R3 LED Mini priekšējo Lukturu Gaismas Āra 800 Lm 4 Režīmi Lukturu Ūdensizturīgs Galvas Lukturīti, Lāpu, Laternu Par Medību, Zvejas

€5.02
Pieejams
Ātra piegāde
veikals:
  • Baterijas Tips: AAA
  • Sertifikācija: CCC
  • Vienuma Tips: Galvenie lukturi
  • Modeļa Numurs: Galvenie lukturi
  • lāpu: Pārnēsājamās Lampas
  • galvas lampas: Piliens kuģniecība
  • Zīmola Nosaukums: KH-LITEC
  • lukturis: Lukturu
  • Modelis LED Krelles: Q3
  • Jauda: 3W
  • Slēdzis Režīmu: Augsta/Vidējā/Zemā
  • Ūdensizturīgs: Jā
  • led lukturu: LED Lukturis
  • Staru Leņķis: 60°
  • Gaismas Avots: LED Spuldzes
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Mērķis: kempings

R3 LED Mini priekšējo Lukturu Gaismas Āra 800 Lm 4 Režīmi Lukturu Ūdensizturīgs Galvas Lukturīti, Lāpu, Laternu Par Medību, Zvejas

Funkcija: ir Regulējams un elastīga galvas stīpa, ideāls, lai ikvienam, kas nepieciešams lukturis.Stils nakts redzamības lukturis ir Noņemams.Kas iederēsies kempings, pārgājieni, riteņbraukšana, kāpšanas un citas āra aktivitātes.Galvas lampas noņemt, lai kā velosipēdu gaismas .Specifikācija: 4 Gaismas Modelis: Balta, Spilgti Balta Vāja - 2 Sarkanās LED - SOS LED: R3(Balta Gaisma) + 2LED(Red Light) Darba Laiks: 5-6 Stundas Ūdensnecaurlaidīgs Līmenis: iedarbību ipx4, ikdienas ūdensizturīgs, ūdensnecaurlaidīgs vadītājs, gaismas, Barošanas avots: 3 x AAA Baterijas (nav iekļautas) Materiāls: Plastmasa Lukturi + Elastību Galvas Joslā Paketē Iekļauts: 1x Mini LED Lukturis ( bez baterijām ) Piezīmes: Lūdzu, nelieciet to uz ūdens tieši, lai gan tas darbojas arī stiprs lietus.Lūdzu, izņemiet baterijas, ja tās nelieto, tas ilgu laiku, un likt vēsā un sausā vietā, lai saglabātu.Nav spīdēt tieši acīs gadījumā, ja iespējamā kaitējuma rezultātā ar spēcīgu gaismas.

*Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.

*Visas majoy kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

* Lūdzam ņemt 1 minūtes laikā, lai apstiprinātu pasūtījumu, ja jūs saņemt preci labā stāvoklī, jo, kad jūs vieta lai, savu naudu pārvieto uz Darījumu, kas nav mūsu kontā.Paldies!

Piegādes Adrese

Mēs tikai kuģis uz adresi, kas paredz www.loveis.lv.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Mēs neesam atbildīgi par nepareizu vai nevar piegādāt adresi.

Kuģniecības Metodes

Mēs esam sadarbojas ar DHL, UPS, FEDEX, EMS vai reģistrētu Aviopastu(China Post Air Mail vai citu Gaisa Pastu).Mēs izvēlēties ātru un uzticamu metodi, lai mūsu dārgie klienti.Saglabāt kuģniecības un droša piegāde ir mūsu mērķis.

Kuģniecības Laiks

Mēs sagatavosim un iepakojums iepakojumā, cik drīz vien iespējams pēc tam, kad jūs veicat maksājumu.

Laikā Kuģniecības Laiks

Mēs sekotu kuģošanas informāciju un nosūta informāciju, lai jūs šajā laikā nosūtīšanas laiku.Lūdzu, pievērsiet uzmanību uz ziņu informāciju.

* Visas kvalitātes problēmas vai shippment kaitējumu, lūdzu, parādīt mums, testēšanas pārskatu vai photoes, mēs Atmaksāsim jums 50%-100% naudas, lai jums.Mākslīgo defekti nav garantijas, piemēram, bojātas, scrash.

* Ja neesat apmierināti ar produktu, tas ir ok, lai atgrieztos asv 15 dienu laikā.Mēs jums pilnu kompensāciju, lai jūs pēc tam saņemt atpakaļ paku, bet jums ir maksāt kuģniecības maksas.

* Ja ir vairāk nekā 60 dienas nav saņēmusi jūsu pakete, lūdzu, sazinieties ar mums, lai paplašinātu sūtījumu aizsardzību.O r Mēs pārbaudīsim, vai jūs varat saņemt paketi, Ja ne, mēs par pilnu kompensāciju, lai jūs.

* Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

R3 LED Mini priekšējo Lukturu Gaismas Āra 800 Lm 4 Režīmi Lukturu Ūdensizturīgs Galvas Lukturīti, Lāpu, Laternu Par Medību, Zvejas

LED Lukturis; priekšējo Lukturu; Galvas Lukturīti;

 

Saistītie Produkti

Melns Motocikls Gaisa Filtrs Samazināt Ieplūdes Gaisa Attīrītājs Venturi caurules Filtri Harley Touring Ceļu Karalis FLHX 17-20 Softail FXST 18-20
€83.53
Jauns PS4 Piederumi Kursorsviru Lādētāju Play Station Micro USB Uzlādes Staciju Stends SONY Playstation 4 PS4 Kontrolieris
€7.38
190*116cm Magnētisko Auto Vējstiklu Sniega sega, Tarp Ziemas Ledus Skrāpi Sals Putekļu Aizsargs Aizsargs Saulessargs
€11.95
10 Gab. DR15 D-SUB taisnā Leņķī 15 Pin Female VGA Tipa 8.89 PCB Savienotājs 3 Rindās
€4.93