Dooya Super Silent Aizkaru stangas, Sistēmas, DT52E 75W+5.5 M vai Mazāku Ceļa+DC2760, RF433 Tālvadības pults,Automātiskās Aizkaru Kontrole

€156.07
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • spriegums DT52E 75W: 220v 50Hz
  • var strādāt ar Broadlink rm pro: Jā
  • Jauda: 75w/50HZ for motor
  • Kontroles Tips: RF433 Tālvadības pults
  • Spriegums: 220-240V
  • Produkta Tips: Dooya aizkaru sliežu ceļa, automātiskās vadības sistēmas, 5.5 m Komplekts
  • Dziesmu Materiālu: Augstas Kvalitātes Alumīnija-magnija sakausējuma
  • Iepakojuma Saraksts: 1gb 5.5 m sliežu+1gb DT52E 75W mehānisko+1GB DC2760
  • Instalācijas Veids: montāža pie griestiem vai pie sienas
  • Ritošā Ātrums: 20cm/s
  • Bīdāmās ierīces: Vispārīgi trīsi
  • DC2760: kontrole 2 atsevišķi motori
  • daudzums stīgas: 8pcs par 1m trase
  • Trases Piederumi: Ieskaitot visus piederumus griestu stiprinājums,Double/Single open
  • Modeļa Numurs: 1gb Dooya DT52E 75W mehānisko+5.5 M Sliedes+1gb DC2760
  • Zīmola Nosaukums: Eruiklink

Dooya Super Kluss Aizkaru Sliežu Smart Control Sistēma,1GB Dooya DT52E 75W+5.5 M vai Mazāku Ceļa+1GB DC2760,RF433 Tālvadības pults,Mājas Automātiskā Margas,darbs ar Broadlink rm pro

Dažas Īpašas valstīm---- kuģniecības maksa uz šīm valstīm , ir neprecīza, rāda ļoti augsta.Ja jūs, piemēram, preces, pls cantact ar mums un mēs palīdzēsim jums pārbaudīt un piedāvāt jums labāko kuģošanas ceļu ar labāko kuģniecības maksa .1. Grupa--Ukraina,Baltkrievija,Indija,Lietuva,Izraēla,Igaunija,Jaunzēlande,Turcija,Īrija 2. Grupa--Vjetnama,Šrilanka,Kambodža,Uzbekistāna,Kazahstāna,Kirgizstāna,Azerbaidžāna,Tadžikistāna Grupu 3--Cyprus,Lebanon,Laos,Qatar,Serbia,Croatia,Iraq,Kuwait,Bahrain,Egypt,Ghana,Jordan,Nigeria,Uganda......Apdare Uzņēmuma/Vairumtirgotājs ---Ja jūsu pasūtījums ir liels vai vēlaties iegādāties aizkaru sliežu sistēma jūsu uzņēmumā, pls sazinieties ar mums un mēs jums varam piedāvāt gatavu ierakstu vai visu dziesmu piederumi rūpnīcas vairumtirdzniecības cenas,visi Dooya motori/remote kontrolieri.Ja jums ir sava nosūtītāja Ķīnā,arī labi.

Silts Paziņojums

1. Pēc tam, kad esat vietā, lai, jums ir SAGLABĀT JŪSU TĀLRUNI, IZMANTOJOT ,jūsu vietējā kuģniecība un mums ir nepieciešams, lai izsauktu jūs, jebkurā laikā, lai apstiprinātu detaļas.Ja tālrunis nevar iet cauri uz ilgu laiku, jūsu pasūtījums tiks iznīcināta vai atpakaļ ,mēs nevar būt atbildīga par zaudējumiem .

2. Ja vēlaties pasūtīt, ATSTĀJ SAVU e-PASTU ,mēs nosūtīsim jums video un angļu Lietotāja Rokasgrāmata par to, kā uzstādīt ceļa.Nedariet uzstādīšana pirms jūs uzzinātu, video un lietotāja pamācību,vai tā tiks bojāts.

3. Visi shiping ceļu transportlīdzekļu un sliežu radīs dažas muitas nodevas un tas maksā pircējs, tas ir izlēmusi savu valsti.Kas jums palīdzēs ietaupīt muitas nodeva,mums atzīs, ka mazāka vērtība, atkarībā no pieredzes.

4. Dziesmu šeit saite ir pabeidzis dziesmu, tostarp visu piederumu griestu stiprinājums, Double open(vidū open)/single open(sānu atvērt) ,pēc tam, kad jums, jums tikai nepieciešams, lai izveidotu viegli savienojumu un instllation.

5. Ja jums ir nepieciešams, 5.5 M ceļa vai mazāk, piemēram, 5.4 M,5.3 M.. .jūs varat pasūtīt tieši un atstāt ziņu, lai pastāstītu mums, betona garums jums ir nepieciešams,

6. Ja jums nav tik pārliecināts par garumu, kas jums nepieciešams, pls sazinieties ar mums.Kā dziesmu ir pielāgojot produktu, nepieņem preces atgriešanas un maksājumu atpakaļ .Ja jūs veicat nepareizu pasūtījumu,jums ir atcelt stundu .

