Sadzīves PDT LED Gaismas Fotodinamiskā Sejas Ādas Kopšanas Atjaunošanos Fotonu Skaistuma Terapijas Mašīna Sejas Ādas Kopšanas Instrumenti, AU Plug

€75.62
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Spriegums: AC 100-240V
  • Ražošanas process: Mašīna
  • Standarta Spriegums: 110V(不含)-220V(不含)
  • Veids: Citi
  • Zīmola Nosaukums: TMISHION
  • Modeļa Numurs: US
  • Materiāls: Sveķu
  • Barošanas Avots: EU
  • Kontaktdakšas Tips: ASV Plug
  • Izmērs: approx.
  • Jauda: 32w

PDT LED Gaismas Fotodinamiskā Sejas Ādas Kopšanas Atjaunošanos Fotonu Skaistuma Terapijas Mašīna AU Plug

LED piedāvā pilnīgi dabiski, nav ablatīviem metodi ādas atjaunošanos.Šo mašīnu varat ļaut jūsu āda kļūst veselīga īsā laikā, kas ir labs efekts balināšanas ādu, sašaurinās poras, veicinot izaugsmi kolagēna, atjaunot ādas elastību, anti-novecošanās, stingrāku ādu, uzlabojot tumši loki zem acu tūsku, alerģiskās ādas un smalkās līnijas, atšķaidot plankumus, veicina brūču dzīšanu, uzlabojot pinnes un taukainai ādai, kavējot pinnes bacteroides, novēršot pinnes, paātrinot absorbciju ādas kopšanas līdzekļi un uzlabot miega kvalitāti.

Funkcijas:

1. Veicināt arvien kolagēna balināt un gaišāku ādu un samazināt naudas soda līnijas vai grumbas, sašaurinās poras, savilkt ādu un uzlabot ādas krāsu, ļaujiet, lai āda kļūtu gluda un elastīga.

2. Droši un ērti strādāt ar to nav nepieciešams lietot narkotikas un piemērots arī šiem pacientiem, kam ir grūtniecība vai grūti uzņemt narkotikas.

3. Šī īstermiņa terapiju ir viegli lietot, bez riska dedzināšanu, ērts un nesāpīgs.

4. Gaismas darbības procesu padara to piemērots vairumam ādas tipiem bez ādas kairinājumu vai jebkādas blakusparādības,.

5. Izsmalcinātu izskatu, kā arī unikālu dizainu, kas piemērots, lai ārstētu pinnes, sejas sarkans, baku zīme, poras un novēršot melngalvju.

6. Precīzu ādas iespiešanās dziļumu un 4 dažādas gaismas, kas var piedāvāt atšķirīgu attieksmi, kā arī dažādus efektus.

Specifikācijas:

Krāsa: Kā Bildes Rādīt

Plug Type: AU Plug

Jauda: 32W

Spriegums: AC 100-240V

Izmērs: apm. 36 * 15 * 25cm / 14.2 * 5.9 * 9.8 collas

Iepakojuma Svars: apm. 2768g/oz 97.6

Iepakojums saraksts:

1 * Galvenās Mašīna

1 * Adapteris

1 * Skrūvgriezi

1 * Soma Skrūves

1 * Manuālā

Amats:

Lai uzlabotu simptomi, piemēram, novecošanās, atbrīvojot ādas poru un tievs grumbas.Lai uzlabotu pigmentētā patoloģiskas izmaiņas, piemēram, izraibināt, sauļošanās un senils plāksnes.Lai uzlabotu tumšu sejas krāsu, ko izraisa slikta vielmaiņa vai slikta asinsrite.Remonta un māsa bojātu ādu.Darīt detumescence, iekaisums mazinās un rētu likvidēšana, ārstēšana eļļas pinnes efektīvi.

Priekšrocības: Ādas Atjaunošanos, samazina naudas soda līnijas, melnu plankumu noņemšana, uzlabo ādas elastību, sašaurinās poras, tīras ādas, dziļi,

Princips:

Šī mašīna pieņem LED gaismas, lai atrisinātu ādas problēmas.Izdala 420nm-640nm konkrētu viļņu garumu, lai atrisinātu ādas problēmas, piemēram, ādas reģenerāciju, sedācija, utt.Izmantojiet lielisku augstas izturības īpašu tuvā infrasarkanā SMD LED sastāvdaļām, lai padarītu lielisku rezultātu, uzlabojot vispārējo lāzera problēmas, gaismas novecošanās un citas problēmas.

