Nerūsējošā Tērauda Čūska, Gailis Būris Erotiska Ierīces Šķīstības Būris Cietumā Dzimumlocekļa Gredzens Seksa Rotaļlietas Vīriešiem Gailis Gredzenu Glans Gredzeni

€19.69
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Vienuma Tips: Dzimumlocekļa Gredzeni
  • Gailis Būris: Šķīstības Ierīces
  • krāsa: SUDRABA
  • Neķītrs Attēlu: No
  • Modeļa Numurs: C051A
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Seksuāli Divdomīgs: No

Nerūsējošā Tērauda Būris Gailis

(1)Apaļo Gredzenu pieejami ar 3 gredzenu diametrs izmēri:40mm,45mm,50mm (2) Anti-Slīdēšanas Gredzenu pieejams ar trīs izmērs:33mm,35mm un 40mm ( pēc izvēles) (3)Būris apm. 85 mm (kopējais garums), (4)Apm.iekšējais platums = 36mm (5) Piederumi: piekaramo atslēgu,Gumijas uzmava Materiāls: Augstas Kvalitātes Medicīnas Pakāpes Nerūsējošā Tērauda 316 L, hromēšana, nav rūsas garantēta.Lai nodrošinātu pareizu fit, pasākums platums savu daiktu (pieņemt, ka pasākums pie pamatnes).Tiklīdz jūs zināt jūsu diametrs, jūs varat izvēlēties izmēru, kas būs piemērots jums visvairāk, ar savu lielumu un komfortu.

KĀDA IR VĪRIEŠU ŠĶĪSTĪBAS IERĪCI?

KĀDA IR VĪRIEŠU ŠĶĪSTĪBAS IERĪCI?

Arī aicināja gailis būrī, tā ir ierīce, kas nēsā ap vārpstu un galvas dzimumlocekļa - tur droši vietā ar testicule gredzenu vai vidukļa josta.Kad šķīstība ierīce ir bloķēta, jebkura veida erekcija kļūst neērti vai neiespējamo - novērst masturabtion & izplatību.Vienkārši virziet savu ļengans dzimumlocekļa uz šķīstības būris, kas ir piemērots tieši jums, aizslēdziet to, ielieku atslēgu, atslēgu turētājs, un jūs esat gatavi par dzīves laikā torturous, noraidījums-piepildīta jautri!

KĀPĒC CILVĒKI VALKĀ GAILIS BŪRI?

Lielāko daļu laika uzskatīta par bdsm seksa rotaļlieta, cilvēki, kas izmanto šķīstības ierīces, kas meklē sava veida enerģijas apmaiņa aspekts.Valkātāju - sauc arī par padevīgs - ir atmest savu seksuālo dzīvi, lai tas, kurš ir turot nospiestu taustiņu, tiek dēvēts arī par dominējošā.Tomēr to var arī izmantot, lai novērstu atkarībām, piemēram, masturbācija vai sekss, palīdzot lietotājam, lai kontrolētu savu pulsions un vēlmes.

IZMĒRS

(1)Apaļo Gredzenu pieejami ar 3 gredzenu diametrs izmēri:40mm,45mm,50mm (2) Anti-Slīdēšanas Gredzenu pieejams ar trīs izmērs:33mm,35mm un 40mm ( pēc izvēles) (3)Būris apm. 85 mm (kopējais garums), (4)Apm.iekšējais platums = 36mm (5) Piederumi: piekaramo atslēgu,Gumijas uzmava

PAR SŪTĪJUMU

1.VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

ATGRIEZTIES&KOMPENSĀCIJAS

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos. 3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.loveis.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves. 4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

PAR ATSAUKSMES

1.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu Biznesa attīstību,Tāpēc, lūdzu, atstāj Atsauksmi, 5 Zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem,liels jums Paldies. 2.Neatstāj Negatīvas Atsauksmes, neprasot mums, lai palīdzētu,lūdzu, jūtieties brīvi Sazināties ar mums, vispirms, ja jums ir kādas problēmas.Atsauksmes ir mūsu dzīve,pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu atsauksmi,lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu,un Mēs atbildēsim uz visiem ziņojumus, kā ātri vien iespējams,Paldies jau iepriekš par jūsu pacietību.

Ceru, Ka Jums Baudīt Jūsu Iepirkšanās!!!

 

Saistītie Produkti

Jaunas Drēbes, Sega Rāvējslēdzēju Uzglabāšanas Soma ar Skaidru Logu Soma Sega, Gultas Segas-37
€6.38
TEKSTA MAN 64GB, jaunu cute karikatūra modelis usb flash drive usb 2.0 4GB 8GB 16GB 32GB radošo pendrive
€5.08
DT 1.21154 Slēdzis 353625 Piemērots Scania 353625
€11.53
0.2/0.3/0.5 mm 3 Pulverizatoru, Sprauslu Dual Action Pulverizatoru, Gaisa Komplekts Ar 3Pcs Cheaning smidzinātāju Komplekts Nagu Krāsu Māksla Gaisa Suka
€6.97
2gab 18.8 mm vīrietis sieviete savienotājs ūdenspīpe adapteris ūdenspīpe savienojumu metāla ūdenspīpe pielāgots silikona tabakas aromāts bļoda
€9.88
Bike GP der Kawasaki Versys 1000. gadā-UZ stūres Augstums ceļas uz augšu Adapteri alumīnija sakausējuma melns
€34.62