6S-13S 25A 3,7 V/3.2 V BMS LiFePO4 Li-ion (litija) baterijas aizsardzības pārvalde 24V 36V 48V 8S 7S akumulatori, elektrisko darbarīku ups AUTO

€5.50
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Feature1: Universālā dzelzs fosfāts/litija polimēru akumulators aizsardzības pārvalde
  • Modeļa Numurs: 25A litija akumulators aizsardzības pārvalde
  • Feature2: 25A bez balansēšanas funkcija
  • Izmērs: pls check descripition
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Produkcijas Veids: 6S-13S ar litija akumulatoru aizsardzības pārvalde
  • Veids: 6S-13S ar litija akumulatoru aizsardzības pārvalde
  • Stils: /
  • Zīmola Nosaukums: Aideepen

Profesionālais testu

Katrs produkts ir profesionāli un rūpīgi jāpārbauda, pirms tas atstāj rūpnīcas, un to kvalitāte tiek stingri pārbaudīts, lai nodrošinātu, ka jūs varat izmantot to ar pārliecību.

Lietošanas norādījumi

Polimēru vadu tādā pašā veidā, kā litija dzelzs fosfāts, kas atbalsta gan pašas ostas un sadalīt ostas.

Solis 1; B-līniju negatīvā litija baterija

2. posms; pievienojiet kabeli (pārliecinieties, vai kabelis ir atvienots no aizsardzības pārvalde, sākt vadu no B-, 8-savienot kopā negatīvo polu akumulatoru, otrajā rindā B1 kabeli ir savienots ar pirmo virknes pozitīvu baterija litija baterija) trešajā rindā B2 ir savienots ar pozitīvo polu otrā sērija baterijas, litija akumulators, kam seko

3. solis: Ievietojiet kabeli pēc pārbaudes kļūdu.

Solis 4: izņemiet C līnija

5. solis: Vai kopējais spriegums litija akumulators ir vienāda ar spriegumu, kas no C-uz pozitīvo polu akumulatoru (ekvivalents valde strādā normāli)

Šī aizsardzība valde nodrošina vismaz 6 stīgas.Attēlā aizņem 7 stīgas kā piemērs.Tā ir shorted, kā parādīts Attēlā B7 B uz B+.

Piesardzības pasākumi :

B-, C-, un P - līnijām, kas būtu saistīts ar resniem vadiem un nodrošinātu, ka spilventiņi ir pielodēti pareizi, lai pozitīvās un negatīvās spailes attiecīgo ierīci.

Pirms ievietojat aizsardzības pārvalde, akumulators ir jāsaskaņo arī (sprieguma starpība starp katrā akumulatoru, kas nav lielāks kā 0.05 v, iekšējās temperatūras atšķirība ir ne vairāk kā 5mΩ, starpība ir mazāka par 30mAh), aizsardzības valde ir aizsargāt katru stīgu baterijas, tik ilgi, kamēr pastāv virkne baterijas, Ja spriegums ir pārāk augsts vai pārāk zems, tā tiks aizsargāta.Labāk akumulators konsekvenci, ilgāku baterijas kalpošanas laiku, un labāko sniegumu aizsardzības pārvalde.

Ar vienu akumulatora jāsavieno paralēli nepieciešamo skaitu akumulatori un bateriju paketes ir izmantoti sērijveidā.

Pieslēdzot akumulatoru pakas sērija, lūdzu, pārliecinieties, ka spriegums, katra baterija ir tāda pati.Ja tas ir atšķirīgs, lūdzu, aizpildītu katru bateriju atsevišķi un izmantot to sērijā.Pildot testu, ķēde ar ātrāko sprieguma kritums ir atšķirīgas pilnvaras.

Nejauc labu bateriju un sliktas baterijas.Akumulatoru ir bēdas un iekšējā pretestība ir tik tuvu, cik vien iespējams.

Litija baterijas aizsardzības pārvalde izmanto sērija.

Kopīga problēma :

1. Mans akumulatoru, izmantojiet šo aizsardzības pārvalde?

A: jūs Varat izmantot šo aizsardzības pārvalde ir divi jautājumi, kas jāņem vērā: Pirmkārt, cik daudz stīgas akumulators, jums ir iegādāties atbilstošu skaitu aizsardzības dēļi.