Pielietojums:

1. Atjaunojoša: gluda, grumbas, smalkas līnijas, uzlabojot pigmenta plankumi un raupja poras, ādas balināšanas un apstrādājot microvascular paplašināšanos.

2. Refirming: savelk acs somas, ārstēšanai, tumši loki, novēršot vārnu kājām, kakla līnijas, samazināt grumbas, smalkas līnijas, uzlabojot un nostiprinot ādu, atjauno ādas elastību un vienmērīgu un pielāgot ādas mēms.

3. Izraibināt Noņemt: vasaras raibumi, hloazma, surnburn, vecuma plankumiem, aknas spots, ādas izsitumi, dzimumzīmes, un daži pigmentācija.

4. Pretgrumbu Noņemt: novērst pieres grumbas, nasolabial reizes grumbas, izlīdzina grumbas pie sejas, pieres, kakla, vidukļa, sēžamvieta, kājas un citas daļas.

5. Pūtīte Noņemt: samazināt sebum aktīvs, likvidējot pinnes baktērijas un uzlabo taukainas ādas.

6. Noņemt pinnes: mezgls vāra veida pinnes, comedo pinnes, alerģija, pūtītes, pinnes zīmes, pinnes bedres, acne rosacea.

7. Kuperozu Ādu Noņemšana: iedzimtas apsārtums, ādas apsārtums, eritēma, ādas alerģijas un jutīga pēc ādas peeler.

8. Lai Uzlabotu Ādu: uzlabo ādas problēmas, piemēram, sausa, taukaina, novecošanās un citu visaptverošo problēmas.

Ievads dažādu gaismas:

Sarkanā Gaisma: 640nm (Sarkanā Viļņa)

Ādas iespiešanās dziļums: 1-6mm

Efekts: visbiežāk sastopamā jauda, ādas šūnu reģenerāciju, palielina skābekļa saturu asinīs, stimulē asinsriti, uzlabo apdrošināšanas brūces, ārstējot alerģisku dermatītu vai cirpējēdes, lai atvieglotu sāpes un veicināt aktīvās no plašas aktīvās sastāvdaļas, aktivizējot šūnu, uzlabot energoefektivitāti, veicināt kolagēna izplatīšanu, uzlabojot grumbas, efektīvai ārstēšanai novecošanos, ādas atslābumu un produktiem dziļu uzsūkšanos.

Atsauces: Tur būs nedaudz hotness jo ārstēšanas kurss.Tur būs dažas stimulācija, ja jums ir šī ārstēšanas ādas stāvokli, pagriežot sarkano pēc lāzera terapiju.

Zilās Gaismas: 423nm (Purpura, Viļņa)

Ādas iespiešanās dziļums: 1mm

Efekts: Baktērijas nogalina, ādas tīrīšanai,šūnu aktivizācija,zaudējumu atgūšanu, veicinot proteīna-ar skābi apstrādāts kaulu želatīns sastāvu, pinnes ādas sterilizācija, inhibēšana tauku dziedzeru novēršana brūču infekcijas.

Atsauces: bieži piemēro acne ārstēšana.

Zaļā Gaisma: 532nm (Zaļā Viļņa)

Ādas iespiešanās dziļums: 0.5-2 mm

Iedarbība: Efektīvi samazināt melanīna šūnas, samazinās pigmenta veidošanos, regulē ādas dziedzera funkciju, samazinot tauku dziedzeris uzbudinājums, stabilizācija, piemērotas jutīgai ādai.

 

Saistītie Produkti

S-XL Plus Lieluma korejas Rudens Ziemas Divi Gabals, kas Sievietēm Rāvējslēdzēju, Dzeltena, Balta Mežģīņu Blūze un Slim Wrap Savirmot Svārki Masta Dāma
€45.34
2.6 L Sauna, Tvaika Ģenerators Steamer SPA Pot Fumigācija Mašīna ar Tālvadības pulti Ķermeņa Terapija Mazināt Spiedienu ES Plug 220V
€27.79
Auto Piederumi 6 Pins Stūres Leņķa Sensors 32306793632 BMW E46 E39 E38 E53 E83 X3 Mini R50-R53 2001-2006
€73.41
Mini Skaidrs, Stikla Displejs Stāvēt Handcraft Puslodē Segtu Ar Koka, Korķa Bāze Koka, Korķa Bell Jar Vāciņu, Galda Dekori 60*80cm
€3.71