokvilnas polsterējumu Romper Bērniem Drēbes Zēniem un Meitenēm, Ziemas
€64.96
2020 Jaunu Unikālu Gulbis Dizaina Oriģināls 925 Cieta Sudraba 1ct Lab Dimanta Kāzu Gredzeni Sievietēm Sieviešu Puses Boho Rotaslietas
€41.15