Otrkārt, kāda ir jūsu akumulatoru?Mums ir aizsardzības plāksne ar diviem parametriem litija dzelzs fosfāta un polimēru.Ja akumulators ir viena litija fosfāts 3,2 V, jums ir nepieciešams, lai izvēlētos litija dzelzs fosfāta 3.2 V klasifikāciju.Ja tā ir polimēru (trīskomponentu, kobalts skābes) , litija mangāna oksīda baterijas) vienu akumulatora nominālais 3.6 V (jeb 3,7 V), lūdzu, izvēlieties klasifikācija polimēra 3.7 V.

2. Kā es varu spriest par to materiālu mana baterija ir?

A: Jūs varat apskatīt nominālais spriegums no akumulatora.Litija dzelzs fosfāta akumulatoru parasti 3.2 V. baterijas parasti 3.6 V vai 3.7 V. Jūs varat arī tieši prasīt baterija pārdevējs, kurš pārdod baterijas.Daudzi pircēji teikt, ka manas baterijas ir 18650 vai 26650 soft pack, utt.Šī ir forma, ne materiālu!Mēs nevaram, lai noteiktu akumulatora aizsardzība parametrus, pamatojoties uz šo.

3. Cik daudz aizsardzības dēļi man būtu jāizvēlas?

A: skaits aizsardzības dēļi izvēlēties, ir atkarīgs no slodzes strāvas.Mūsu aizsardzības pārvalde ir vienas un tās pašas ostas izejas.Maksimālais strāvas izejas virkne ir 16A, un maksimālā strāva 2 sērijas ir 25A.

4. Var manu akumulatoru būt 20AH izmantot šo aizsardzības pārvalde?

A: izmēru jūsu akumulators nav tieši saistītas ar pašreizējo šā kuģa.Lielo summu nav akumulatora, galvenokārt nepārtrauktu strāvu, kas nozīmē, ka, jo lielāks jūsu slodzes, nepārtraukto strāvas aizsardzības pārvaldes jums izvēlēties būs lielāks, tas nav tieši saistīts ar akumulatora ietilpību.

5. Kā būtu lādētāja spriegums var noteikt?

Atbilde: Litija akumulators ir uzlādēts ar litija akumulatoru lādētāju.Nelietojiet svina-skābes akumulatoru lādētāju.Svina-skābes uzlāde, iespējams, ir augsta sprieguma sadalījums aizsardzības pārvalde MOS caurule, kā rezultātā vairāk-aizsardzības padome.Lādētāja sprieguma iestatījums: Izmantojiet akumulatoru skaits *4.2 V Tas ir uzlādes spriegums krāsaino litija bateriju.Uzlādes spriegums dzelzs-litija akumulators ir 3.60 v.Uzlādes spriegums dzelzs-litija akumulators lādēšanas strāvas standarta. 0,2 reizes jaudu.

Iepakojums Saraksts:

Litija akumulators aizsardzības pārvalde*1

40cm kabelis *1

 

Saistītie Produkti

Meli Melu Detektora Detektors Interesanti, Elektriskie Šokējoši Meli Pateikt Patiesību Detektoru, Puse Glāzes Triks Spēle
€17.03
Rudens Ziemas Japāņu Sweet Lolita Džemperis Sievietēm Gudrs Izšuvumi Zemeņu Augstu Uzrullētu Apkakli Rozā Balts Adīts Pulovers Virsdrēbes
€27.89
Taktiskā Ķivere Mlitary Medību Šaušanas Peintbola Viegls Airsoft Ķivere Apmācība Kāpšanas Pārgājieni Cs Wargame ĀTRI Ķiveres
€34.63
1X INP-780 INP 780 Degvielas Inžektors Par Mazda 626 2.0 L Protežē 1.8 L Plūsmas Saskaņota Sprauslas Iesmidzināšanas Degvielas Inžektori INP780 FP33-13-250
€10.71
Veowalk Klasisks Dizains Sieviešu Norādīja Toe Augsta Papēža Kurpes, Elegants OLU Modes dāmas Paslīdēt uz Sūkņi Sieviete augstpapēžu kurpes Gaiši Violeta
€49.41
Luksusa PP itālijas oriģinālu zīmolu galvaskausa galvas ziemas jauno eļļu, vasku, ādas jaka, kas ir izšūti ar rhombic modelis vīriešu
€807.91