7. Ja jums ir nepieciešams U veida vai Ltype aizkaru sliežu ceļa , pls arī ļaujiet mums zināt, mēs varam pielāgot.

8. Pacakge saraksts : 5.5 m sliežu+1gb DT52E 75W mehānisko+1GB DC2760 tālvadības pults,nav jāiekļauj piegādes maksa.

8. Mēs kuģis kā Griestu uzstādīšana, Vidū Atvērt noklusējuma , ja jums ir nepieciešams, pie SIENAS , 5.5 M trases parasti ir 10 gab pusē jums, jūs varat pasūtīt balsteņa, izmantojot šo saiti:

Informācija Apstiprinājums 1. Kurš no jums ir nepieciešams, Griestu Montāža vai Sānu Uzstādīšana ?Ja jums ir nepieciešams Pusē Installatin,jums ir nepieciešams iegādāties pusē iekavās atsevišķi. 2. Vai jums ir nepieciešams Vidū Atvērt vai Sānu Open(Viena atvērta)? ---- Ja jums patīk vienotā atvērtu , jums ir atstāt ziņu, kad jūs pasūtīt.Pasakiet man sava PASTA indeksa un PILSĒTAS NOSAUKUMA, jo, ja jūsu pilsētā pieder poligons, jums būs jāmaksā Attālā rajonā maksu kuģniecība,lai es varu jums palīdzēt pārbaudīt, Kā mērīt savu logu un apstiprināt garumu ceļa?Informācija par Dooya Automātiskā Priekškara " maršruta Kontroles Sistēmas Dooya DT52E 75W Mehānisko & DC2760 2 Kanālu Tālvadības pults

Trases Piederumi & Uzstādīšanas Veidi

Kā izvēlēties un lai piemērotu smart home dziesmu automātisko sistēmu? 1. Visas dziesmas mūsu veikalā ir pabeigta sliežu ceļa, ieskaitot visus piederumus griestu stiprinājums, double atvērtu un vienotu atvērt ,kad jūs saņemtu viņiem, jums tikai nepieciešams, lai izveidotu viegli savienojumu un instalaltion, pastāstiet mums savu e-pastu un mēs jums varam piedāvāt lietotāja rokasgrāmatas un video par to, kā uzstādīt. 2. Dziesmu pieder, lai pielāgotos objektam un mēs varam palīdzēt jums pielāgot dziesmu pēc jūsu jebkura lieluma .Mūsu veikalā, mums ir daudz saites par 2 m, - 2,5 m,3m,3.5 m......kad jūs lai, jūs varat izvēlēties saiti, kas ir ļoti tuvāko un tuvāko, lai jūsu izmērs savu dziesmu .Piemēram, jūs varat izvēlēties 3m saites 2.9 m,2,8 m, sliežu vai izvēlēties 3.5 m saites, 3.4 m,3.3 m ceļa.Atstājiet ziņu pēc tam, kad pasūtīt. 3. Ja ir daudz xiaomi ierīces jūsu mājās, jūs varat izvēlēties xiaomi automātiska aizkaru sistēmas ,zigbee kontrole,Mi-Mājas app,lai jūs varētu kontrolēt to, izmantojot pašas app.Protams,xiaomi aizkaru sliežu nepieciešams strādāt ar xiaomi vārti . 4. Ja jums ir Broadlink rm pro vēl, jūs varat izvēlēties, Dooya super kluss sliežu+DT52E 75W mehānisko+DC2760 ,DT52E 75W ir RF433 motors,pāris DT52E 75W ar DC2760,tad rm pro mācīties kods DC2760, tad jūs varat kontrolēt to, ko DC2760 un E-kontroles programmu. 5. Ja vēlaties, lai kontrolētu jūsu aizkaru sistēmas ar stikla panelis sienas slēdzi, jūs varat izvēlēties, Tuya app aizkaru sliežu sistēmas =Augstas kvalitātes super kluss sliežu+Tuya app wifi aizkaru slēdzi+DT52S 75W.Touch on/off, Tuya app wifi pulti , darbs ar google home un alexa balss kontroli. 6. Ja jūs izvēlēties aizkaru sistēmas projektu, jūs varat izvēlēties, DT52S 75W+DC59C (mehānisko slēdzi),spēcīgs un izturīgs. 7. Par shippment, dažās valstīs, piemēram, Ukrainā, Baltkrievijā,Nigērija,Uganda,Horvātija ......Ja jūs konstatējat, ka kuģniecības maksa rāda ļoti augsta , jūs varat cantact ar mums un mēs palīdzēsim jums pārbaudīt un piedāvāt jums labāko kuģošanas ceļu ar labāko kuģniecības maksa, kas nav iekļautas www.loveis.lv.Ja jums ir projekts pircējam vai pircēja Apdares Uzņēmumu , jūs varat cantact mums un saņemt labāko piedāvājumu, ja jūsu pasūtījums ir liels.Un dažās valstīs, mums ir īpašas kuģošanas ceļu.

 

Saistītie Produkti

RC Laivu 4X60mm Četri Asmeņi Airi, Neilona Laivu Dzenskrūves Pozitīvu & Atpakaļgaitas Skrūvi RC Laivu Dzenskrūves Melns
€8.22
Bike GP der Kawasaki Versys 1000. gadā-UZ stūres Augstums ceļas uz augšu Adapteri alumīnija sakausējuma melns
€34.62
Tauriņš Kāzu Konfekšu Kaste Idejām Kāzu dod priekšroku Un Dāvanu Kastes, Kāzu Dekorēšana 50gab/daudz
€6.18
2.6 L Sauna, Tvaika Ģenerators Steamer SPA Pot Fumigācija Mašīna ar Tālvadības pulti Ķermeņa Terapija Mazināt Spiedienu ES Plug 220V
€27.79
Bezmaksas piegādes izmaksas parūkas piederumi BB meitene
€10.72