Neona zīme Par lielgabals Spēļu istaba reklāmas Neona Spuldzes zīme handcraft Ikonu Alus bārs Profesionālās Neona Zīme, Gaismas Iepirkšanās Zālē Zīme

€138.50
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Neona zīmes Slēdzis Stils: Spiediet pogu Iekārtots Restorāns
  • Pieteikums: āra
  • Garantijas laiks: vairāk nekā vienu gadu neona spuldzes
  • Krāsu Temperatūra: <2700K
  • Neona zīme barošanas: 110-240 jo fit jebkuru valsti
  • Neona zīme guantee: Ja sadalīti laikā kuģa,nosūtiet bez remonta stikla caurules
  • Sertifikācija: FCC
  • Krāsas Temperatūra(K): 200K
  • Neona zīmes Barošanas Avots: rievots-elektriskā 1,5 m, stieple
  • Neona spuldze zīme kuģiem: roku maisījums stikla caurules no augstas temperatūras
  • Neona zīmes materiāls: Nav NOVEDUSI,Nekustamā Stikla caurules, Metāla rāmis,plastmasas utt
  • Vienuma Tips: Neona Spuldzes
  • Staru Leņķis(°): Alus Bārs, Krogs neona gaismas zīme
  • Pamatnes Tips: BA9S
  • Vidējais Laiks (stundas): Iepriekš 3 gadu Neona Spuldzes
  • Neona zīmes krāsas: sarkana,dzeltena,zila,zaļa,purpura,balts,rozā, 9 Krāsas,utt.
  • Spriegums: 110-240V
  • Neona zīmes Jauda: 20-80 vati neona alus pazīmes Personalizēto
  • Zīmola Nosaukums: Gamystye
  • Pasūtījuma logo neona zīmes: bezmaksas dizains pēc apmaksas
  • Modeļa Numurs: w2019 NEONA ZĪME
  • Gaismas Plūsma: neona spuldze zīme handcrafted
  • Neona zīmes Saliktas Augstums: Par 9-15 cm īpašība Neona Gaismas Zīmes
  • Funkcijas: Mākslas neona lampas super spilgts displejs

Šī saikne ir Pasūtījuma Neona zīmes,IZMĒRI (pxa)collas(metāla rāmis)= mk Lūdzu, pastāstiet mums savu ideju vai nosūtīt savu attēlu/LOGOTIPS,mēs varam veikt bezmaksas dizains, lai jūs pēc jūsu maksājumu!!Visi neons ir uzstādītas uz metāla rāmja,ja jums ir nepieciešams skaidrs vai krāsotas plastmasas plātnes,lūdzu, sazinieties ar mums,paldies!

100% hand-made, gāzes piepildīts, reālā stikla mēģenē!NAV plastmasas caurule lukturi vai LED zīmes.Vienu un to pašu lielumu, gandrīz tādu pašu cenu 1 gadu garantija, piemērots 110v~240v lielākajā daļā valstu.Mēs jums sniedz elektroenerģijas sistēmas pēc jūsu valstī.

Ja tas ir bojāts transportēšanas laikā, mēs aizstāt bojātās daļas par brīvu, tāpēc nav jāuztraucas!Labāko piedāvājumu, lai jums!Zīme ir unikāls un ir 100% ROKU darbs ar Uzticamu pārdevēju, BEST AUGSTAS KVALITĀTES NEONA ZĪMES !Ideāli piemērots bāriem un klubiem un mājas atpūtai!Acu nozvejojot, augstas compact no tālu!Ātra piegāde 3 līdz 6 dienām, pēc jūsu maksājumu, piegādāts 3 līdz 15 darba dienu laikā, lai lielākā daļa reģionos, ieskaitot Ameriku,apvienotajā KARALISTĒ, ĀS un Canda utt., Piegāde no durvīm līdz durvīm, lai visas mūsu preces !

Šajā postenī būs labi iepakotas kastē, kas piepildīta ar mīkstām putām, lai aizsargātu postenis laikā tās piegādi.Kas ir vairāk, mēs arī sniegt daļas un 1 gadu garantija par šo preci izņemot stikla caurule.Ja tas ir bojāts nākotnē ļaut mums zināt, un mēs nosūtīsim nomaiņa par brīvu.JA kādu iemeslu dēļ jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu, vienkārši sazinieties ar mums, pirms atstāj kādas atsauksmes,paldies

Ātra piegāde 3 līdz 6 dienām, pēc jūsu maksājumu, piegādāts 3 līdz 15 darba dienu laikā, lai lielākā daļa reģionos, ieskaitot Ameriku,apvienotajā KARALISTĒ, ĀS un Canda utt., Piegāde no durvīm līdz durvīm, lai visas mūsu preces !

Mūsu Veikals neona zīmes Handcrafted Nekustamā Stikla Mēģenē!!!NEKĀDAS PLASTMASAS.

