Par Oculus Rift Sejas Saskarne un Putu Nomaiņa Higiēnas Uzstādīt,Oculus Rift Ādas Sejas Kokvilnas Acu Plāksteris

€21.14
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Zīmola Nosaukums: FGHGF
  • Veids: Pad
  • Saderīgu Zīmols: Kā apraksts
  • Apjoms: -
  • Izmērs: -
  • Saderīgs Modelis: Kā apraksts
  • Iepakojums: Jā
  • Modeļa Numurs: Acu maska apakšā atbalsts
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Svars: -

Saglabāt jūsu Oculus Rift tīru un sviedri bezmaksas - PU ādas putas aizvietojot ļauj noslaucīt nosaka jūsu austiņas pēc lietošanas.

Viegli uzstādīt un mainīt starp vajadzībām - Pasūtījuma saskarne un putu protēzes ir gan viegli un ātri uzstādīt un nomainīt.

Sarkano zīmju ap acīm - mīksts materiāls un izmērs putas samazina spiedienu un zīmēm, ko izraisa sākotnējo polsterējums.

par Oculus Rift Sejas Saskarne un Putu Nomaiņa Standarta Komplekts

Pasūtījuma sejas interfeiss noteikti Oculus Rift ir must-have VR piederumu.Šis komplekts ļauj jums izmantot noņemamu putu nomaiņu uz jūsu austiņas, kas piedāvā daudz lielāku komfortu, palielina redzes lauku un uzlabotu higiēnu.

Novērstu būvēt uz augšu, sviedri un baktērijas uz jūsu Plaisa.PU ādas putu aizstājējus, kas ir iekļauti ļauj jums viegli tīrīt austiņas, vienkārši noslaukiet ar anti-bakteriālo salvetes starp izmanto.par Oculus Rift VR kokvilnas pārsegs arī ir iekļauti.

PU āda jūtas lieliski uz ādas, bet mēs gribam sniegt jums iespēju, izmantot mūsu mašīna mazgājamu kokvilnas vāciņu virs putu lielāku komfortu

krāsa:melna

Materiāls:āda

Iepakojuma Saturs:

1 * Acu maska apakšā atbalsts

1 * Deguna pamatni

2 * Sejas kokvilnas

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Piezīme:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlus, bet ne pašu sniegumu dažādās struktūrās nekā modeli.

2. Salīdzināt sīki izmēri ar savējo, tur var būt atšķirības, par 2-4 cm, jo manuāla mērīšana , paldies visiem pasākumiem cm un desmit cm cm 1 cm = 0.39 collas

Maksājums:

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Ja jūs nevarat samaksāt uzreiz pēc slēgšanas izsoles, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Sūtījumu:

1) Pasaules Kuģniecības (Izņemot dažas valstis un APO / FPO)

DHL, UPS, TNT, FEDEX aizņem 3 līdz 7 dienām, EMS ilgst 8-12 dienas.Pasta gaisa pasts notiek 2 līdz 8 nedēļām.Bet viss atkarīgs no valsts piegādāts.

 

Saistītie Produkti

FUNSHION 433Mhz DC 6V 12V 24V Universālu ar Bezvadu Tālvadības Slēdzis 2 CH RF Uztvērēja Releja Modulis DC5-30V Par Smart Home
€20.61
WEIPU WS28 serie 2 3 4 7 8 9 10 12 16 17 20 24 26 pin Metāla apaļa muca ūdensizturīgs savienotājs, auto savienotājs, strāvas spraudni IP67
€15.50
Auto Aplauzums Spogulis, Auto Saulessarga Gaismas Interjera Dekori Piederumi
€8.52
FirePro M5100 216-0846000 2GB Video Vga Grafisko Karti ASUS KLĒPJDATORU M4700 M4800 testa
€34.29
50pc Krusta Konfekšu Kastes Eņģelis Dāvanu kastīte Baby Duša, Kristības, Dzimšanas dienas Pirmo Komūniju Kristību Pusei par Labu Maisu 5x5x8cm
€8.94
Sākotnējā EMMC modulis 8 GB ar microSD savukārt eMMC adapteris bezmaksas piegāde
€16.32