Melna nerūsējošā tērauda šķēres, žiletes bārdas stila ķemme skūšanās asmeņu komplekts Galvas ādas Veselības Aprūpes Paddle Brush Bārdas Kopšanas Komplekts 2020

€11.23
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • type1: 1 * black ieveidošanas ķemme
  • Type3: 1 * black šķēres
  • Dzimums: Vīrietis
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Modeļa Numurs: MF198607
  • Izmērs: 15*15*5cm
  • Barošanas Veids: NAV
  • type4: 1 * kastē asmeņi
  • Type2: 1 * black nerūsējošā tērauda skuveklis
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Dropshipping/vairumtirdzniecība: Atbalsts
  • Izmantošana: Sejas

Apraksts:

Jaunu jaunināšanas: Mēs esam pievienojuši augstas kvalitātes abpusēji griezīgs asmens, lai paketi, lai uzlabotu klientu iepirkšanās pieredzi.Bārdas formas komplekts ietver formas ķemme, profesionālā nogriezni skuvekli, 10-gabals griezīgs un nerūsējošā tērauda bārdu.

Griezīgs asmeņi: griezīgs asmeņi dažādu iekārtu vajadzībām.Izmantojot viena griezīgs asmens ir ļoti vienkārša.Veikt dubultā mala un pārtraukums no vidus.Viegli piekļūt 2 vienā-griezīgs lāpstiņām.Asmeņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda un ir ieteicams atdalīt no ārējā iepakojuma, ja bojāta.

Bārdas formas ķemme: Ar šīs formas ķemme, jums perfekti simetriskas bārdas formas, vaiga līniju, kakla līniju, vai zoda līniju, netīrumiem, kazu, utt.

Profesionālā: Nerūsējošā tērauda taisni blade razor ar ergonomisku rokturi.Nerūsējošā tērauda abpusēji griezīgs ievieto šī komplekta vieglāk organizēt savu bārdu.Komplekta apmierina savu bārdu.

Tērē daudz laika, katru dienu rūpēties par savu bārdu?Vai tev ir apnikušas dārgas restēm, bet vai jūs vēlaties, lai saglabātu savu bārdu vai bārdas regulāri un valkāt tos kārtīgi katru dienu?

Materiāls: ieveidošanas ķemme jaunu videi draudzīgu plastmasas PS, šķēres, žiletes un nerūsējošā tērauda asmens

Izmērs ziņas: forma ķemme 14*18*0.3 cm,

Skuveklis izmērs: 12.1x2x0.7cm,

Aploksnes, kartona iepakojuma izmērs: 19.5x1.5x14cm

Produkta neto svars: 120g

Specifikācijas:

Tērē daudz laika, katru dienu rūpēties par savu bārdu?Vai tev ir apnikušas dārgas restēm, bet vai jūs vēlaties, lai saglabātu savu bārdu vai bārdas regulāri un valkāt tos kārtīgi katru dienu?

Man ir labas ziņas.Mēģiniet Meagan Bārdas Formas instrumentu kopumu, un jūs atradīsiet, ka jūs varat darīt to, kā profesionāli vairs nav nepareizi.Šī universāls bārdas formas instruments atbilst visiem savu stilu vajadzībām, tātad jums vienkārši ir, lai baudīt sievišķīgs šarms.

Bārdas formas ķemme * 1: Piemērots visiem sejas tipiem, dažādām bārdas stila izvēli.

Profesionālās taisni blade razor* 1: Melna nerūsējošā tērauda apdari ar ergonomisku rokturi.

Nerūsējošā tērauda abpusēji griezīgs* 10: Izgatavoti no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, jūs saņemsiet 2 vienā smaili asmeņi, kas ir nepieciešams tikai atdalīta no vidus.Jābūt uzmanīgiem, kad sadalīšana.Tas ir ieteicams, lai atdalītu no ārējā iepakojuma, ja izjaucot.

Nerūsējošā tērauda bārdu šķēres * 1: Ostas konusa dizains ir vairāk piemērots sejas, viegli remontēt savu bārdu.

Paketē Iekļauts:

1* black ieveidošanas ķemme

1* black nerūsējošā tērauda skuvekli

1* black šķēres

1* viena kaste asmeņi (10)

Piezīmes:

Atgādinājums: Apmēram 2 cm virs nabas, jums vajadzētu veikt personas mērījumi.Ja jums nav ērti izmērīt vidukļa apkārtmēru, jūs varat izvēlēties, kods, ar atsauci uz svara.

Piezīme: vidukļa apkārtmērs ir visvairāk precīzu izvēli.Lūdzu, izmērīt vidukļa apkārtmēru, pirms izvēloties kodu.

Silts apraksts: manuāla mērīšana būs kļūdas 1-3 cm, lūdzu, saprast.

 

Saistītie Produkti

Augstas Ietilpības Soft PU Ādas Plecu Somas Sievietēm Ir 2021. Zīmola Luksusa Black Crossbody Somas Trending Lux Rokas Soma
€24.08
Melns Motocikls Gaisa Filtrs Samazināt Ieplūdes Gaisa Attīrītājs Venturi caurules Filtri Harley Touring Ceļu Karalis FLHX 17-20 Softail FXST 18-20
€83.53
Bufera Lūpu Deflektoru Lūpām Par Citroen DS5 DS 5 LS Priekšējais Spoilers Svārki Par TopGear Draugiem, lai Auto Apskatītu Tuning / Body Kit / Lentes
€32.18
Pirātu Dārgumu Lāde Pirate Kaste Ar 2 Slēdzenēm Puses Dod Priekšroku, Bērnu Rotaļu Zēns Dāvanu
€11.13
INSTANTARTS West Highland Baltā Terjera Pludmales Čības Sieviešu Vasaras Sandales Sieviešu Dzīvokļos Gudrs Westie Ziedu Drukāt Acs Sandalias
€32.97
Pārdošanai Jaunu Modes Sieviešu Sexy Crop Topi Cieta Vasaras Camis Sieviešu Ikdienas Topi Veste bez Piedurknēm Crop Topi blusas
€8.22