Izgatavots augstākā maģistra benders atbalstīts ar profesionālām komandām. 100% hand-made, gāzes piepildīts, reālā stikla caurule, neona zīmes! Ar ķēdi iepakojuma iekšpusē, ideāli piemērots karājas pie loga,Ieslēdziet Stilu,Mēs jums sniedz elektroenerģijas sistēmas pēc jūsu valstī.

PARAŽU: Ne tikai man būs laimīgi pielāgot, iepriekš pierakstīties uz jūsu īpašajām vajadzībām, es arī jums ir pilnīgi atšķirīga zīme, pamatojoties uz savu dizainu un specs (cena attiecīgi).Ja jums ir parakstīt jebkura veida vēlaties veikti, lūdzu ziņa mani, un mēs varam strādāt līdz plāns kopā.

Pasākumi: Trīs izmēru varianti, vai pielāgoto izmēru, uz savu pieprasījumu. (Neona caurules izmērs ir nedaudz mazāks, nekā, ka, atkarīga no formas).

Jauda: 110V par ASV un Kanādas klientiem, 220V-240V Eiropas valstīm.Mēs jums sniedz elektroenerģijas sistēmas saskaņā ar jūsu valsti.

Krāsa: Kā parādīts attēlā; ja vēlies citu krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs pārbaudīsim, vai varam satikt savu prasa. (Lūdzu, ņemiet vērā, ka krāsas var nedaudz atšķirties no foto jūs redzēt uz sava datora ekrāna.)

Materiāls: Neona caurule & metāla rāmis & transformatoru & Karājas aparatūras & ķēdē iekļauts.

Parakstīt Tips: Iekštelpu Neona Zīme

Komentāri: Tas ir pavisam jauns,100% roku darbs,patiess rokas saliekt, gāzes piepildīts, reālā stikla caurule, neona zīmes, Tās nav plastmasas caurule lukturi vai LED zīmes.

Garantija: 1 gads garantija

Apmaksa: 1.Mēs pieņemam Alipay paypal Arī Rietumu Savienībā.

2.Samaksa jāveic 5 dienu laikā, no pasūtījumu.

3.Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz, Maksājums, jāpabeidz 5 dienu laikā.Piegāde : 1.Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

2.Bezmaksas piegāde lielākajā daļā valstu,pasūtījums tiks publicēta ar dažādiem transporta veids, bez klientu pieprasījuma.Ātrākais laiks, kas ir 4 darba dienas, lēnākais laiks ir 18 darba dienas, piegādes laiks ir atkarīgs no galamērķa.

3.Mūsu VIP klientiem, mēs piedāvājam elastīgāku lūguma pasūtījuma summa, lai izmantotu ātra sūtījumu pakalpojumu jums.Atgriešanās : 1. Jums ir 7 dienas, lai sazināties ar mums, 15 dienas atpakaļ no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz pircējam, ja nav problēmu.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos.

3. Mēs atmaksāsim visu savu naudu atpakaļ, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visiem aksesuāriem, Pēc tam, kad gan Pircējam, gan Pārdevējam atcelt darījuma, no www.loveis.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.Par mums: 1.Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

 

Saistītie Produkti

Pielāgojama Minnie Peles, Foto Foni Vinila Auduma fotosessijas Backdrops par Kazlēnu, Bērnu Dzimšanas dienas svinības Foto Studija
€10.72
Vasarā Sievietēm Zila Kleita ir 2021. ZANZEA Gadījuma bez Piedurknēm, V veida Kakla Asimetriska Ilgi Vestidos Lielgabarīta Beach Sundress Drēbes Femme 5XL
€19.22
Bezmaksas DHL 1000 gab Augļu Papīra Salmu lielāko daļu Sajauc Zemeņu Arbūzs Ķiršu, Ananāsu-Bērni, Kāzas, Piknika Puses Kūka Pop Nūjas
€49.46
GEETANS 100gab Dienas Gaitas Gaismas Avota Rezerves Atpakaļgaitā, Stāvbremzes, Signāla Lampiņa 18mm 23mm black/skaida Led Eagle Eye CJ
€76.75
FirePro M5100 216-0846000 2GB Video Vga Grafisko Karti ASUS KLĒPJDATORU M4700 M4800 testa
€34.29
MADELINY 2020. gadam, Modes Cat Eye Saulesbrilles Sieviešu Jauns Sexy Vintage Saules Brilles Sieviešu Liels Rāmis Slīpuma Brilles UV400 MA420
€9.64
Anime Drukāt Deadpool Bērniem Smieklīgi T-krekli Bērniem Atdzist Vasaras Īsām Piedurknēm Tees Zēni/Meitenes Gadījuma Liels no Augšas, Zīdaiņu Apģērbs,HKP314
€7.45