1500W Nerūsējošā Tērauda Elektriskā Ūdens Sildītāja Katla Plug Apkures Elementu MUMS Ūdens Suspensijas portatīvos Iegremdes K5C1

€9.94
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Iepakojums: 1*iegremdes ūdens sildītājs 1*LCD digitālais thermommeterr 1*Lietotāja Rokasgrāmata
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Kontaktdakšas Tips: ASV Plug
  • Modeļa Numurs: Zivju tvertnes apkures piederumi
  • Ir Smart Ierīces: No
  • Veids: zivis
  • Spriegums: 220V

[High Power Iegremdes Ūdens Sildītājs]: elektriskais iegremdējamais ūdens sildītāji jauda ir 1500W un spriegums ir 110-125V.Tas ātri uzkarst 5 galonu ūdens pāris minūšu laikā ar lielu jaudu un vāra ūdeni, nepieciešamas aptuveni 1 stunda(Aizņem ilgāku laiku, ziemā).

[Ministru Kvalitātes un Droša]: Tā sastāv no vara vadi, kas var pārvadāt vairāk elektroenerģijas, ABS materiāli un nerūsējošā tērauda aizsardzības apvalkiem.Visas sastāvdaļas, kuras ir rūpīgi jāpārbauda, augstas veiktspējas karstuma izturīgs.Labas kvalitātes iegremdēšanas sildītājs ar UL reģistrētu, ir drošākas un izturīgākas.

[Multi-purpose un Portatīvo]: Šī iegremdēšana ūdens sildītājs fit ūdens sildīšanai liela izmēra konteinera, piemēram, kausu, baseinu, portatīvo vanna, mini piepūšamās baseins, utt.Mūsu elektriskais ūdens sildītājs, kas ir ne tikai maza izmēra, bet arī super viegls svars, ideāli piemērots betona darbu, zemnieku saimniecības, auto sniega tīrīšana, wallpapering, ziemas mazgāšana, kempings, ceļot, utt.

[Kā To Izmantot]: Lūdzu, pilnībā iegremdēt rv ūdens sildītājs ūdens jums ir nepieciešams, lai siltuma, savienojiet strāvas padeves un nogaidiet 20 minūtes (apkures ātrums ir atšķirīgs dažādiem daudzumu ūdens).

[Brīdinājums! ]: 1.Sakarā ar pārmērīgu enerģijas, lūdzu, nav pievienojiet divas elektriskās baseins sildītāji, vienā ligzdā, lai izvairītos no uguns. 2. Lai paildzinātu kalpošanas laiku, lūdzu, nepārsniedz 2 stundas katru reizi. 3. Pirms pieskaras ūdens, izslēdziet strāvas kontaktligzdai slēdzi un noņemt iemērcot spainī ūdens sildītājs!

Specifikācijas:

Spriegums:110 V,220V

Jauda: 1500W

Materiāls: nerūsējošais tērauds

Vads:1.5 Metri

Izmērs:10.2 x 1.8 x 2.2 collas

Iepakojums:

1*iegremdes ūdens sildītājs

1*LCD digitālais thermommeterr

1*Lietotāja Rokasgrāmata

Cienījamais pircējs,Laipni lūdzam mūsu veikalā.Jūs varat sazināties ar mums, lai iegūtu vairāk informāciju par precēm .Ja jums ir nepieciešams vairāk, šo preci ,jūs varat sazināties ar mums.mēs dos jums mūsu labāko cenu.Atstāj savu zinojumu!

 

Saistītie Produkti

DC12V Motociklu piepīpētāja Auto Ligzda Voltmetrs Sadalītāja Dual USB piepīpētāja Adapteris Kontaktdakšu ar Vieglākiem
€17.94
Ingemark Punk Miami Kubas Sānslīdi Kaklasaite Kaklarota Hip Hop Rotaslietas 2019 Moderns Dzelzs Bieza Aprites Loku Kaklarota Sievietēm Kaklu Piederumi
€3.64
Ciparu Multimetrs esrmeter patiesa rms ciparu multimetrs testeri voltmetrs akumulatoru testeris multimetro richmet
€12.32
1pc Loka šaušana Compound Bow Rokas Presei Aids Regulējama Siksniņa, Rokas Sprādzes Mēlīti Suportu Āra Medību Šaušanas Piederumi
€33.39
Rūtainā Vīriešu Ikdienas Krekli Kokvilnas, ar Īsām Piedurknēm Vasaras Cool Pleds Krekli Vīriešu Slim Fit Vīriešu Tops pocketless Kvalitāti
€38.07